Suleyma en jbl zijn de beste combinatie!

Ze heeft me geholpen nav een auto ongeluk. Altijd netjes en op tijd geinformeerd! Topper ga zo door!

Ik heb de hulp door Nicole Dijkshoorn na mijn bedrijfsongeval als zeer professioneel en sympathiek ervaren . Het was een moeilijke tijd en zij heeft ons juridische altijd zeer vriendelijk en behulpzaam bijgestaan . Ik ben uiterst tevreden.

Super geholpen door jullie bureau

Ik ben echt super geholpen door jullie bureau en goed juridische advies gekregen en ze hebben met alles goed geholpen. Vandaar dat ik jullie 4 sterren geef.

Ik werd bijna volledig ontzorgd

Prima begeleiding en een goed resultaat....

Uitstekend.

Als gevolg van een bedrijfsongev kwam ik als "klant" bij JBL terecht. In een af en toe traag, en moeizaam en onoverzichtelijk traject, van ruim drie jaar heeft JBL&G, in de persoon van mr. Long Tu. mijn belangen uitstekend verdedigd. Elke vraag werd snel beantwoord. Hij "ging" voor mijn zaak. Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken. Een dikke tien. JBL&G een aanrader. Zeker dhr. Long Tu.

Persoonlijk, betrokken en kundig.

Na een bijtincident nam mevrouw Puister contact met mij op. Vanaf het begin heb ik het contact als prettig ervaren. Ik voelde me gehoord en er is een passende oplossing gekomen. Ik vond het fijn hoe mevrouw Puister me op de hoogte hield, afstemde met mij en mij meenam in de stappen die ze zette. Daarin was ze open en kundig.

Snel reactie

Erg goed en fijn geholpen.

Na heel lang niks te horen van de verzekeraar kwam ik bij jbl&g terecht. Ik ben erg goed geholpen door mevrouw Gajadin. Hier is dan ook een prima resultaat van gekomen!

Top ervaring

De heer Sieburgh heeft mij uitstekend geholpen. Alles was duidelijk en er werd regelmatig contact met mij opgenomen over de stand van zaken. Ben zeer tevreden zeker een aanrader.

Betrokken en snel

Mijn advocaat was zeer betrokken en handelde zeer snel. Transparant in de doorlooptijden waardoor ik wist waar ik aan toe was.

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend bijgestaan door de heer Long Tu. Hij hield mij zeer goed op de hoogte van de voortgang, legt alles duidelijk uit en heeft de zaak naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ik hoop van harte dat ik nooit meer dit soort hulp nodig zal hebben want liever zou ik de klok terugdraaien. Maar mocht ik ooit toch weer hulp moeten inroepen dan wend ik mij zeker weer tot Long Tu van JBL.

Heel netjes afgehandeld

De zaak van mijn zoon startte in het begin wat moeizaam. Het kenteken was niet bekend. De juriste heeft toch uiteindelijk het kenteken achterhaald en de zaak naar volle tevredenheid afhandeld

Uitstekende service!!!

Ik heb de dienstverlening door Menno van Gaalen als zeer prettig en deskundig ervaren. Wanneer ik niet op tijd reageerde werd mij netjes een reminder toegestuurd en zelfs na gebeld. Door de zeer goede focus op mijn dossier kon mijn zaak met een positief resultaat worden afgesloten! Mijn dank is groot!

De heer Frans overkleeft the best!

De juristen staan echt voor jou klaar. Ze komen op voor jou belangen.

Top geholpen! echt een aanrader.

Ik ben door Robin K. erg goed geholpen in een letselzaak, waarin de tegenpartij dezelfde was als mijn eigen verzekeringsmaatschappij en dus proberen er zo makkelijk mogelijk ervanaf te komen. Gelukkig was hier Robin die gelijk het stokje van me overnam en alles eruit heeft weten te halen wat er mogelijk was. Snel en accuraat. Ik kreeg de ruimte om tot rust te komen en me hierover geen zorgen te maken. aangezien Robin deze zorg bij mij weg nam en voor mij aan de slag ging met zeer prettig eind resultaat kon ik rustig helen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan zelfs als je ver weg van Amsterdam woont. (Ik zelf 1 uur ervanaf en dit is nooit een probleem geweest). Helemaal Happy!

Perfect geleid door Robin Kassels door alle procedures

Geweldig geholpen

Ik ben goed geholpen door dhr valentijn Rijnbeek.ik ben overal van op de hoogte gehouden.alles is echt snel gegaan van aanmelding bij jbl&g tot het afwikkelen van de schade vergoeding tot hele goede uitleg van stap tot stap wat er gedaan werd.mocht ik in de toekomst ooit weer iets hebben dan neem ik zeker weer contact op met deze juristen ze weten precies wat ze doen en waar ze het over hebben.mvg dekker

Professionele aanpak met hoge klantvriendelijkheid

Dit was de eerste keer dat we te maken kregen met letselschade en de wijze waarop JBL&G ons heeft geholpen met name Frederik verdient een pluim. De materie in deze is voor leken niet eenvoudig en we zijn samen door het complete proces gegaan waarbij stap voor stap duidelijkheid werd geboden. Een absolute aanrader voor mensen die zich geen raad weten wat te doen bij letsetschades.

100% aanrader !

Vorig jaar werd mijn zoon aangereden door een brommer terwijl dat hij aan het lopen was, en hij zat 9 weken in gips vanwege een gebroken enkel. We waren allemaal heel emotioneel. Toen ben ik in contact gekomen met GBL&G via Google en vanaf het begin ben ik uitstekend geholpen door mevrouw Hamming en daarna de heer Kock. Hun advies en contact was professioneel, vriendelijk, meedenkend en realistisch en we werden heel goed geïnformeerd over de status van onze zaak tijdens het proces. Nogmaals heel veel dank. 100% aanrader !

Uitstekende afhandeling

Uitstekend afgehandeld

Heel erg fijn de hulp en het contact verliep soepel en een mooie uitkomst zeker aan te raden

Zeer bekwaam echte professionals die weten waar ze mee bezig zijn.

Ik kan iedereen dit bureau aan bevelen. Ze doen wat ze beloven en maken er werk van om tot een goed resultaat te komen. Zijn goed op de hoogte wat er speelt. Juridisch goed onderlegd. Echte doorzetters die niet opgeven.

IN EEN ZIN VIND IK HET EEN BUITENGEWONE ERVARING.

TEN EERSTE HEEFT MR. KASSELS MIJ EEN LEERZAME 10 MND. GEGEVEN. ZO ONGELOOFWAARDIG DAT IK HET VOND OM OOK MAAR EEN GREINTJE CONSIDERATIE TE KUNNEN VERWACHTEN VAN MENSEN VANUIT EEN KANTOOR,DIE IK NIET KEN NOCH MIJ KENNEN, EN TOCH IN DE LOOP DER TIJD HEEN, DOOR MIJN EMOTIONELE VERWARDHEID HEEN, EEN HERKENNING TE VINDEN,WAARIN IK MIJ BEGREPEN VOELDE EN, HOE KROM IK DAT SOMS OOK OVERBRACHT,...MR,KASSELS WIST ME ALTIJD NET GENOEG ZELFVERTROUWEN IN TE PRATEN, DAT IK WEER EEN MAAND OF 2 VERDER KON IN MIJN [VOORAL PSYCHISCHE] REVALIDATIE ...DAT ALLEEN AL HEEFT MIJ VEEL KRACHT GEGEVEN DIE IK NERGENS ANDERS HEB KUNNEN VINDEN.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam