Goed georganiseerd en netjes volgens afspraak
Geweldige dag gehad. Goed verzorgd.
Vanwege de weersomstandigheden hadden we veel afzeggingen, jammer dat ze daar weinig in gecompenseerd hebben
Wij voelden ons echt geweldig. Niets hoefde er bijgestuurd te worden. Alles liep op rolletjes. De bediening was perfect. Er werd rekening gehouden met opgegeven allergie. Niets anders dan hulde. Eerst volgende feest weer bij Het Koetshuis.
Het was weer een super-avond!!!
Wij hebben een onvergetelijke avond gevierd bij het Koetshuis!
Super gezellige avond met ontzettend goed personeel
Gezellige locatie met goed eten en prima bediening.
Ons 25-jarig huwelijks jubileum in het `t Koetshuis gevierd met een klein buffet, het was helemaal top, net als 25 jaar geleden, want toen hebben wij daar onze bruiloft gevierd.
Ik heb een hele leuke avond gehad, super kunnen genieten. Ik heb ook vele leuke reacties gehad over het feest, locatie. Dank aan jullie dat het zo goed is verlopen.
alles prima geregeld erg aardig en belangstellende manager en personeel ook erg correct
Goede sfeer, gasten werden goed bediend.
Uitstekend verzorgd en alles naar wens en afspraak geregeld. Prima.
Wij hebben goed verzorgde, gezellige uren gehad.
Het is een mooie locatie. Het personeel is vriendelijk en alles is goed geregeld. Een echte aanradar.
Geweldige dag gehad! Heerlijk gegeten bij het koetshuis en het feest was ook top
Ben erg blij dat ik hier mijn bruiloft heb gehouden. Prijs kwaliteit is super
Na mijn mening toch een slip off d the pen, de factuur was voor 45 personen, terwijl er maar 43 aanwezig waren, kan dit staven aan de hand van een presentie lijst.
Het koetshuis is een prettige locatie voor een informeel feestje voor max. 45 personen. Het voorafgaande contact was gemoedelijk; er is ruimte voor eigen inbreng. We voelden ons welkom en hebben hebben erg genoten van de avond! De gastvrijheid en alertheid van de bediening hebben hier zeker aan bijgedragen. We hebben positieve reacties gehad op het feest en de accommodatie. Een van onze gasten heeft al een feestje bij jullie geboekt;-).
geweldige familie reunie gehad , mede dankzij de leuke locatie en het geweldige personeel , echt super, bedankt!
Uitstekende organisatie en bediening. Geldt ook voor de prijs/kwaliteit verhouding.
Gastvrije ontvangst, prima bediening, prima lunch.
Van tevoren zei iedereen al: ooh, feest in het Koetshuis; dat zit wel goed. En het was ook goed. Dit was ons 3e feest bij jullie en de verwachtingen zijn weer waargemaakt. We hebben een prachtig feest gehad en zijn op het feest niks tekort gekomen. Qua aandacht, verzorging, drank en eten niet.
Spoorstraat 34
3862 AD Nijkerk