Mijn ervaring is dat ik goed ben geholpen

Ik heb vanaf het allereerste moment het gevoel gehad dat er wel adequaat wordt gehandeld en dat ze alles eraan proberen te doen om alles eruit te halen. Ik ben tevreden met alles!

Professionele hulp, met oog voor het slachtoffer.

Mijn ervaring is erg positief. De jurist heeft mij goed ondersteund in het proces. De behandelaar was goed te bereiken via zowel mail als telefoon.

Enorm goed geholpen door de jurist!

Ik had van een bekende het advies gekregen om bij dit bureau juridische hulp te zoeken voor letselschade na een ongeval. Ik ben enorm goed geholpen en begeleid. Alles werd geregeld, ik hoefde slechts een aantal gegevens en foto's door te sturen. Dat was met een hersenschudding zeer prettig! Het hielp natuurlijk ook dat de tegenpartij mee wilde werken: deze betaalt uiteindelijk de juridische kosten. Het is zeker aan te raden om niet zelf iets te regelen maar dit bureau in te schakelen!

Ik had een hele goede ervaring bij JBL.

Na een ongeluk ben ik bij JBL terecht gekomen onder begeleiding van Irene van Der Linden. ik ben heel tevreden hoe zij mijn zaak heeft behartigt. ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. Ik zal JBL zeker iedereen aanraden, het is een goed kantoor.

Ben heel fijn geholpen

Fijn en goed geholpen met veel geduld.

Prima professionele behandeling.

Goede afwikkeling en altijd bereikbaar. Helder qua procedure en resultaten. Zeer tevreden over Irene van der Linden.

Tevreden,klantvriendelijk en altijd direct antwoord!!

Altijd vriendelijk snelle reactie!!

Uitstekende service

Irene Van der linden stond ons altijd te hulp als wij haar nodig hadden voor informatie en zij heeft ons altijd goed geïnformeerd en geholpen wanner het nodig was tijdens het hele proces zij haalde ook maximale wat er te halen viel. Ik ben er erg mee tevreden dat de zaak nu even afgewikkeld is nogmaals bedankt voor al jou inzet.

super

We hadden een lange weg te gaan , maar er is zoveel energie in gestoken . we zijn jullie nog steeds erg dankbaar . De aanhouder wint. Fijne samenwerking , super vriendelijke mensen , en erg begripvol.

Intermenselijk een prima relatie; soms naar mijn mening wat te afwachtend naar de tegenpartij.

Bovenstaande zin dekt de lading.

Ik werd zeer menselijk behandeld ipv een nummertje

In Februari 2020 ben ik onderweg op mijn scooter naar mijn werk geschept door een vachtwagen. Mijn scooter was total los verklaard en ik had letsel aan mijn rechteronderbeen. Ik heb toen een expert gezocht via google en JBL&G kwam als eerste in het resultaat naar boven, telefonisch contact gezocht en naar het zeer informatieve en goede gesprek besloten met hun in zee te gaan. Dhr. Hartjes werd mij toegewezen een zeer bekwame en vriendelijke jongeheer die mij goed heeft bijstaan met zijn expertise. Ik werd zeer menselijk behandeld ipv een nummertje en er werd met mee gedacht. Ik heb de samenwerking met dhr. Hartjes en JBL&G als zeer prettig ervaren en ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn schade en letsel. Enorm bedankt!! Ik kan JBL&G daarom van harte aanbevelen bij slachtoffers met letsel na een ongeval. Met vriendelijke groet..

Praktische en emotionele begeleiding was top.

Ik ben iemand die niet zo snel voorop loopt en bescheiden ben en voiral niet een ander een poot uit wil draaien. Daarom was het zo prettig te ervaren dat mw. van Delft heel goed, rustig en duidelijk uit kon leggen wat mijn rechten waren. Bovendien hield ze goed de vinger aan de pols en zat er waar nodig boven op! Gelukkig is het goed afgehandeld en ben ik blij met de uitkomst. Mw. van Delft maar ook de anderen op het kantoor waren benaderbaar en reageerden snel en vakkundig! Een hele prettige ervaring in een moeilijke tijd die ik nu achter mij kan laten! Hartelijk dank voor alle ondersteuning, acties die ondernomen zijn en ook het feit dat ik niet lastig gevallen ben met nota's van kosten die jullie gemaakt hebben. Dat maakte dat het persoonlijker werd! Nogmaals mijn dank en vooral aan mw. van Delft! Met vriendelijke groet, Corine Renskers

Top!!

Werd goed geholpen door de heer hartjes

Netjes afgehandeld

Van a tot z netjes afgehandeld door Niek van Dalen. Ben zeer tevreden ondanks het lange traject.

Super goed geholpen!! Altijd snelle reactie goede communicatie

Super professioneel

Ik ben in contact gekomen met JBLG na een letselschade door een fietsongeval. Mieke Buis was de behandelaar vanaf dag 1 en ik moet eerlijk zeggen dat de afhandeling, contacten, duidelijkheid, uitleg etc. in de gehele looptijd van toch wel ruim 2 jaar super supergoed is verlopen. Het is een professioneel bedrijf, met oog voor de klant en een super afwikkeling van de zaak. De tegenpartij kan daar nog wat van leren. JBLG neem je overal in mee, leggen alles uit. Mieke was voor mij de perfecte match. Ze spreekt dezelfde taal en ja ze heeft het dossier super goed en met een heel mooi resultaat afgewikkeld. Chapeau!

zaak is minimaal uitgevochten

Eigenlijk ben ik wel teleurgesteld in het resultaat dat bereikt is. In feit, achteraf gezien, heb ik zelfs spijt van dat ik regeling heb geaccepteerd i.p.v. kwestie verder laten uitzoeken via een letselschade advocaat. ik vond dat er weinig strijdbaarheid was en vooral weinig eisen zijn ingediend.

Aanrader

Na een ongeval, heel goed geadviseerd en bijgestaan.

top communicatie

Vorige zomer hebben ik en mijn zoontje een ongeluk gehad met de motor Kwam in contact met Irene van der Linden Ze was heel erg behulpzaam en deed heel veel voor ons Was altijd bereikbaar en kon altijd bij haar terecht voor vragen Een prettige ervaring

Zeer professioneel en betrokken!

Het contact met dhr Maarten Klok is in 1 woord SUPER!

Geweldige afwikkeling

Goede snelle afwikkeling snelle duidelijke communicatie

Fantastisch

Laag drempelig,vriendelijke medewerkers,ze maken tijd voor jou,zeer deskundig.Ze staan altijd klaar.

Geweldige expertise en daarnaast ook betrokkenheid

Zeer professionele medewerkers. Kundig en betrokken en goed te bereiken

Professioneel, duidelijk & heel vriendelijk.

Mijn ervaring met jbl&g liep heel goed. Medewerkers zijn heel erg behulpzaam en zorgzaam. Dit bedrijf weet heel goed wat ze doen.

Vriendelijk, snel en accuraat. En een prima resultaat.

Ik prijs mij gelukkig dat ik koos voorJBL&G na een fietsongeval (gebroken heup). Mijn behandelaar daar was Robin Kassels. Ik heb het contact als zeer vriendelijk ervaren. Hij reageert snel en accuraat en, het belangrijkste, met een uitstekend resultaat.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam