Heel dankbaar

Wij zijn bijgestaan door Maarten Klok en zonder hem hadden we door alle stress die zo een zaak met zich mee bringt al lang de kop in het zand gestopt en waren wij met alles gestopt. Maarten heeft ons zoveel uit handen genomen en vooral alles wat mogelijk was uit handen genomen zodat wij meer rust konden vinden om dit vol te houden. Hij heeft ons altijd op de hoogte gehouden van de gang van zaken en een mooi resultaat gehaald l.Meer dat wij durften hoopten. Door zijn inzet kunnen we nu weer met vertrouwen in de toekomst kijken en hebben we dit traject van bijna 3 jaar volgehouden .

Een duidelijke en goede informatie Veel tijd en begrip Totaal kosten vrij Een goede nabehandeling als er eventuell nog nieuwe ontwikkelingen zijn

Zeer prettige samenwerking

Voor de tweede keer JBL&G in de arm genomen wederom zijn wij zeer tevreden hoe het allemaal is gelopen.

professionele partij die zijn afspraken na komt

Netjes afgehandeld, vriendelijk te woord gestaan.

Ze zijn er in vervelende tijden ,ter ondersteuning en regelen van alles

nooit van ze gehoord , maar nu ,ik zou ze aanraden voor degene die ze nodig zijn. wij hadden een heel fijn super goed contact persoon, kon hem altijd bereiken ,en heeft alles voor ons geregeld .Dit was ons nooit gelukt zonder hem. Ze nemen je al het werk uit handen en denken met je mee, en zelfs vooruit ,en totaal geen eigen belang. super bedankt voor jullie hulp!!!

Super!

Ik ben erg goed geholpen! Al mijn zorgen zijn uit handen genomen en ik voelde mij erg begrepen. bedankt voor alle goede zorgen!

Voelde me gehoord

Ik heb ondanks het feit dat het ongeluk niet fijn was wel een enorm positieve ervaring gehad. Robin Kassels is een enorm fijn persoon, rustige persoonlijkheid fijn in omgang en denkt ook goed met je mee. Ik hoop dat het nooit meer nodig zal zijn maar ik zou zeker mocht het nodig zijn terug komen. Ik kan nog wel 1000 woorden typen maar ben gewoon meer dan tevreden.

Deskundig en betrouwbaar service

Na een letselschade bij een ongeval tijdens het werk, kreeg ik het advies van vrienden, om hulp te zoeken bij een schadejurist. Zoekend op het net kwam ik JBL&G tegen. Mariese Scheerboom heeft mijn zaak aangenomen. Vanaf de eerste gesprekken voelde ik me begrepen, hoopvol en in goede handen. Ondanks de vele tegenslagen bleef het vertrouwen. Haar doorzetting heeft geleid tot goede ontwikkeling van zaken en een acceptabel eindresultaat. Dankbaar voor de fantastische hulp door deze mooie mens. Met vriendelijke groet, Mihail

Bedankt

Zeer professioneel bedrijf die veel doen voor hun klanten

Ik ben zeer goed geholpen door de heer Wijnia nadat ik een ongeval heb gehad. Stellen hun klant als nummer 1 en proberen hun klant zoveel mogelijk uit de wind te houden. Komen zeer daadkrachtig over en houden de vinger aan de pols gedurende het hele traject. Ik beveel ze van harte aan.

top ervaring

er is voor mijn recht gevochten en uiteindelijk heeft het recht zege gevierd

Duidelijkheid en prettig in omgang.

Nog nooit door een ongeluk door toe doen van een ander dit meegemaakt, Maar door de heer Long Tu uitstekend begeleid en constant op de hoogte gehouden welke stappen hij zou ondernemen en de terugkoppeling hierop. In een woord een dik compliment aan deze begeleiding na impact van zo’n naar ongeluk.

We zijn heel fijn geholpen

Mijn dochter was aangereden met de fiets. Op dat moment was dat in ons gezin net te veel om dit allemaal zelf te regelen omdat ze ook letsel had opgelopen. We hebben JBL ingeschakeld en dat was de perfecte keuze. Alles werd goed geregeld door demi boer . Ze gaf advies en had zowel persoonlijk als via de mail met ons contact. De eind afhandeling was top. Bedankt voor alles .

erg tevreden

Prettig, vriendelijk contact. De jurist die mijn aanvraag behandelde was erg volhoudend, en heeft alles tot een positief einde weten te brengen.

Zeer correct en goed op de hoogte gehouden van de vorderingen

Ik ben zeer tevreden over de contacten met Nicole Dijkshoorn. Ondanks de onwillige tegenpartij is t uiteindelijk goed gekomen.

Geweldig en zeer meelevend en empathisch

Heel veel begrip en empathie voor de situatie! Dat doet echt zo veel goed. Echt heel fijn na mijn nare situatie. Top!!

Super behulpzaam

100% aan te bevelen! Erg behulpzaam, meedenkend en geduldig. Ben zeer tevreden.

Goede hulp met persoonlijke aandacht

Van meerdere personen hulp gekregen in een zaak. Geeft wel aan dat ze je goede hulp willen bieden. En dat was het ook!

Topper super meedenkend en meer

Het is niet in woorden uit te leggen wat hun voor mij hebben gedaan Irene van der linden is egt een topper der toppers ben haar egt dankbaar meer er uitgehaald dan ik had gewild en ook steeds druk op de tegenpartij zetten uit haar zelf Zoek je een goed bedrijf of persoon ga voor hun egt toppers hier

Echt hart vd klant

Heb zeer goede ervaring met dit bureau. Mijn letselschade specialist stond erg dicht bij mij. En voelde mij zeer gewaardeerd .

menselijke aandacht en het behartigen van belangen is de combinatie die wij ervaren hebben!

Mijn broer is goed ondersteund, er was echte aandacht voor zijn welbevinden in combinatie met het zakelijk behartigen van zijn belangen. Mijn broer wordt niet meer beter, door de goede ondersteuning van de heer Long Tu zijn de belangen goed gehonoreerd.

Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel; empatisch en deskundig.

De contacten waren laagdrempelig. Mevrouw Gunning luisterde goed en gaf mij goede adviezen. Ze straalde vertrouwen uit. Ik was blij met haar begeleiding. Ook haar aanbod voor eventuele nazorg, waardeer ik.

Geweldig geholpen in moeilijke tijden

Bij dez nogmaals bedankt Niek voor je inzet en goede afhandeling. Het ware zware tijden voor mij maar ik kon erop vertrouwen dat jullie alles in de gaten hielden en achter zaken aan gingen wat voor mij onmogelijk was

Professionele en clientgerichte ondersteuning

Tijdens moeilijk periode in mijn leven heb ik enorme steun gehad aan advocate die voor dit Bureau werkt. Er wordt echt gekeken en rekening gehouden wat je als client nodig heeft. En vooral de vele zorgen worden weggehaald, waardoor je even op adem kan komen. Ik ervaarde wat meer rust door fijne begeleiding en raad een ieder dit bureau sterk aan.

Na mijn valpartij heel goed opgevangen.

Eveline Mulder is voor mij een topper in haar vak , met begrip en geduld mijn verhalen aangehoord. Ik ben een dankbaar mens en alle goeds met het juridisch bureau ! Met hartelijke groet, Inez Wateler.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam