JBL&G heeft mij kosteloos professionele hulp aan kunnen bieden, nadat ik een aanrijding had gehad. Vanaf het moment dat ik in contact kwam met mevrouw van Luit, is alles heel soepel en prima verlopen, er was regelmatig telefonisch contact en ook via de mail hield ze me op de hoogte over de zaak ook gaf ze adviezen die mij goed van pas kwam. Kortom ik ben zeer te spreken over de samenwerking met mevrouw van Luit, en JBL&G in het algemeen. Nogmaals vriendelijk bedankt voor alle steun en hulp tijdens de zaak.
Hele goede ervaring,je voelt je niet meer alleen staan
Tijdens het hele proces was zij goed bereikbaar en heb ik de communicatie als zeer aangenaam en ervaren. Alles verliep spoedig en op tijd en heeft zij altijd tijd genomen om mijn vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Erg vriendelijk en behulpzaam, dit heeft mij tijdens het hele proces enorm geholpen die moeilijke tijd door te komen. Ook werd er altijd met mij meegedacht en kon ik met al mijn vragen terecht.
Ik ben onwijs goed geholpen door JBL&G. Vanaf het eerste telefoongesprek heb ik contact gehad met dezelfde contactpersoon (Nicole) waar ik met al mijn vragen en zorgen terecht kon. Na een korte inleiding en inschrijving startte het proces. Een proces wat aardig lastig bleek omdat de wederpartij niet van zich liet horen. Ik heb diep respect voor de moeite die door jullie genomen is om dat contact toch tot stand te krijgen. Het traject is uiteindelijk zonder uitgebreid traject op pragmatische wijze afgehandeld en is de schade die is geleden aan mijn kant vergoed. Ik raad JBL&G dan ook zo nu en dan van harte aan. Duizend maal dank.
Als zeer prettig en nemen ook de tijd voor je om te helpen en halen alle zorgen weg. Kortom dikke 19
Ik ben heel goed geholpen👍🏼 alles ging okay
vakkundig , duidelijk. goed
Heel duidelijk, zeer behulpzaam en erg kundig.
Toen ik na mijn auto ongeluk contact heb opgenomen met JBL&G had ik direct het geg
Ik heb het contact met en de hulp van JBL&G als zeer positief en professioneel ervaren. Nadat ik lelijk ten val was gekomen heb ik op een zondag het formulier op de site van JBL&G ingevuld. Maandag werd ik al teruggebeld door de heer De Kock. Vanaf dat moment heeft hij mijn belangen behartigd in deze zaak en dat voortreffelijk gedaan. Op al mijn vragen kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en ik ben goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent mijn letselschadezaak. Ik ben ontzettend blij dat ik alles uit handen heb gegeven. Het was erg fijn om in een lastige periode bijgestaan te worden door iemand met kennis van zaken. Iemand die zijn best doet voor een maximaal resultaat. Iemand die even vraagt hoe het met je gaat. En inderdaad: geen rekening. JBL&G en de heer De Kock: heel hartelijk dank!
Ik heb het contact met de heer Lieben als zeer prettig ondervonden. Hij was zeer proactief en informeerde mij op een juiste en prettige manier. Ik wist waar ik aan toe was en de letselschadezaak is in korte tijd afgehandeld.
Ik heb het contact als prettig ervaren. Echter, heb ik zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gebracht door de behandelend jurist, tot twee keer toe zomaar een nieuwe jurist toegewezen gekregen omdat de ander er opeens niet meer werkte. Deze nieuwe jurist wist dan vervolgens weer niks van het dossier, alleen wat er was opgeschreven en dit was erg weinig. Uiteindelijk is de zaak wel goed afgerond en zat de jurist er wel goed achteraan. De kwaliteit van de (3) juristen wisselde maar was ruim voldoende.
Een super net bedrijf dat haar klanten goed helpt en alles doet wat in hun vermogen ligt . Petje af voor dit bedrijf en de medewerkers . Kunnen een hoop een voorbeeld aan nemen.
Afgelopen januari was ik op mijn fiets aangereden door een auto. Schuld van de bestuurder was duidelijk, en ze had daar ook niet moeilijk over gedaan. Aangezien dat Nederlands mijn derde taal is, was ik niet echt in staat om zich te verdiepen in alle noodzakelijke juridische documenten. Daarom had ik hulp gezocht bij JBL&G. Mijn ervaring met de juriste Nicole Dijkshoorn was heel goed. Ze had alles voor me duidelijk uitgelegd, en de zaak snel en goed afgerond. Ik zal zeker in de toekomst weer hulp van JBL&G gebruiken, maar hopelijk word het niet nodig :)
Ik ben juichend enthousiast over de inzet van mevrouw Wehmeijer na het ongeluk waar ik als fietser van de sokken werd gereden door een nogal brutaal heerschap. Zij heeft zich zeer goed verdiept in de wat bijzondere kwestie waar ik tegenaan liep. Zeker toen ik op enig moment ongewone telefoontjes met bedreigingen kreeg, waarbij er aanwijzingen waren, dat de automobilist in kwestie daarachter zat. Zij heeft daarbij rustig en evenwichtig gereageerd, heeft contact hierover opgenomen met de verzekeraar van de tegenpartij, en is op zich op de hoofdzaken blijven richten. Nadat ze met zwangerschapsverlof was geweest heeft ze de zaak die nog liep gelijk weer adequaat opgepakt. Hoewel het mij niet om het geld te doen was vond ik het toch wel plezierig dat zij inzette op een smartengeldvergoeding en wist inderdaad dat bedrag ook succesvol te claimen. Om een lang verhaal kort te maken: zij is beslist een uitstekende jurist/expert Met vriendelijke groet, Wim Kooij
Ik ben erg goed geholpen en bijgestaan door JBL&G. Een aanrader. Mijn contactpersoon was ook zeer deskundig en professioneel. Als ik een mail stuurde of belde kreeg ik vrijwel dezelfde dag reactie wat heel fijn is.
Minimale rompslomp voor mijzelf met een uiterst positief resultaat. Ik ben blij dat ik na mijn ongeval bij JBLG ben uitgekomen.
Na mijn motor ongeluk had ik juridische hulp nodig bij het verhalen van de schade, en de instelling die bij mijn rechtsbijstandverzekering hoorde schoot daarbij ernstig tekort. Gelukkig op tijd overgestapt op JBL&G, waarbij mevrouw Heijnen mij geholpen heeft de zaak tot een goed einde te brengen. Het grootste pluspunt was het contact met mijn juriste, omdat zij erg veel initiatief toonde, snel reageerde en altijd snel oplossingen vond. Het voelde dan ook alsof mijn zaak de enige zaak was waar JBL&G zich mee bezig hield.
Uw bureau kende wij voorheen niet Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Correcte en vakkundige afhandeling zowel per mail als telefonisch, vriendelijk, vol lof alom!!!! Zeer zeker een aanrader.
Zeer fijne ondersteuning en deskundig advies. Ontzettend aardige juristen die samen het gewenste resultaat halen.
Kirsten heeft mij goed geholpen. Zal u Bureau zeker aanbevelen bij andere.
perfect dienst en inzet,
Zeer tevreden over de samenwerking. Mijn vragen zijn goed en duidelijk beantwoord.
Ijsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam