Topwerk!

Deze mannen hebben echt geweldig werk geleverd! Stipt op de afgesproken tijd aanwezig, en aan een stuk doorgewerkt. De heren hebben humor en dat maakte het verhuizen een stuk lichter. In de toekomst zeker weer VBU! Bedankt!

Excellent service

After reviewing several moving companies I decided to try Verhuisbedrijf Utrecht and I am very happy with the results. they managed to move all of it quickly and diligently. They were also very pragmatic in their approach in solving problems while working.

Snel - vakkundig - service gericht - vriendelijk. Meedenken.

Zeer tevereden

Gezellig en snel

Jammer van latere start door onverwachte files maar alles snel voor elkaar.

Prima geholpen!

Ging top

Super vriendelijk, verzorgd en harde werkers.

Tevreden

Goede eerste ervaring met verhuizen.

Vlot en professioneel

Snel en vaardig

Efficient en behulpzaam

Op tijd, vlot en zorgvuldig. Flexibel om extra rondje te doen!

Uitstekende hulp bij de verhuizing!

We zijn super tevreden over de hulp bij onze verhuizing. Met veel enthousiasme, energie zorgvuldigheid en kracht onze spullen verhuisd en alles op de juiste plek gezet. Dat is een 10 waard!!

Superfijn, aanrader!

Fijn team, goede communicatie en alles netjes gedaan. Ook als iets anders opgelost moest worden, deden ze dat soepel. Helaas wel verkeerd ingeschat dat we een extra bus nodig hadden (van tevoren, in overleg wel). Maar zijn heel tevreden en zouden zeker aanraden.

Verhuizing verliep soepel. Helemaal top!

Aardige personeel en behulpzaam. Denken mee. Verhuis graag weer met hun (mocht ik ooit weer verhuizen;)

Ontzettend blij met de hulp!

Het ging ondanks de reisafstand erg snel. Alles paste en afspraken waten duidelijk en iedereen kwam ze na. Ik heb een fijne dag gehad! Bedankt!

Op basis van wat ik wilde verhuizen is er een offerte gemaakt en een tijdsindicatie en dat kwam overeen.

Vriendelijk en snel!

Prettig bedtijf, betrouwbaar en kundig.

Hartstikke goed en vriendelijke mannen

Hartstikke goed en vriendelijke mannen

Tis goed

Netjes vlot en vakkundig geregeld!

Fijn samengewerkt, prettige communicatie, goed gedaan

Hartelijk bedankt mannen van verhuisbedrijf Utrecht, alles schadevrij, snel en professioneel. Wij raden iedereen VBU aan!

Hard gewerkt mannen

Bedankt voor de moeite en het goede overzetten van de spullen

Top team!

Gezellige en sterke mannen! Zelfs in deze hitte (31 graden) top serves geleverd! Snel en praktisch ingepakt! Wij raden dit bedrijf heel erg aan! Mannen (nogmaals) bedankt!

Vakkundig en vriendelijk

Erg fijn, vriendelijk en snel geholpen.

Toffe gasten die zeer goed met je spullen omgaan

Alles wordt overlegt en niets is de mannen teveel. Als er een volgende keer komt, dan weer met VBU

Heel goed!

Snel en accuraat