Hartstikke tevreden

Alles prima, vriendelijk, en goede service

Snel, vakkundig en netjes

De ontruiming was snel gedaan en netjes utgevoerd. Fijne mannen om mee te werken!

Geweldig gedaan mannen

Dank jullie wel jongens

Hard gewerkt

Vlot goed gecommuniceerd en aardige hingens

Prima crew, nette en harde werkers!

De dag ervoor werd nog even gecheckt of alles klopte en in orde was. Prettige mensen, goed bereikbaar.

Professioneel en snel!

Harde werkers die goed overleggen en weten wat ze moeten doen!

Vriendelijk Vakkundig en veilig

Deze jongens waren goed in voorkomen van problemen door goede communicatie en voorzichtig beleid

Vlotte afwikkeling

Netjes gewerkt

Snel, vriendelijk en netjes!

Verhuizing ging heel soepel: alles netjes ingepakt en in het nieuwe huis weer neergezet en uitgepakt.

Was heel goed

Vriendelijk, snel en netjes

Moving within Utrecht

The move was done perfectly!! Extremely professional and the move done in half the time.

Perfect afgehandeld

Ze hebben het snel gedaan, alles staat zo in de verhuisbus.

Geweldige service, goede vakmannen!

Zeer netjes wordt alles ingepakt en getransporteerd. Erg snel en binnen enkele uren perfect getranspoteerd!

Hartstikke goede, harde vriendelijke mannen: : TOPTEAM!

Wat hebben deze mannen ontzettend hard en goed gewerkt!! Vriendelijk, beleefd, echt een TOP-team!

Prima!

Alles snel geregeld!

Top jongens hebben hard gewerkt

Top! Zou ze de toekomst weer inhuren

Goede ervaring

Mannen hebben goed gewerkt, inboedel keurig ingepakt

In 1 woord geweldig

Hard werkende jonge mannen. Vriendelijk ,netjes en zeer correct, ben zeer tevreden raad verhuisbedrijf Utrecht bij iedereen aan!!!!!!

Top gewerkt

Er is goed gewerkt en goed gecommuniceerd. Top! Alles staat op zijn plaats.

De man en hebbeb heel netjes en snel gewerkt

De mannen waren top, over twee jaar bellen we zeker weer voor de volgende verhuizing

Netjes gedaan door de mannen !!

Goede service!

Leuk contact, werken snel en goed, denken mee. Heel blij met deze verhuizers!

Hoge snelheid soepele afhandeling

Hoewel het kantoor me niet zo goed voorbereid had en me daarom wat overviel met de tijd dat de inpakkers kwamen hebben zij de chaos die dat bij mij gaf goed opgepakt Goede communicatie en dingen in overleg Alles is netjes ruim binnen de tijd afgehandeld waardoor de meeste spullen al opgeruimd toen de kinderen thuis kwamen uit de opvang

Snelle actie

Leuke jongens die heel hard, netjes en secuur werken. Service is echt top! Ik kan het iedereen aanraden.

Helemaal tevreden!

Leuk ervaring. Thanks so much and for also being understanding with our beginner Dutch skills.

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht