Snel en vriendelijk

Precies op tijd begonnen en snel en netjes gewerkt

Kundig

Vriendelijk, kundig, benaderbaar, snel

Ervaren snelle jongens die goed blijven communiceren met de klant

Snelle ervaren verhuizere, die eerlijk en ruin op tijd aangaven dat we wat uitloop bij kwam. Helaas is niet alles in een keer Mee kunnen nemen. Vanuit de organisatie begreep ik dat we het met 23 kuub zouden afkunnen, Anders moet er en 2e bus bij. Als ik de optie voor een axtra bestelbusje had gehad, Dan had ik die optie gebruikt. Nu moet ik zelf nog een keer been en weer. Dit had beter gekund. Voor de rest goede ervarind met jullie. Nogmaals de boys waren echt super en heel vriendelijk in snel!

Heldere duidelijke afspraken en prijzen, vriendelijk bekwaam personeel.

Prettig bedrijf om mee samen te werken klantvriendelijk, sociaal en eerlijke afspraken. Aan iedereen aan te bevelen!

Top jongens, erg beleefd, super werk geleverd.

Meedenkend

Uitstekende dienstverlening!

uitstekende dienstverlening door vriendelijke , zeer klantgerichte medewerkers. Vakbekwame mensen! Een echte aanrader!

Top verhuizers!

Top bedrijf, tweede keer dat ze ons verhuizen. Hele goede communicatie en enthousiast personeel. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!

Sneller kom niet en de sfeer was ook uitmuntend

Met zijn vieren binnen 6 uur verhuisd en die jongens zijn ook nog eens super goed gemutst. 10 uit 10!

Super fijn samen werken en zeer snel onderweg

Het plannen liep goed, flexibel. We hebben goed samengewerkt en het ging super snel. Alles professioneel ingeladen. Geholpen met het demonteren l, en snel veilig onderweg. En dat ook nog gezellig :-)

De mannen hebben hard en prima gewerkt en zijn afspraken nagekomen.

Prettig en vriendelijk. Zochten constructief naar oplossingen waar nodig.

Snel, betrouwbaar en, zeker aan te raden

Super leuke jongens. Gingen als een trein. Vriendelijk, betrouwbaar

Gestroomlijnd

Jullie hebben een top samenwerking alles ging heel gesmeerd

Het was weer een prima ervaring

Vakmensen die erg enthousiast zijn

Helemaal goed erg tevreden

Helemaal goed erg tevreden

Hard en goed gewerkt van harte aanbevolen

Goede samenwering, denken mee

Top kanjers hardwerkende mensen raad dit bedrijf zeker aan

Geoliede machine

Erg goed geholpen vanaf aanvraag follow up t/m uiteindelijke verhuizing

Prima netjes op tijd goed gedaan

Fantastisch

Werken zeer gestructureerd, netjes en erg vriendelijk

Snel

Voorzichtig omgaan met de goederen en alles netjes ingepakt

Tevreden

Goed gewerkt

Heel tevreden, snel, goed en zorgvuldig gewerkt en goed gecommuniceerd gedurende het werk!!

Heel tevreden, snel, goed en zorgvuldig gewerkt en goed gecommuniceerd tijdens het werk

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht