Uitstekende communicatie

Goed geholpen vanaf het begin een aantal jaar geleden inmiddels maar vorige week eindelijk mogen afronden en het maximale eruit gehaald door Eveline

Goed afgehandeld met redelijk resultaat.

Goed onderhandeld en binnen het termijn wat ik verwacht had. Zeer tevreden met het resultaat.

Zeer professioneel hele tijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak heel goed alles af gehandeld Raad het echt aan.

Super!

JBL&G en dan voornamelijk Timo hebben mij en mijn gezin heel goed geholpen en ondersteund. Ik zou ze 10000% aanraden!!!

wijn zijn heel goed tevreden

wijn zijn heel goed geholpen

Ik ben fantastisch geholpen

Ik ben goed en fantastische geholpen met deze afhandeling Zeer duidelijk alles goed geregeld Ben zeer tevreden

Geweldig geholpen met een mooi eindresultaat!

Nadat mijn zoon was aangereden toen hij op zijn scooter reed wilde de verzekeraar van de tegenpartij maar voor 50% aansprakelijkheid erkennen. Ik heb hierna contact opgenomen met JBLG.nl Zij hebben alles overgenomen en ervoor gezorgd dat de verzekeraar uiteindelijk 75% aansprakelijkheid accepteerde. Wij waren hier gezien de omstandigheden dik tevreden mee. Ik raad het iedereen aan. De rekening voor de bewezen diensten van JBLG zijn voldaan door de betreffende verzekeraar. Het heeft ons niets gekost. Maarten bedankt voor de hulp.

De schadeafhandeling is prima verlopen.

Ik ben enorm goed geholpen door dhr. Valentijn Rijnbeek. Alles is goed afgehandeld.

prima alles goed geregeld en afgehandelt

zie boven vermelde

perfect

Goed geholpen, er werd meegedacht, duidelijke communicatie, goede afhandeling met mooi resultaat

Goed vriendelijk meedenkend

Als zeer prettig

Zeer professioneel

Goede en een duidelijke communicatie en een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.

top service

Het team en de service zijn uitstekend; u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want ze houden aan alles voor u rekening.

Goed en meedenken

Fijn dat jullie het oplossen en dat ik zelf niet zoveel hoef te doen!!!

Alles voor mij gedaan, mijn dank is groot

Goede communicatie Goede uitleg Betrokken en betrouwbaar Luisterend oor Begripvol

Fast and efficient

I got in contact in September and JBL&G was able to close a favorable agreement with the insurance company in 3 months. I am very satisfied with the experience

• Would you recommend us? Yes

Goed geholpen na hondenbeet in het gezicht van mijn dochter. Meelevend en deskundig geholpen.

Uitstekende service en goed contact.

Jurist heeft mij goed geholpen en was goed te bereiken. Heeft mij door een moeilijke periode geholpen.

Goede kennis van zaken

Altijd snelle reacties en goede zorg voor de klant

Boven verwachting.

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Ik ben goed geholpen, de communicatie was snel en alles werd op een duidelijke en begrijpelijke manier uitgelegd. Een professioneel en betrokken bureau dat ik zeker kan aanbevelen.

Deskundig en klantgericht

JBL&G heeft in mijn letselzaak met al zijn complicaties het maximale resultaat bereikt. Dank daarvoor!

Very kind and helpful staff from the beginning, I can only recommend and especially thank you to Lieve Veldhuis. She helped me a lot in my case and cares about everything.

Super goed geholpen

Door roos perrera geholpen super goede samen werking Al met al mij in gelijk gesteld doordat de tegen partij moeilijk aan het doen was toppie Bedankt voor de profesionele hulp Mvrgrt dirk

Direct, professioneel en prettig geholpen

Ben 2,5 jaar lang bijgestaan door Valentijn en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is altijd goed bereikbaar en direct in de communicatie. Kijkt naar het complete plaatje en geeft gepast en eerlijk advies. Ook mijn wens om de zaak te sluiten (ook al ging dit tegen het advies in) werd gerespecteerd en goed/snel afgehandeld.

Fijn en goed geholpen

Heel positief