Niet overweldigend

De eerste keer dat ik in contact kwam met JBL&G werd ik bijgestaan/geholpen door Ivonne van Delft. Over haar ben ik zeer tevreden. Nu had ik wederom een letselschadebureau nodig en het contact verliep via Shanara Turney en tot mijn spijt heb ik moeten ervaren dat deze mevrouw niet zo was als Ivonne. Weinig inlevingsvermogen en het duurde allemaal nogal lang. Overigens zal het mij er niet van weerhouden om een eventuele volgende keer weer met JBL&G in zee te gaan

Een opluchting....

Wanneer je een fietsongeluk hebt gehad, zit de schrik er goed in. Dit bureau pakt het empathisch op en werkt het verder zakelijk voor je af. Super blij mee.

Fijn geholpen.

Kon niet beter

Geweldige mensen

Zeeer betrokken ,en reageren heel erg snel op alles ,heel erg vriendelijk ,gewoon top .

Geweldig geholpen!

Ik ben zeer tevreden over de hulp van JBL&G. De letselschade juriste was zeer vriendelijk, empatisch en behulpzaam. Ze hield mij van elke stap op de hoogte en legde het duidelijk uit. Ze heeft heel erg haar best gedaan om mijn schade vergoed te krijgen en dat is haar gelukt. Ik had het niet beter kunnen treffen. Top! Nogmaals hartelijk dank!

Geweldig!

Fantastische begeleiding vanaf dag 1. Ik ben van elke wijziging meteen op de hoogte gebracht en mevrouw Heijnen is daarbij empathisch, meedenkend en zeer grote kennis van zaken. Ook de afwikkeling was geweldig geregeld en waar je als slachtoffer van letsel soms ongeduldig word of frustratie voelt heeft mevrouw Heijnen mij steeds kunnen gerust stellen, meegeleefd en toch professioneel gebleven waar het nodig was. Geweldig!

TOP geregeld!

Mijn man en ik werden volledig ontzorgd door de letselschade advocate. Fijn contact en onze klachten werden heel serieus genomen. We hebben ons echt gesteund gevoeld en zijn zeer tevreden over de behandeling en afhandeling van onze letselschade.

Super.

Heel fijn dat ze deze schadeafwikkeling op zich nemen terwijl ik me bezig kon houden met herstel en werkhervatting. Goede uitleg en netjes tussentijds op de hoogte gehouden over de voortgang.

Ontzettend tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden over JBL&G. Ze werken nauwkeurig en het contact is persoonlijkmenselijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Er wordt ook meegeleefd met de situatie. Ik nam waar voor mijn vader, die een fietsongeluk had gehad en daardoor nekschade had opgelopen.

Proffesioneel en goede dienstverlening

Nemen veel werk uithanden en hebben oog voor de klant.

Ik ben snel en zeer adequaat begeleid bij letselschade.

Ik denk dat veel mensen met mij geen idee hebben welke rechten zij hebben na een ongeval, vooral als er op zich maar weinig materiële, lichamelijke of psychische schade is geleden. De begeleiding is scherp en uitvoerig. Hartelijk dank daarvoor.

Zeer fijne mensen

Contact opgenomen met JBLG en het was allemaal snel geregeld en werd snel geholpen. Ik heb een zeer fijne contactpersoon gehad die mee denkt, naar je vraagt en overal een oplossing voor zoekt. De hulp was zeer fijn en ze hadden alles vrijwel snel geregeld. Contact via email loopt snel maar je kunt ook natuurlijk bellen. Zeer goede ervaring gehad. Als je een letselschade advocaat nodig hebt dan kan ik je zeker JBLG aanraden.

Geweldig geholpen door jullie bureau.Een dikke 10.

Zeer professionele medewerkers die heel goed kunnen luisteren.

Heel erg goed.

Zelf wist ik niet waar ik moest beginnen hun hebben mij er enorm mee geholpen dit proces te doorstaan.

De heer Long Tu is een zeer professioneel en toegewijde persoon die kennis heeft over letselschade in het breedste zin van het woord maar ook empathie richting de klant. Hij probeert je echt te helpen en zal alles doen om het tot een goed einde te brengen.

Fantastische professionele hulp in een moeilijke tijd na ongeval!

Ik ben fantastisch geholpen door Marine! Het was ontzettend fijn om in een periode waarin ik me fysiek en mentaal kwetsbaar iemand naast me te hebben die mijn belangen kon behartigen naar de wederpartij en mij goed kon adviseren. Ik zou JBL&G zeker aanraden

Professioneel, zeer snel en een prettige communicatie

JBLG heeft mij 2x in 1 jaar tijd enorm goed geholpen om te communiceren met de tegenpartij terwijl ik door een ongeluk niet meer werkzaam kon zijn. In dit geval met name mevrouw Schreiber!

Fantastisch geholpen!

Mijn vriend en ik zijn geweldig geholpen door Susanne. Ze heeft ons veel stress ontnomen en heeft ons heel prettig bijgestaan in een onzekere periode. Susanne, onwijs bedankt! We zijn je ontzettend dankbaar.

Na mijn honden is er meteen contact met mij genomen en ook bij de tegenpartij Mails en telefoontjes werden snel beantwoord

Een empathische jurist die goed kon peilen waar mijn behoeften lagen.

Mijn juriste was top in communicatie. Ze was altijd bereikbaar als ik haar nodig had. Daarnaast legde ze het hele proces goed uit voor mensen die weinig snappen van het juridisch verhaaltje. Over het algemeen een top ervaring gehad.

erg goed

Evelien heeft ons op een prima manier benaderd. Goed geluisterd en ze kwam deskundig en vertrouwd over. Ze kan het ontstane probleem niet meer oplossen, maar heeft wel al het mogelijke voor ons gedaan en financieel het onderste uit de kan gehaald.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam