4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren verhuist door deze mannen. Prima werk geleverd. Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat. Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring met Verhuisbedrijf Utrecht. Transport van huisraad van Soesterberg en Amersfoort naar een andere locatie in Utrecht. Alles vliegenvlug en netjes verhuisd. Zware spullen de trap op? Geen probleem. Zelfs een bank die te groot bleek voor de trap en de draai die daarna kwam werd met vereende krachten via het balcon en de tuin van de benedenburen keurig omhoog gehesen. Een echte aanrader!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig!!! De verhuizers gingen er volop tegen aan. Niks was ze te veel, hele aardige jongens, kan ze van harte aanbevelen. Geen bezwaar dat er twee maal naar een andere stad binnen tijdslimiet moest worden gereden, nogmaals Geweldig Groetjes BO

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super service. Binnen een uur alles in het busje gekregen en met het ruimtelijk inzicht van De verhuizers krijg je alles mee. Van Utrecht naar Amsterdam tussen de mannen ingezeten en het is naast heel gezellig ook super snel. Mannen bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel geregeld, ging zonder steun of moeite

Snel netjes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toppertjes zijn jullie!! Heel blij met de samenwerking tussen ons. Vanaf het eerste contact ben ik meer dan tevreden. Super bedankt voor jullie goede hulp. Ik zal jullie zoals beloofd zeker aanraden. Met vriendelijke groet, S

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren ben ik door jullie verhuisd van Utrecht naar den haag. Dit is zo vlot gegaan dat ik het amper als last heb ervaren. Dankjewel heren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verhuisbedrijf Utrecht heeft mijn verhuizing overgenomen wat ik als prettig heb ervaren. Ik ben niet meer de jongste en zou het zonder ze niet aankunnen. Nogmaals mijn dank is groot jongens.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toppertjes zijn jullie!! Bedankt voor de snelle afhandeling en goede hulp. Ben jullie erg dankbaar voor jullie hulp tijdens de verhuizing. Met vriendelijke groet, T

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heren van verhuisbedrijf Utrecht hebben mij goed geholpen met verhuizen. Dachten heel praktisch na en waren heel aardig. Professioneel bedrijf om zaken mee te doen. Ik zal jullie zeker opnieuw benaderen indien nodig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo, Ik ben gisteren door jullie verhuisd. Inboedel van mijn studentenkamer moest verhuisd worden. Dit ging hartstikke snel en de kosten waren daarom laag en betaalbaar voor een student. Hartstikke blij mee. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs verhuisd door verhuisbedrijf Utrecht. Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben over de vriendelijkheid en snelle service van de verhuizers. Ze werkten erg netjes en ook erg snel. Mijn hele inboedel is schadevrij verhuisd. Keurig gewerkt. Bedankt daarvoor! Mvg Henk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een spoed verhuizing op de dag zelf contact gehad en in de middag kon ik gelijk verhuisd worden! Kreeg 4 toppers over de vloer die van aanpakken wisten! alle spullen werden netjes ingepakt en vervoerd. Zou iedereen Verhuisbedrijf Utrecht aanbevelen! Jongens nogmaals bedankt!! Gr Sandra

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vrijdag gebeld vandaag al verhuisd, daarmee hielpen ze me uit de brand want ik moest me huis uit. Prijs was zoals afgesproken! Zeker een aanrader. Groetjes Bram

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd snel geholpen bij een spoedklus goede service en top verhuizers Zeer bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topverhuizers zijn het ! Ze waren me snel van dienst en de prijs viel reuze mee. Nogmaals bedankt jongens!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jongens waren optijd en gingen zorgvuldig met spulletjes om netjes in verhuisdozen . Werken vlot dus zeker voor herhaling vatbaar .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt top! Professioneel en goede kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze konden niet op afgesproken tijdstip komen maar prima vroegtijd overlegd en zij hebben werkelijk waar alles goed gemaakt. Prijs/kwaliteit prima in verhouding. 6uur geschat en 6uur betaald, bedankt Verhuisbedrijf Utrecht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service, aardige jongens, goede prijs!

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht