5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vrijdag gebeld vandaag al verhuisd, daarmee hielpen ze me uit de brand want ik moest me huis uit. Prijs was zoals afgesproken! Zeker een aanrader. Groetjes Bram

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd snel geholpen bij een spoedklus goede service en top verhuizers Zeer bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topverhuizers zijn het ! Ze waren me snel van dienst en de prijs viel reuze mee. Nogmaals bedankt jongens!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jongens waren optijd en gingen zorgvuldig met spulletjes om netjes in verhuisdozen . Werken vlot dus zeker voor herhaling vatbaar .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt top! Professioneel en goede kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze konden niet op afgesproken tijdstip komen maar prima vroegtijd overlegd en zij hebben werkelijk waar alles goed gemaakt. Prijs/kwaliteit prima in verhouding. 6uur geschat en 6uur betaald, bedankt Verhuisbedrijf Utrecht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service, aardige jongens, goede prijs!

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht