Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Zeer tevreden met het snelle handelen en uiteindelijke resultaat!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij zijn uiterst tevreden geholpen. Eindelijk zijn wij van de vliegen verlost. Bedankt voor de goede service en correcte communicatie.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
na jaren de verkkerde werknemers in dienst te hebben is het nu een toppertje deze werkt zoals het hoort
Bedankt de mooie beoordeling
Professioneel en deskundig
Bedankt de mooie beoordeling
bedankt voor uw beoordeling, wij gaan contact met u opnemen over de afspraken nakomen en bereikbaarheid. Fijn u gezien en gesproken te hebben en dat het opgelost is.
doet zijn werk goed,aardig medewerkers die meedenken in wat er gebeuren moet, ze zien alles en nemen daar actie op, prima zo
Bedankt voor uw beoordeling, Prijs / kwaliteit verhouding gaan we een afspraak voor maken.
Algemeen: een prettige samenwerking ervaren, medewerkers uiterst correct enn discreet in handelen en gedrag
vriendelijk bedankt voor de positieve beoordeling.