Snel, correct en kundig met goed materiaal.

Op héél korte termijn een verhuislift en mankracht nodig. Hier hebben ze geweldig in voorzien. Heel snel stond de buffetkast in 2 delen boven en werd na t uitpakken ook nog op elkaar gezet. Top!

Gewoon goed geregeld en wat een rust!

Netje en snel

Zeer vriendelijke mensen. Proffesioneel gehandeld. Complimenten.

Helemaal topl! Zeer snelle en vakkundige jongens

Precies zoals een verhuizing hoort te zijn.

Zorgvuldig, professioneel, snel en vriendelijk

Zorgvuldig, professioneel, snel en vriendelijk

Allemaal goed geregeld

Communicatie ging goed. Spullen netjes ingepakt en snel in de bus in. Erg tevreden.

Twee keer een razendsnelle verhuizing gehad met VBU.

Ben volledig ontzorgd, heel fijn!

Echt ZO GOED!!! Heel fijne mensen, top!!

Er is heel prettig en professioneel werk geleverd. Had niet beter kunnen gaan. Heel vriendelijke mannen die ook steeds even overleggen. Helemaal blij mee. Een grote klus geklaard op een sublieme wijze. Dank jullie!!

Prima werk!

Aardige jongens en werkten snel en voorzichtig.

Zeer voorkomend, zeer vriendelijk

Zeer goed!

We zijn vlot en naar goede tevredenheid geholpen.

Lekker en snel en netjes gewerkt.

Prima gasten. Snel gewerkt . Alleen ik had in eerste instantie van het kantoor gehoord dat ik ook per bank kon betalen. Dit bleek de laatste dag toch niet mogelijk. Dat was jammer.

Geweldig, we zijn uit de brand geholpen

Toppe jongens snel efficient en betrouwbaar

Super harde werkers

Werken voorzichtig, zijn behulpzaam, beleefd en flexibel. Zeker aanbrengen bevelen!

Super, snelle service!

Snel met inpakken, zorgvuldig alles netjes op het nieuwe adres!

Een goed bedrijf alles top in orde

Geweldige werkers

Vriendelijk en behulpzaam. Alles snel ingeladen en weer uitgepakt. Ruim binnen de schatting. Bedankt mannen!

Vlotte en nette verhuizing

Vriendelijke en nette verhuizers. Het ging heel zorgvuldig en netjes. Zeer tevreden

Top en super professioneel

Prima club!

Leuk contact met kantoor en prima jongens, die ind goed hebben verhuisd. Ze waren niet op tijd, maar belden netjes en gingen daarna als een speer!

Zeer behulpzaam en adequaat

Op tijd', vietą een problem en snel en goed geholpen

Snel en vriendelijk

Razendsnel en vriendelijk

Fijne verhuizing gehad!

Vlotte verhuizing, vriendelijke verhuizers. Meedenken en flexibel. Adequaat! Aanrader!

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht