Super verhuisbedrijf, zorgvuldig en vriendelijk

Positieve ervaring, vriendelijk met goed overleg

Fijne mensen vriendelijk en kundig. Heel.tevreden

Verliep uitstekend

Zij denken mee en doe een stap extra voor de klant,. Daarbij zeer goede communicatie en opvolging van de afspraken. top!

Superfijn verhuisd!

De communicatie verliep perfect, vooraf, tussentijds en achteraf. Alle spullen keurig ingepakt over en zeer vriendelijke verhuizers! Super werk!

Top bedrijf, erg klantvriendelijk

Top bedrijf, erg klantvriendelijk

Excellent!

Really fast and polite

The guys were careful with the stuff

The guys were careful with the stuff

Hard gewerkt en goeie service

TOPVERHUIZERS!!

Na 24 jaar verhuizen, dat heeft wat voeten in de aarde! Maar met deze verhuizers hebben we de klus geklaard. Wat een top team! Met veel kracht en humor! Aanrader dit verhuisbedrijf Utrecht. Volgend jaar weer ;))

Top.

Snel, netjes en volgens afspraak.

Relaxed verhuizen

Ondanks dat er twee mannen minder kwamen opdagen dan afgesproken is toch alles netjes verhuisd

Fantastisch!!

Onze verhuizing is super verlopen! Inzet, vriendelijkheid, nauwkeurigheid en snelheid! Wij zijn zeer tevreden!!

Super fijne service. Werken heel netjes en denken mee.

Ik raad het iedereen aan.

Erg tevreden

Professioneel, snelle, vaardige verhuizers. Ook zeer vriendelijk

Super gemotiveerd en snelle mannen

Netjes en alles in overleg. Super tevreden

Efficiënt en zorgvuldig

Gezellig en kundig, denken mee in plaatsing van spullen

Prettig, snel en efficient verhuisd. Ik kan ze aanraden,

Zie zin boven

Prima verhuizing verzorgd, maar kostte meer tijd dan verwacht

Vooraf een berekening gemaakt van de uren. Ik dacht dat het wel sneller kon, maar had me daar aardig op verkeken. Goede inschatting dus van VBU. Alles goed en afgeleverd en gemonteerd.

Vriendelijk, netjes

Goed geregeld, efficiënt, vriendelijk en flexible. Echt aan te raden.

Perfect verzorgde verhuizing in Amersfoort

De drie heren van VBU hebben ons fantastisch verhuisd binnen Amersfoort. Heel vlot gewerkt. Efficiënt ingepakt en voorzichtig. Heel blij mee, al voor de tweede keer. Aan te raden dus.

Top verhuizers!

Knap werk, gaat in een razend tempo, ze gaan gestructureerd te werk, aardige verhuizers!!

Top service en echte vakmensen

Snel, secuur en leveren goed werk.

Keurig, op tijd, vriendelijk, oog voor klant.

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht