Zeer gedegen en professionele hulp en toeverlaat mocht je er ooit mee te maken krijgen

Hiermee is voor mij een periode afgesloten waarbij Nicole Dijkshoorn een steun en toeverlaat was bij de juridische begeleiding, luisterend oor en afhandeling waarmee ik heel blij ben en waarvoor ik haar hartelijk wil bedanken. Zonder haar professionele hulp had ik de moed allang opgegeven om compensatie te krijgen. Mijn pols is nog niet helemaal de oude en ik hoop dat dat nog wel verbeterd met de tijd. Vooral met kracht zetten en met snijden. Gelukkig heb ik wel veel baat gehad bij de fysio.

Super goed geholpen

Ben super goed geholpen door mevr. Kret-Aram, werd goed en duidelijk gecommuniceerd over mijn zaak, en mevr. Kret-Aram reageerde altijd snel, ben heel tevreden over afronding van de zaak.

Professioneel maar wel menselijk

Na een groot aantal misstanden tijdens een vakantie in Afrika hebben wij een klacht ingediend bij de betreffende reisorganisatie. Daar werden onze slechte ervaringen niet serieus genomen. Uiteindelijk zijn wij in contact gekomen met Maarten Klok van JBL&G. Dhr. Klok heeft ons zeer deskundig, profesioneel en vooral menselijk bijgestaan. Dhr. Klok heeft er met zijn grote inzet en enorme volharding voor gezorgd dat wij uiteindelijk in het gelijk zijn gesteld en zodoende ons recht hebben gekregen. Heel veel dank daarvoor.

Goed en snel geholpen altijd , en probeert altijd het onderste van de kan de eruit te halen .

Door Eveline mulder altijd snel en goed geholpen .

Precies wat ik wilde.

Mevrouw Scheerboom reageerde altijd binnen hooguit 2 werkdagen op mijn vragen en liet duidelijk weten wat en wanneer ze dat deed.

Goed geholpen met de dossier ondanks het tegen werken van andere partij .

Vriendelijk en deskundig, het beste oplossing geboden voor mijn dossier. Best tevreden ondanks al de tegen slagen .

Ik ben hier goed terecht gekomen!

Het is mijn eerste letselschade. Ik wist niet hoe ik ermee zou uitkomen, maar alles werd uit handen genomen. Ik hoefde alleen bewijsstukken te leveren. De rest deed de jurist ⚖. Bedankt!

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen door Mieke Buis en kan jullie bureau bij iedereen aanraden.

uitstekende begeleiding en afhandeling.

Gedurende het afgelopen jaar heeft dhr. Maarten Klok ons zeer goed met raad en daad terzijde gestaan bij de afhandeling van de gevolgen van ons ongeval in Selous National Park Tanzania. Er werd veel begrip getoond en dat stellen wij zeer op prijs. Wanneer we vragen hadden, konden we via de mail of telefonisch contact zoeken en dan werden die altijd snel beantwoord. Wij kunnen dit kantoor en dhr. M Klok dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die met letselschade te maken krijgt. Hartelijk dank en complimenten!

Ik ben goed geholpen en goed op de hoogte gesteld elke keer.

Maarten Klok is een uitstekende, gedreven en vasthoudende jurist

Maarten Klok heeft onze zaak uitstekend en professioneel begeleid en afgehandeld, rekening houdend met alle emoties die met deze kwestie gepaard is gegaan. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden van het verloop en is nuchter geweest in zijn analyse over de kans om de zaak te winnen. Hij heeft alle middelen ingezet om de tegenpartij te doen inzien dat zij foutief gehandeld hebben, waaronder zijn deelname aan een televisieprogramma. Hij heeft geen onnodig hoge verwachtingen geschept en heeft uiteindelijk de kwestie naar onze tevredenheid afgesloten.

Helder, duidelijk en fijne ervaring

Mijn zoon had een aanrijding gehad met een onder invloed rijdende scooter bestuurder. Hierdoor kwam ik incontact met de letselschade advocaat. Alles verliep met duidelijke uitleg en soepele afwikkeling. Mail word snel beantwoord en bij vragen kreeg ik duidelijke uitleg. Ook vond er geregeld telefonisch overleg plaats. Fijne ervaring ondanks de gebeurtenis. Persoonlijk aandacht was er ook.

In een moeilijke casus heeft JBL&G doorgezet en veel voor ons gedaan

Met een aantal reizigers hadden wij een klacht bij een reisorganisatie ingediend. Echter kwamen wij zelf niet verder. Met Maarten Klok van JBL&G hadden wij een pitbull getroffen die ons goed en deskundig heeft bijgestaan. Hij is zelfs voor ons op tv verschenen. In gezamenlijkheid hebben wij uiteindelijk ons recht gekregen waarvoor dank!

Deskundig en zeer ervaren

De communicatie tussen mij en mijn advocaat was excellent, en de zaak is zeer deskundig voor mij behartigd.

Goede service ,goed meedenken ,duidelijke adviezen

Mijn ervaring met Robin Kassels zeer positieve ,Zeer zakelijk en kundig en vooral goede en snelle service. hij heeft mij erg goed geholpen .

Luisteren goed. En hebben een hart.

Persoonlijk werd ik op de hoogte gehouden, va de gebeurtenissen. Erg betrokken en zorgzaam. Zeer tevreden

mijn ervaring was zeer goed.

als u ooit in een ongeluk zou bevinden dan zou ik Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht echt aanraden, alles word namelijk zorgvuldig voor u klaar gelegd, zodat u zich kan focussen uw herstel. Mijn ervaring met mijn aangewezen hulp was namelijk erg rustgevend en geruststellend, ze nam de tijd met me om de zaken helder tot stand te krijgen.

Ik was slachtoffer , na aangereden, en de scooter rijder was doorgereden. Was er best wel van slag. Kontakt gezocht met JBL G . Mevr Kirtanya Gajadin heeft mij heel goed geholpen. Het resultaat was, dat ik een vergoeding heb gekregen, van de tegenpartij. Dit was mij alleen niet gelukt! Mevr Kirtanya Gajadin is byzonder vriendelijk.

Goed geholpen!

Goed geholpen en geadviseerd!

Kundig, overtuigend, duidelijk en zeer betrokken

Zeer positieve ervaring.

zeer goed

Ik ben erg blij met het luisterende oor. Het vakmanschap en de correcte afhandeling. Groeten Jan en Bella Ming

Zeer tevreden.

Dankjewel! Els Dundink. Hele goede ervaringen zeer provisioneel.Ik ben heel goed geholpen. En zeker aan te raden. Top!!

TOP!

Betrouwbaar , vriendelijk en afgesloten naar tevredenheid. Mariese is een topper.

Ge-wel-dig

Er loopt een super talent rond. Heel geduldig en wilt het beste voor haar cliënten. Een heel dik compliment maar jou !!

Mijn ervaring pakte beter uit dan verwacht!

Ik had geen hoge verwachtingen toen ik hieraan begon. Het begon allemaal met een vraag naar mogelijkheden, omdat het ging over een ongeluk in het verleden. Het moment dat ik erom vroeg werd ik al gelijk geholpen en werd het een en ander onderzocht voor mij. Dit heeft geleid tot een goede resultaat. Daarvoor wil ik JBL&G bedanken en met name Niek van Dalen!

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam