Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gasten prijzen regelmatig Koetshuis om vriendelijk personeel en betrouwbare service. De locatie biedt een warme sfeer en flexibele mogelijkheden voor diverse vieringen. De kwaliteit van het eten en de gastvrijheid vallen op en dragen bij aan een soepele en plezierige ervaring. Over het algemeen zien gasten Koetshuis als een betrouwbare keuze voor bijeenkomsten.
Het Koetshuis weet hoe ze een huwelijksfeest moeten regelen. Wij hadden een fijne omgang met de eigenaren en een heldere communicatie. Daarnaast was de service op onze dag goed geregeld.
16 October 2024
Sander en Silline
Bunschoten
De gelagkamer is een gezellige ruimte om een feestje te houden. Het personeel is heel vriendelijk en men schenkt goede aandacht aan de gasten. De gerechten zijn allemaal voortreffelijk.
16 October 2024
Bessel
Nijkerk
Uitstekende bediening, niemand die maar ook iets tekort is gekomen. Super vriendelijk personeel en goeie kwaliteit van de hapjes en een geweldige snelle bediening.
2 October 2024
Maurice
Geweldige avond hier gehad
2 July 2024
Corné
Nijkerk Gld
Heb een fantastische avond gehad,was goed verzorgd en de bediening was uitstekend verzorgd.
Frans en Gerrie Haverlag
Greet en Bert
Nijkerk
Leuk feest gegeven. Hapjes waren naar wens en iedereen was erg te spreken over de hoeveelheid drankjes die werden geserveerd. Enigste minpunt vonden we dat er een serveerster tussen zat die wat nors overkwam. Dit hebben we ook meermaals gehoord van onze gasten. Veder erg tevreden!
Naomi
Zeewolde
Gewoon altijd uitstekend geregeld.
27 April 2024
Lisette
Nijkerk
De Gelagkamer is een heerlijk zaaltje voor 50-60 mensen. Catering was top en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.
23 April 2024
Jeroen
Nijkerkerveen
Prima bediening, uitstekend buffet, fijne sfeer, dat alles maakte het voor ons een mooi feest.
11 March 2024
Meneer en Mevrouw
Nijkerk
Wat een fijn feest hebben we gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en er werd goed opgelet of iedereen wat kreeg. Fijn dat wij konden genieten en jullie verzorgden. Dit was bij ons trouwen 40 jaar geleden zo, toen we 25jaar getrouwd waren zo, en nu ook weer TOP!
Meneer en Mevrouw Kraan
Een dikke 10
Henk
Putten
35 jaar geleden getrouwd in het Koetshuus en nu weer een feestje om het te vieren. Vrouw Gertie Koetshuus was toen onze gastvrouw, en nu Belinda Koetshuus. Bediening zoals vanouds en het eten via een leuk concept, helemaal goed.
Jaap en Yfke
Nijkerk
Samen met onze familie en vrienden volop genoten van het heerlijke buffet en de gezellige avond.
9 February 2024
Wim en Ans van der Veer
Nijkerk
Gewoon weg de beste plek om een feestje te geven!
20 December 2023
Karianne
Nijkerkerveen
Vrijdag de kerstborrel gehad met ons bedrijf bij Koetshuis. Het was een fantastische avond met heerlijk eten en een geweldige zanger (Patrick van Eijk). Iedereen heeft genoten en was razend enthousiast! Volgend jaar weer!
20 December 2023
Sunmaster Nederland BV
Nijkerk
Mede dankzij de sfeervolle lokatie en vriendelijke medewerkers is ons 40 jarig huwelijksfeest een onvergetelijke herinnering geworden. Absoluut een aanrader. Heeft onze verwachting die al hoog was volledig overtroffen.
14 December 2023
John en Wilma
Amersfoort
Ik heb mijn verjaardag daar gevierd, en ben echt jarig geweest. De service het meedenken, super gedaan!
11 December 2023
Wesley
Amersfoort
Wij waren te gast in de Gelagkamer van het 't Koetshuis. Prima voor de wat kleinere feesten, wij waren met 33 personen. Sfeervol ingericht, muziekinstallatie aanwezig.
13 November 2023
Joop en Jannette Kielder
Nijkerk
Tot bediening en sfeer, Wouter en Belinda bedankt!
3 November 2023
Kurt en Sies
Nijkerk
Gezellige en mooie lokatie.
30 October 2023
Elbert
Nijkerk
Ik had mijn eerste beurs in Nijkerk en kwam bij de koetshuis terecht. het was top. vriendelijke personeel en alles goed verzorgd. zeker een aanrader en we komen zeker terug,
2 October 2023
Josefine
Hengelo Gelderland
Het feest was geweldig . We werden goed begeleid door het personeel . Heel erg leuk !! Het eten was heerlijk . Hartelijk bedankt .
28 September 2023
Evert en Maartje Hagoort
Nijkerk
Meerdere feestjes bij Koetshuis gevierd, altijd naar volle tevredenheid. Fijn dat alles bij prijs in zit en niet per drankje gaat. Zeer vlotte bediening wat erg prettig is. Niemand komt iets tekort
23 June 2023
Marianne en Coen
Nijkerk
Op korte termijn een verjaardag kunnen plannen. Goed verzorgd buffet . Door verkeersproblemen waren we te laat bij het Koetshuis net als veel gasten. Hier werd heel flexibel mee omgegaan.
10 May 2023
Mevrouw Fluks