Top verhuizing

Ervaren mensen, heel vriendelijk en alles top en snel voor elkaar. Zeker een aanrader!!

Uitstekend verzorgd!

Strak op tijd, nette verhuizers met goed materiaal en harder werkers!

Lekker gewerkt

Ja

Great!

Great work!

Mijn vrouw stond er alleen voor kwa verhuizen wegens werkomstandigheden. De jongens van VBU hebben haar keurig geholpen en onze spullen op de juiste plekken gezet door het hele huis. Jongens van vbu verhuisbedrijf ontzettend bedankt ga zo door

Goed geholpen, snelle service

Fijn geregeld. Behulpzaam.

Heel profesioneel en netjes.

Meer dan tevreden!

Uitstekend geholpen

Professioneel en netjes geholpen door de verhuizers van VBU. Zeker een aanrader.

Ging snel en goed

Alles ging snel en goed!

Top bedrijf keurig op net en zeer beleefd

Lekker gewerkt

Door een goede voorbereiding en rustige aanpak vlekkenloos verlopen Van beide kanten

Goed team. Creatief met ruimte

Goede ervaren jongens. Weten waar ze mee bezig zijn

Snel en zorgvuldig

Gezellig team

Praktisch aangepakt zonder risico’s te willen nemen

Professioneel aangepakt en vriendelijke jongens

Prima keurig en netjes gewerkt

Heel tevreden.

Alles heel netjes en tevreden. Prettige mannen en denken mee in mogelijkheden. Voelt betrokken.

Hardwerkende meedenkende verhuizers.

Verhuizing ging prima, mannen hebben hard gewerkt

Super snel en aangenaam ... professioneel!!

Dankjewel strijders

Altijd weer super goede hulp en flexibiliteit

Een bedrijf waar je op kunt rekenen en wat afspraken nakomt en helpt voor ontspanning tijdens de verhuizing!

Prima, snelheid, service,100% kwLiteit

Geweldig jongens zijn enorm correct uiterst vriendelijk en vakbekwame harde werkers.

Ondanks het extreme warme weer en ik verhuisd moest worden van 3 hoog zonder lift verzorgde de heren alles in hoog tempo met een vriendelijke lach. Niks was teveel moeite.

Goed en gezellig

Alles is over en staat weer in elkaar. Ondanks het warme weer werd er hard gewerkt, was het gezellig en zijn we in de geschatte tijd over. Heel fijn!

Harde werkers, nette verhuizing

Helaas maar 2 verhuizers vanwege ziekte, maar de overige 2 hebben met volle 150% in 35 graden gewerkt waardoor dat goed is opgevangen. Verder goede communicatie vooraf, flexibele mogelijkheid om achteraf nog een extra ritje naar ander adres te doen.

Geweldige ervaring

De jongens waren super klantvriendelijk. Ze hebben enorm veel kennis en ze denken in alles mee. Problemen zijn er niet alleen mogelijkheden. Daarnaast ook nog heel beleefd en bescheiden. Ze hebben als buffels gewerkt met 35 graden en er wordt niet gezeurd. De sfeer en klantvriendelijkheid blijft perfect! Ik zou ze zo weer inschakelen

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht