Netjes en snel

Ging goed. Mooi snel en netjes. Heel tevreden hier

een tevreden klant

Beste Heren, Vandaag hebben Rocky, Paolo en Vitaly mijn interne verhuizing in een woonzorgcentrum uitstekend verzorgd. Woekerend met de beperkte ruimte en transportmogelijkheden, vriendelijk, correct, en behulpzaam was hun aanpak. Niet zo heel makkelijk als je met alle corona quarantaine maatregelen rekening moet houden in een risicovolle omgeving. Een deel van mijn boedel, die 6 maanden, noodgedwongen stond opgeslagen bij VBU heeft mij, voor zover ik kan zien, in goede conditie weer bereikt. Nogmaals mijn dank. Een tevreden klant

Ondanks protest van boeren alles nog goedgekomen.

Zie boven. Alles netjes afgeleverd.

Super fijn!!!sterke mannen met een big smile

Erg prettige dienstverlening! Fijn om wat uithangen te geven.

Flexibel en behulpzaam

Vriendelijk bereidzaam meedenkend een echte aanrader

Zeer goede service, fijne mensen, heel netjes ingepakt

Goede ervaring prima gedaan netjes in gepakt top

Netjes, behulpzaam, snel en vriendelijk

De verhuizing ging zeer voorspoedig. De meubels waren goed verpakt in folie waardoor er niets beschadigd is. De verhuizers waren zeer vriendelijk en communicatief. Dat kastje toch op een andere plek? Geen probleem! Echt top!

Zeer ontspannend en ontlastend!

Ik heb de heren onder leiding van Rocky als zeer vriendelijk, gezellig, behulpzaam en professioneel ontvangen. Voor een extra verzoek om intern één en ander te verplaatsen draaien ze hun hand niet voor om. Kortom: een absolute aanrader!

Perfecte verhuizers uiterst vriendelijk en behulpzaam

De verhuizing is prima gegaan professioneel verhuurbedrijf

Meer dan goed afgelopen. netjes in goede orde gelopen en dat waarderen we heel erg. Bedank

Nette en snelnwerkende jongens

Ze hebben me goed geholpen en zijn net ter werk gegaan

Uitstekend!

2 creatieve plezierige verhuizers.TOP!!!!!

Vriendelijke gasten en hulpzaam

Heel goed, alles liep voorspoedig.

Ik heb een fijne verhuisdag gehad. Alles liep gesmeerd en voorspoedig. Heerlijk dat ik zelf niet hoefde te sjouwen.

Snel en zorgvuldig

Mijn piano is net verhuisd. Zeer vriendelijk, alles op tijd en zorgvuldig gewerkt.

Nette verhuizers snelle werkers

Goed werk

Alles is overheid goed werk

Goed bevallen

Het verhuizen ging snel en zorgvuldig. Kasten worden netjes gesealed. Alle spullen zijn netjes binnen verwachting overgekomen zonder schade.

Super service en hard doorgewerkt

De mannen waren ‘s ochtends om 09:00uur keurig op tijd aanwezig en gingen direct voortvarend van start en hebben de hele dag doorgeknald totdat het klaar was. Vriendelijke, bekwame en hard werkende toppers. Dank voor de super service!

Behulpzaam

Heel vriendelijk,dachten goed mee en waren bliksemsnel klaar:)

Super goed verhuisd!

Mannen hebben keihard gewerkt, alles netjes op zijn plek zonder schade.

**********

Plegen huisvredebreuk om hun geld te krijgen

Hard gewerkt. Alles op z’n plek

Goed gewerkt. Prijsverschil met begroot en uiteindelijke prijs was groot

Heel fijne lieve jongens

Flexibel van beide kanten. Ik een dagje eerder verhuizen, jullie een man meer. Fijne lieve mannen. Denken in mogelijkheden. Top.

Top Positief Adequaat

Demkaweg 40