perfect

Goed geholpen, er werd meegedacht, duidelijke communicatie, goede afhandeling met mooi resultaat

Goed vriendelijk meedenkend

Als zeer prettig

Zeer professioneel

Goede en een duidelijke communicatie en een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.

top service

Het team en de service zijn uitstekend; u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want ze houden aan alles voor u rekening.

Goed en meedenken

Fijn dat jullie het oplossen en dat ik zelf niet zoveel hoef te doen!!!

Alles voor mij gedaan, mijn dank is groot

Goede communicatie Goede uitleg Betrokken en betrouwbaar Luisterend oor Begripvol

Fast and efficient

I got in contact in September and JBL&G was able to close a favorable agreement with the insurance company in 3 months. I am very satisfied with the experience

• Would you recommend us? Yes

Goed geholpen na hondenbeet in het gezicht van mijn dochter. Meelevend en deskundig geholpen.

Uitstekende service en goed contact.

Jurist heeft mij goed geholpen en was goed te bereiken. Heeft mij door een moeilijke periode geholpen.

Goede kennis van zaken

Altijd snelle reacties en goede zorg voor de klant

Boven verwachting.

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Ik ben goed geholpen, de communicatie was snel en alles werd op een duidelijke en begrijpelijke manier uitgelegd. Een professioneel en betrokken bureau dat ik zeker kan aanbevelen.

Deskundig en klantgericht

JBL&G heeft in mijn letselzaak met al zijn complicaties het maximale resultaat bereikt. Dank daarvoor!

Very kind and helpful staff from the beginning, I can only recommend and especially thank you to Lieve Veldhuis. She helped me a lot in my case and cares about everything.

Super goed geholpen

Door roos perrera geholpen super goede samen werking Al met al mij in gelijk gesteld doordat de tegen partij moeilijk aan het doen was toppie Bedankt voor de profesionele hulp Mvrgrt dirk

Direct, professioneel en prettig geholpen

Ben 2,5 jaar lang bijgestaan door Valentijn en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is altijd goed bereikbaar en direct in de communicatie. Kijkt naar het complete plaatje en geeft gepast en eerlijk advies. Ook mijn wens om de zaak te sluiten (ook al ging dit tegen het advies in) werd gerespecteerd en goed/snel afgehandeld.

Fijn en goed geholpen

Heel positief

Deskundige hulp

Naar aanleiding van een aanrijding heeft Anika van der Schaaf mij uitstekend geholpen in de begeleiding rondom mijn herstel en welke mogelijkheden er waren wat betreft schadevergoeding. Ze was gemakkelijk en snel bereikbaar en altijd betrokken. Hele prettige ervaring!

Erg tevreden!

We zijn uitstekend geholpen door Milou Meulendijks. Ze was altijd goed bereikbaar voor vragen en hield ons steeds duidelijk op de hoogte van de voortgang. We zijn zeer tevreden en raden haar én het bureau van harte aan.

Aardig meisje,

Absoluut aardig meisje, maar laat zich te makkelijk aftroeven door de verzekering .het bedrag is veel te laag,ik ben zelf akkoord gegaan geen zin in jaren touw getrek!

begrip, deskundigheid en daadkracht

Een hond beet in mijn hand. Het baasje van de hond reageerde nogal lomp, wat het niet makkelijker maakte. Wat de hondenbaas heeft laten liggen is door degenen die mijn zaak behartigden ruimschoots goedgemaakt. Na bijna drie jaar is de zaak naar tevredenheid geregeld. Het belangrijkste is dat ik geen wrok meer heb naar die baas, al loop ik nog steeds een straatje om als ik hem en de hond tegenkom. Hartelijk dank aan Laura en Jade.

Zorgvuldig,

lange adem en uiteindelijk een mooi resultaat

Heldere communicatie en deskundig advies

Ik voelde me gehoord, wat een fijn gevoel gaf. Ook was er snel contact en werden mijn vragen deskundig beantwoord.

Fantastisch

Fijne samenwerking, er wordt goed geluisterd en afspraken nagekomen.

Buitengewoon geweldig

Eind februari 2025 mijn ongeluk gemeld bij Milou, ze zijn meteen aan de slag gegaan voor mij om bij de tegenpartij een schadeclaim in te dienen. Heel snel al x bedrag voorschot gekregen om behandelingen te bekostigen. In de maanden van mijn herstel regelmatig contact gehad met Milou om een volwaardig rapport op te stellen voor de claim. Milou heeft altijd de tegenpartij op de hoogte gesteld waardoor de onderhandelingen zijn ontstaan. Uiteindelijk met een hoger bedrag het dossier afgesloten dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Welverdiende respect naar Milou voor haar doorzettingsvermogen. Ze stellen je zo snel mogelijk op de hoogte van de stand van zaken en gaan met de beuk erin. Dit scheelt veel onmisbare tijd buiten mijn eigen dagelijks leven. Zeker een aanrader!

Super fijne samenwerking

Staan altijd voor je klaar, zeer vriendelijk en behulpzaam. Ben ontzettend goed geholpen en opgevangen.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam