Top gewerkt door de mannen!

Snel en vakkundig

Enorm professioneel en snel werk. Gezellige gasten die ook nog goed konden adviseren.

Uitstekend!

Heel snel en professionele dienst!

Goed en snel spullen verplaatst

Ze waren op tijd en hebben binnen korte tijd op een goede manier de spullen verplaatst.

Prima mensen

De verhuizing is heel goed verlopen heel tevreden

Fantastisch

Fantastisch geholpen. Zeer tevreden over de gang van zaken. Goed team.

Super vlot en erg vriendelijke mannen

De mannen waren super vriendelijk en waren erg snel in de omgang. Ze zorgen er voor dat ik me nergens zorgen om hoefde te maken en dat alles soepel verliep.

Zorgvuldig en accuraad.

Snel en handig

Goeie ervaring, echte doorwerkend, praktisch sterk, krijgen kasten op plekken waar je ze zelf nooit zou krijgen. Goede communicatie en prijs, ik beveel ze aan!

Super gedaan, prima mannen vlot, behulpzaam correct goede sfeer en samenwerking en beleefd

Vakkundig

Zeer vriendelijk en behulpzame verhuizers die meedenken

Zeker een aanrader

Lekker snel, aardige mensen

Ik vond dat ze het snel & handig deden

Goed geregelde verhuizing

Kreeg een man extra, werd goed meegeholpen, er was van te voren iets niet helemaal duidelijk qua wie wat doet tijdens de verhuizing, maar na een telefoontje was dat ook weer geregeld :) mannen waren erg voorzichtig met de spullen en dat is het belangrijkste.

Professionele service

Professionele service

Zeer tevreden, goede verhuizers!

Verhuizers met veel ervaring dat was te merken, ze hebben de verhuizing goed uit handen genomen!

Super verhuizing

Goed en snel gewerkt, aardige jongens. Zeker aan te bevelen.

Super vriendelijk, snel en kundig!

De mannen gingen als een razende tornado door het huis. Haalde alle meubels uit elkaar en zetten ze even met weer in elkaar. Super knap hoe ze alles door het krappe trapgat kregen. Top!

Alles voorspoedig verlopen.

Goede service, alles binnen de termijn verlopen.

Heel snel en flexibel

Aardige mannen, snel werk! Onwijs aardig en behulpzaam! Zou ze aan iedereen aanraden! Tot de volgende keer

Vriendelijk en zorgvuldig

Vriendelijk geholpen. Alles naar wens.

Super optimistische vakmensen!

Heel blij met deze mannen, die creatief zijn en meedenken. Top!

Van A tot Z top

Van A tot Z top, snel, netjes en vriendelijk

Geweldige service fijne mensen

Snel adequaat en daardoor een fijne zorgloze dag

Heel hard gewerkt en de verwachtingen waargemaakt

Betrouwbare mannen en goede service

Op tijd, netjes en betrouwbaar

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht