Super goede ervaring

Mijn ervaring met dit bureau is zeer positief. Ik heb een uitermate prettige samenwerking ervaren en ben constant aangesloten geweest in de loop van het proces. Hier werken uiterst professionele mensen en ik beveel dit bureau dan ook van harte aan.

Zeer goed en bij met resultaat van de heer klok

Heel positief. Snelle en goed afhandeling.

Ik ben heel goed geholpen. Er werd goed geluisterd en ook meegeleefd. Daarna werd de zaal goed opgepakt en echt gekeken en gestreden voor wat ik nodig had. Heel tevreden

Heel prettig en professioneel geholpen.

Mijn letsel, na het ongeluk op vrijdag 13 december 2019, had meer voeten in aarde dan wat kneuzingen en blauwe plekken. Het verhaal van letselschade en verlies van inkomsten heeft dan ook meer dan 2 1/2 jaar geduurd. Maar al die tijd is er goed contact en overleg geweest met het kantoor. Uiteindelijk waren Ivonne en ik allebei verrast over het bedrag wat er is betaald door de verzekering van de veroorzaker.

Comfortabel advies en hulp na auto ongeluk

Ik heb ontzettend veel hulp gekregen van Susanne Schreiber nadat ik ben aangereden op de snelweg. Susanne schakelde snel tussen de partijen en gaf mij wekelijks een update over de stand van zaken. Het contact was per mail of telefonisch altijd prettig. Susanne heeft mij erg serieus genomen en met haar hulp heb ik deze kwestie goed af kunnen sluiten.

Ontzorging na een vervelend ongeval

Na een motorongeluk heb ik blijvende letselschade opgelopen. In plaats van dat je zelf alles uit moet zoeken en regelen, zijn de fijne gesprekken met Eveline voldoende geweest om alles te kunnen regelen. En dan blijkt er meer mogelijk te zijn dan dat je in eerste instantie denkt. Echt prima geholpen, dank daarvoor!

Heel goed

Ze hebben me goed geholpen en ik ben tevreden

Charlotte Groeneveld

Ik heb een super goede ervaring gehad met jurist Charlotte Groeneveld en zal haar zeker aanraden! Vanaf het begin tot einde heeft ze mij bijgestaan na mijn ongeval. Altijd fijn contact gehad telefonisch of via mail. Ik zou JBL&G zeker iedereen aanraden.

Super geholpen en gekomen tot de gewenste uikomst

Mede dankzij Kim van Luit ben ik gekomen tot de gewenste uitkomst en heb ik de zaak goed kunnen afsluiten.

Fijne ervaring

Ik werd serieus genomen en er werd nauwgezet naar mijn zaak gekeken.

Ik ben duidelijk voorgelicht en ze hebben mijn belangen meer dan uitstekend behandeld.

Goede communicatie.

De communicatie is erg goed. Altijd via mail snel antwoord Telefonisch erg duidelijk in de uitleg van de gebeurtenissen

Samen met mijn contactpersoon een fantastisch resultaat neergezet.

We zullen proberen kort en bondig te zijn. Mevr. K Gajadin heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Naast dat zij haar vak erg goed kent weet zij zich uitstekend in te leven in situaties, gevoelens en frustraties van een ander. Haar empathisch vermogen liegt er dan niet om! Eigenlijk heeft mevr. Gajadin alle elementen om excellent werk te verrichten en eenieder kan helpen in situaties die er echt om gaan! Samen met mevr. Gajadin zijn wij tot een passende oplossing gekomen na veelvuldig overleg samen en een strijdplan voor onze kwestie. Wij zijn haar heel erg dankbaar, met name ook voor haar inzet en doorzettingsvermogen. Het gaat u goed mevr. Gajadin en heel veel succes in uw verdere loopbaan. Groetjes, Carmen & Jeremy

Goed geholpen

Een paar jaar met hun samen gewerkt en verliep soepel en goed. dik tevreden !!!

Zeer positief.

Excellent

I really appreciate all JBL&G help and professionalism during my whole process. Thank you so much!

Heel fijnen een tussenpersoon te hebben die alle zaken afhandelt met de tegenpartij na het ongeluk.

Mijn ervaring is positief. Het is fijn dat een ander je belangen behartigt na een ongeluk. Zelf moet je ook de nodige informatie doorgeven en je ervaringen delen maar maar het is heel prettig dat de jurist je verdedigt bij de tegenpartij. De communicatie hierover verliep ook prettig.

Goede hulp op een geordende manier

Goed geholpen door jurist Ivonne van Delft. Jurist komt zeer bekwaam over. Zowel op haar vakgebied, als naar de cliënt toe. Zeer bereid om tijd te steken in vragen en zaken te verduidelijken. Ik ben zelf nogal kritisch en hier werd goed mee omgegaan. Ik ben het ook niet altijd met de beweringen van de verzekeraar eens en dit werd goed opgepakt. Als persoon oogt Ivonne ook zeer menselijk en vriendelijk.

Laat altijd iets van haar horen via de mail Ik heb heel goede ervaring Zal dit bedrijf bij iedereen te horen brengen

Prima bemiddeling

Uitstekend geholpen door Mr Perik.

Ik ben uitstekend gehopen !!

Vanaf dag een ben ik zeer goed geholpen. Het voelde erg vertrouwd en ik werd goed op de hoogte gehouden zowel per mail als telefonisch. Mevrouw Khatsjik-Sarkiesjan heeft alles geregeld voor mij en ik ben haar ook erg dankbaar voor de tijd en en moeite die zij in mij heeft gestoken. Nogmaals bedankt voor alles.

Duidelijk en Helder

Vanaf het begin tot het einde is alles helder en duidelijk. Alles staat in het teken van het slachtoffer. Het proces is al ingewikkeld genoeg en door de heldere begeleiding een stuk makkelijker gemaakt.

Heel goede, klantgerichte mededenkende medewerker (s)

Door Uw werk richting verzekering maatschappij is heden de case zeer goed opgelost. Wat een opluchting en wat ben ik blij. Eindelijk kan ik het voorval afsluiten. Ik dank U dan ook hartelijk voor al Uw inspanningen ( Ook die van de andere medewerkers natuurlijk ) . Er zitten hier twee gelukkige mensen. Dit is echt een serieus bedrif waar je van op aan kan. Echt aan te bevelen!!! TOP Nogmaals heel veel dank en het gaat jullie goed.

Ik werd heel goed geholpen, wanneer ik vragen had of hulp nodig had , werd ik echt heel snel geholpen. In alles ben ik goed en correct bijgebracht. Haar advies en of hoe het gaat in het bespreken met de verzekeraar ben ik super goed geholpen. In een woord alles ging heel goed en soepel

Communicatie heel erg goed, duidelijke uitleg

Positieve ervaring met Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Goede communicatie, duidelijk en helder. We waren zeer goed geholpen, meer dan we hadden verwacht.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam