Top bedrijf

Nadat mijn 80 jarige moeder van achteren was aangereden heb ik contact opgenomen met jbl&g. Els Dudink heeft ons fantastisch geholpen in de moeilijke tijd na het ongeval.. Vlotte en snelle communicatie.

Professioneel, adequaat, klant en servicegerichte benadering en aanpak

Robin Kassels heeft mij goed geinformeerd. begeleid en geadviseerd betreft de afwikkeling van mijn letselschade. Zeer professioneel , goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Hij is zeer klantvriendelijk en servicegericht met oog en vol begrip voor de situatie waarin een klant verkeert na een traumatische ervaring. Ik beveel dan ook daardoor JBL&G aan een ieder die te maken heeft met letselschade.

Uitstekend.

Ben echt super goed geholpen net de afhandeling van de schade door de heer M. Klok ook wat er is uitgekeerd was ik zeer tevreden mee. Mocht er ooitvweer eens wat voor doen wat ik absoluut niet hoop natuurlijk dan weet ik waar ik terecht kan. Met vriendelijke groet dhr J.D.D Plugge.

Vriendelijk gemotiveerd persoonlijke begeleiding en geen vraag is te veel gevraagd!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, stel alle vragen die je hebt en je krijgt antwoord. Ook de persoonlijke begeleiding via telefoon zeer gewaardeerd. Mijn "case" is tot een goed einde gebracht, bedankt ;)

heel goed

alles netjes en snel afgehandeld

Ik heb een goede ervaringen met die twee mensen die met mij hebben geholpen

Ze nemen jou probleem serieus en ze helpen jou waar je vast loopt Ik voel me goed gedragen door de JB personeel petje af bedankt voor jullie hulp met vriendelijke groeten Fausto Procacia

Goed geholpen!!

Goed geholpen door dhr. M. klok! Contact was ook goed!

Goed geholpen

Goed geholpen altijd mooi geinformeerd en snelle reactie bij een vraagstelling.

Correct en ondersteunend

Als gezegd, correct en ondersteunend. Zou ik uw bedrijf aanbevelen in voorkomend geval: Ja, zeker.

Top bedrijf, super goede service. Groetjes aan dhr. F. Lieben

Goed contact

Goed contact, betrokken en regeert snel

Je wordt zeer netjes geholpen

Je wordt netje geholpen. Ze vertelde precies waar je recht op had en hoe het allemaal te werk ging. Ik kan het zeker mensen aanraden om hier mee samen te werken.

Meneer hartjes heeft mij en mijn dochter super goed geholpen.

Meneer Hartjes reageert snel op telefoontjes of mailtjes. Is altijd vriendelijk en geïnteresseerd en heeft alles heel netjes geregeld met de tegenpartij en met ons. Alles is vanaf dag 1 heel duidelijk geweest hoe of wat er van alle partijen verwacht werd. Er is uiteindelijk een eerlijke schadevergoeding betaald.

goed en duideijk

Ben op een goede en duidelijke manier geholpen

Professioneel en betrokken

Wij hebben de hulp die wij kregen als zeer prettig ervaren. Duidelijk en erg behulpzaam.

Ik heb een positieve ervaring met JBL&G

Mijn ervaring was goed, de communicatie met het bureau was snel en soepel. Meneer Robin Kassel is vriendelijke en stond open voor al mijn vragen. Hij gaf raad en denkt mij over mijn belangen.

Alles goed verlopen, zaak gewonnen en afgedaan.

Prima!

Zeer behulpzaam en attent

ik vond het een goede ervaring alles werd goed geregeld voor mij

Perfect geholpen

Goed geholpen, altijd bereikbaar voor vragen.

Ronduit perfect

Ze is erg vriendelijk en begripvol ik zou t iedereen aanraden

Geen woorden voor, gewoon top

We hebben lang contact gehad ( 11 maand) Maar de communicatie was super. Ze dacht goed mee en vertelde alles wat ze deed.

ik ben zeer goed geholpen

Mijn ervaring met mevrouw Dudink was erg fijn. Zij heeft mij door een stressvolle periode erg professioneel en serieus geholpen.

Zeer goed verholpen, transparant en efficiënt.

Super snel service

Ik had er nog nooit van gehoord maar omdat wij wat dingen zelf moesten regelen via internet jullie gevonden. Alles is ons uit handen genomen en perfect afgehandeld.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam