Zekere aanrader

De mannen Shafi en Donny waren echt top Zeker aanraders voor toekomstige klanten Als ik weer ga verhuizen zijn dat de mannen waar ik om vraag Om te helpen bij mijn verhuizing.

Soepel en flexibel

Alles is super snel en netjes verhuisd, er wordt super hard gewerkt en even langs de stort was geen probleem. Ik verhuis nooit meer zelf! :-)

Lekker soepel aardige behulpzame mensen

Snel, vriendelijk = TOP

Je belt last minute, en dan komt de meest vriendelijke verhuizer aanrijden! Top!

Super goed gedaan

Snel, zorgvuldig en goedkoop. Aanrader!

Uitstekend!

Snel, vaardig, netjes én gezellig verhuisd!

Vriendelijke en zorgvuldige verhuizers

Snel verhuisd, fijne verhuizers, gingen zorgvuldig om met spullen.

Zeer efficient

Erg tevreden

Vriendelijke mannen, die meedenken met de klant en je niet het vel over de neus proberen te halen. Top service!

Prima werk

Vakkundig en snel alles naar wens

Heel goed verlopen dank je wel voor alles

Op tijd, hard gewerkt om binnen afgesproken tijd te blijven.

Super verhuizing, aardige en professionele vaklui. Hebben ons geweldig geholpen en in 1 ochtend al onze verhuiszorgen ontnomen

Soepel!

Als een geooliede machine werd alles supersnel verhuisd!

Top service, top team

Beleefd, vrolijk, meedenkend en servicegericht. Een aanrader dus!

Perfect service

Ontzettend blij dat we voor Verhuisbedrijf Utrecht gekozen hebben. Alles was zo in- en uitgeladen, veel sneller zelfs dan we gedacht hadden. De mannen hebben heel netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk. We zouden dit bedrijf zeker aanraden!

Goede verhuizing

Goede verhuizing!

Heel goed en heel gelieerd zijn ze

Logistiek goed vervoerd en zeer tevreden

Geweldig team die niets teveel is

In 1 dag complete verhuizing door 3 jongens waarbij niets teveel was. Echte aanrader

Onder druk gezet om recensie te schrijven

De verhuizing verliep goed. Wat ik onprettig vond was dat ik na afloop direct van één van de verhuizers een telefoon onder mijn neus kreeg gedrukt om ter plekke een recensie te schrijven. Erg onprettig en zo ga je niet met klanten om. Als ik alleen de verhuizing zou beoordelen zou ik 4 of 5 sterren geven. Vanwege dit voorval niet meer dan 3.

Prima verhuisd

Volgens plan verlopen

Verhuizing zelf top, organisatie kan beter

De verhuizing zelf was goed, maar 2 uur van te voren werd gebeld om te vragen of de verhuizing eventueel twee dagen later kon plaats vinden op maandag. Daarnaast zouden ze een half uur van te voor contact op nemen wanneer ik de verhuizers kon verwacht en dit was uiteindelijk 10 min van te voren. De verhuizing zelf verliep wel top en de gasten waren heel aardig en zorgvuldig

Zeer tevreden over de verhuizing met vbu

Aardige mannen, erg behulpzaam en goede service!

Uitstekende service en elke minuut soorgewerkt

Aardige mannen, keihard gewerkt, altijd vriendelijk, geen klagen, en een fantastisch resultaat.

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht