Snel gegaan. Fijne communicatie. Zeer tevreden.

Professioneel goed snel betaalbaar

Professioneel goed snel betaalbaar

Helemaal Top

Uitermate vriendelijk en gedegen kundigheid.

Kundig en enthousiast en hard en lang doorgewerkt

Wederom een prettige ervaring en voor herhaling vatbaar. Maar niet te snel :-)

Prima professioneel

Vakkundig verhuisd naar Nijkerkerveen.

Met drie hardwerkende verhuizers van Verhuisbedrijf Utrecht van de week naar Nijkerkerveen verhuisd. Door hun werktempo ging het allemaal sneller dan begroot waardoor we financieel ook nog een meevallertje hadden. Ik kan deze verhuizers van harte aanbevelen.

Hele fijne verhuizers!

Hele fijne verhuizers die super behulpzaam zijn, ervaren en professioneel. Ik kan ze zeker aanraden!

Vriendelijk, behulpzaam, professioneel

Zeer positief!

Goed en snel verhuisd!

Fijne verhuizing, vlot doorgewerkt. Alles in afstemming. Helemaal prima.

Weer super!

Weer super!

Prima gedaan; snel gewerkt!

Heel professioneel; geen gezeur mentaliteit

Top verhuizing met super verhuizers

Goed team vakkundig en zeer vriendelijk personeel zou ze iedereen aanbevelen bedankt Erwin en patricia

Great

Great Guys amazone werk

Fast moving

Fast moving

Soepel verlopen.

We hadden tevoren alle spullen gestickerd en overzichtelijk neergezet. De verhuizing is soepel verlopen. Behulpzame en aardige verhuismannen. Men was half uur te laat maar men had tijdig opgebeld. (Bij een eerdere verhuizing kwam men 3 uur te laat, deze verhuizing hebben we expres om 8.00 uur gepland zodat er geen vertraging was).

Heel hard gewerkt!

De mannen waren heel secuur en hebben hard gewerkt. Ze waren ook erg beleefd en dachten vaak mee. Super team!

Ontzettend vriendelijk en snel

Erg snel en vriendelijk. Omzettend goede service

De jongens gingen snel en secuur te werk. Heel flexibel en meedenkend. Ik zou het iedereen aanraden om bij Verhuisbedrijf Utrecht aan te kloppen!

Fast and clean service, friendly Workers

Fast and clean service friendly workers

Er wordt netjes gewerkt.

Super behulpzaam

Heel erg netjes, goed contact, helemaal prima

Adequaat, secuur en snel!

Vier sterke mannen die de hele dag hebben geholpen om al onze (zware) spullen te verhuizen. Van appartement naar nieuwbouwwoning. Ze pakken het zorgvuldig en secuur aan. En ze zijn behulpzaam en aardig! Top!

Zeer positief

Aardigr jongens, beleefd en denken mee, Netjes gewerkt en alles keurig ingepakt, Compliment !

super

van a tot z super werk geleverd. verder dan afgesproken.

Zeer netjes gewerkt niets is te veel. Super gegaan en heel snel.

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht