Super geholpen

Met alle vragen kon ik bij mijn contactpersoon terecht. Ik werd altijd goed geholpen en ze waren er ook echt voor mij. Heel empathisch.

Zeer goed en Uitstekend

Het was zeer goed onderhouden met mijn behandeld met Mevr Buis

Zeer terzake kundig

Na 1 gesprek met Ivonne van Delft werd mij al duidelijk dat ik te maken had met een soor de wol geverfde en zeer ervaren jurist. Het ging om een second opinieonderzoek, die zij heel helder en krachtig heeft verwoord. Ook ontdekte zij nog een omissie in de rapportage waardoor mijn vrouw nog recht bleek te hebben als partner die onder mijn handicap gelden heeft op een schadevergoeding van 15.000 euro.

DIkke aanrader!

Een aantal maanden terug heb ik een auto ongeluk gehad. Ik ben in mijn procedure heel goed geholpen door de heer Maarten Klok. Hij gaf me om de tijd duidelijke updates en hielp me heel erg goed. Ik ben goed geholpen bij dit bureau en kon mijn ei ook kwijt en had ook het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd. Dank je wel hiervoor!

Harstike goede ervaring.Ik werd heel goed geholpen.

Hoi. Ik ben zeker super goed tevreden ,van alle personeel,en vooral van dhr.Kassel. Ik vind hem heel profesioneel,geduldig en beleefd. Op deze weg ,nogmaals bedankt.

Heel erg fijn.

Ik ben dit afgelopen jaar super fijn geholpen.

super

wij hebben een auto-ongeluk gehad en in eerste instantie leek het mee te vallen, maar helaas bleek dit niet het geval wij hebben mevrouw Gajadin toegewezen gekregen en zijn uiterst tevreden met haar manier van werken en haar luisterd oor. mijn zaak is gelukkig afgesloten naar helaas van mijn partner nog niet ze blijft haar werk doen zo als in het begin( we zijn nu ruim 1 jaar verder), ik raad iedereen aan hier te komen, wij hadden het niet beter kunnen treffen super bedankt voor alle inzet tot nu toe en voor de komende tijd.

Ik ben Charlotte Groeneveld en haar collegas voor altijd dankbaar.

Heel goed afgehandeld

Contact opnemen was heel soepele en word altijd heel duidelijk uitgelegd, ze geven altijd een update van je zaak

Geweldig goed geholpen!

Ik ben zo dankbaar dat ik in contact ben gekomen met Juridisch Bureau Letselschade. Ik voelde mij heel erg serieus genomen en gehoord. Het is erg fijn dat er iemand voor je is die veel zorgen uit handen neemt. Mijn contactpersoon (mevrouw van der Linden) ging zeer professioneel, vriendelijk, empatisch en integer te werk. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb en het eindresultaat.

Snelle reactie, en zeer correct

Na de aanmelding alles zeer netjes en duidelijk verwerkt. Zeer nette contactpersoon

Kundige en respectvolle hulp

Floris Perik heeft mij met veel begrip en respect geholpen. Achter de schermen heeft hij alles gedaan om met zijn expertise de gevolgen van een nare ervaring te herstellen. Ik heb hier veel steun aan gehad en zou dit iedereen willen aanbevelen.

Zeer vriendelijk, duidelijk, open voor vragen, netjes, goed in overleg

Zelf heb ik nul verstand van zaken. Gelukkig mocht ik geholpen worden door deze organisatie. Een zeer vriendelijke behandelaar, open voor alle vragen. Ze overlegt goed met mij, wat ik wil en of ik het er mee eens ben. Mijn dank is groot!

Het was een hele prettige samenwerking

Alles is goed geregeld belt regelmatig houdt me op de hoogte. Verder heb ik niets op te merken.

*** bedrijf

Hele slechte ervaring

Uitstekend geholpen

Het bureau heeft ons veel werk uit handen genomen. Contact verliep soepel en prettig.

Mijn ervaring met de heer Long TU deze meneer is een proffesional en heeft mij heel erg geholpen

De heer long Tu heeft mij uitstekend geholpen met mijn letselschade procedure. 3.5 jaar heeft het geduurd elke maand sprak met Long Tu hij hield me altijd op de hoogte. Ik heb alleen maar respect voor deze meneer Vele malen dank door u kan ik me nu richten op de toekomst

betrouwbaar en professioneel

Ik ben mevrouw C Groeneveld erg dankbaar. Half jaar geleden was ik door een hond aangevallen en gebeten. Daar heb ik wondjes op de verschillende plekken van mijn lichaam opgelopen met veel ellende tot gevolg. Dankzij haar inzet en professionaliteit kan mijn schade zonder problemen bij de wederpartij worden verhaald. Nu de zaak afgewikkeld is, wil ik hierbij mevrouw Groeneveld nog een keer bedanken. U heeft mij echt goed geholpen.

Nooit geweten dat dit kon, mijn ervaring met Nicole Dijkshoorn was super goed, ze heb me goed geinformeerd en uitstekend geholpen. Het was perfect.

Heel fijn

goed advies, fijne feedback en je wordt goed op de hoogte gehouden

Heel toegankelijk en professioneel.

Omdat ik zelf niet de moed had om met de verzekering te strijden,was ik heel blij met de deskundige begeleiding van Mevrouw mr.S.schreiber. Dank daarvoor!

Goed geholpen

Snell geholpen

Zeer goede en professionele ervaring gehad

Het contact was snel duidelijk en zeer professioneel. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren.

De hulp die ik heb gekregen na mijn ongeluk was super. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken en werd op de hoogte gehouden bij elke update. De schade aan mijn elektrische fiets werd volledig vergoed door de uitstekende hulp en inspanning van Kirsten.

Een hele fijne punctuele en meedenkende team dat door de heer Tu ontzettend goed aangevoerd word. Dank voor de Inzet

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam