Laden reviews...
175 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen vrijwel steeds een hoge tevredenheid over de begeleiding. Klanten waarderen duidelijke uitleg, professionele ondersteuning en attente opvolging. Er wordt veel gesproken over eerlijk en open contact en over een betrouwbare aanpak. De algemene indruk is dat het kantoor capaciteiten heeft en menselijk meedenkt.
Goed geholpen van begin tot einde
18 July 2026
Laura
Heusden
Twee keer heeft dezelfde persoon (Nicole D) mij geholpen bij 2 verschillende zaken. Ze was erg empathisch, behulpzaam, communiceerde goed en snel, makkelijk bereikbaar en begeleidde ons bij iedere stap. Heel fijn en zeker aan te raden.
12 July 2026
Naj
Amsterdam
Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor de fijne ondersteuning gedurende het hele letselschadeproces. Dankzij jullie deskundigheid, betrokkenheid en inzet voelde ik mij gehoord en goed begeleid. Ik kijk met veel waardering terug op onze samenwerking.
10 July 2026
Piqué, Loraine
Nieuw Vennep
Nice helpful in time
8 July 2026
Yahia Abdalla Ginawi Fadul
almere
Na een zeer goede ervaring met JBL&G jaren geleden, hebben wij besloten nogmaals gebruik te maken van hun diensten bij een loonregreszaak. Ook deze keer niets aan te merken op de dienstverlening. Plezierig contact met de jurist die het dossier behandeld. En je krijgt snel een antwoord op je mails/vragen. En natuurlijk een mooi eindresultaat.
8 July 2026
Carina
Lelystad
In november aangereden en meteen contact gezocht. Vanaf t eerste moment duidelijkheid. Roos heeft mij altijd op de hoogte gehouden en korte lijntjes over hoe en wat. Dank voor de goede afwikkeling.
6 July 2026
Yvonne
Landsmeer
We zijn bijzonder goed geholpen
4 July 2026
E. Chamhene
HELLEVOETSLUIS
Ik ben heel goed geholpen.
4 July 2026
Rami
Den Haag
Vanaf het eerste contactmoment met mevr. Dijkshoorn tot aan het laatste moment heb ik de communicatie en de hulp alleen maar positief ervaren. Er is werkelijk waar niks negatiefs te benoemen over mijn ervaring met JBL&G. Zeer zeker aan te raden voor iedereen! Hulp is ver boven verwachting uitgeschoten.
30 June 2026
Daan
Tilburg
Ik ben gedurende het hele traject uitstekend begeleid. Er werd goed geluisterd naar mijn situatie, de communicatie was duidelijk en snel, en ik voelde mij altijd serieus genomen. Dankzij de deskundige aanpak is mijn zaak naar volle tevredenheid afgehandeld. Ik kan Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht van harte aanbevelen.
29 June 2026
Youssra
Utrecht
Communicatie was erg prettig. We zijn juist en volledig geholpen.
26 June 2026
edward
amsterdam
Vanaf het allereerste contact was de communicatie efficiënt maar vooral heel plezierig. Menselijk contact is heel belangrijk in de situatie waar ik in zat, en dat was perfect. Uiteindelijk resultaat was zeer bevredigend. Dat had ik op eigen houtje nooit kunnen bereiken.
Hans
Utrecht
Door een ongeval liep ik ernstig letsel op. De verzekeraar van de tegenpartij nam in eerste instantie vlot contact op maar bleef daarna in gebreke. Ik besloot JBLG in te schakelen. Zij namen de communicatie en het hele afhandelingstraject van mij over. Ik heb de samenwerking hierin met Kim van Luit als zeer prettig en professioneel ervaren. Ik ben dan ook erg tevreden met zowel het proces als het uiteindelijke afwikkelingsresultaat.
Jolanda
Haren
Ik heb best snel mijn schade vergoeding gekregen. Ik hoorde dat je wel een jaar zou moeten wachten van andere mensen maar ik had het al in minder dan een halfjaar binnen.
Ibi
Amsterdam
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zulke hulp van hoge kwaliteit ontvangen. Ik kan er eigenlijk weinig meer aan toevoegen behalve: geweldig!
23 June 2026
Hamza
Veldhoven
Zeer fijn vakkundig en netjes te woord gestaan
20 June 2026
P
Veldhoven
Ik heb dit advocatenkantoor als zeer prettig ervaren. Mijn advocaat was ontzettend betrokken, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft zich volledig ingezet om mijn zaak zo goed mogelijk af te handelen. Daarnaast was de communicatie uitstekend. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden en vragen werden snel en professioneel beantwoord. Een betrokken en deskundig kantoor dat ik zeker kan aanbevelen.
Karima
Amstelveen
Er was een fijne samenwerking en de jurist was erg betrokken. Ik kon mijn verhaal kwijt, voelde mij gehoord en ging altijd heel snel aan de slag voor mij bij vragen en onduidelijkheden. Hele fijne ervaring.
Verena
Zoetermeer
Mijn zorgen over t vele werk mbt mijn schadeafhandeling werd met professionele ondersteuning en lichtheid van mij overgenomen. Er was geregeld overleg per mail of zonodig per telefoon en mevr Bouwmeester was dan een en al oor en wist mijn opmerkingen goed te verwoorden in t contact met de tegenpartij.
Jenneke
Groningen
Deskundig, vriendelijk en ter zake. Goede terugkoppeling elke stap.
peter gortzak
Zaandam
Ik ben heel tevreden over de service. De medewerkers waren vriendelijk en professioneel. Mijn dossier is goed en snel afgehandeld. Ik raad dit kantoor zeker aan.
Osama Jnid
Purmerend
Er is alle tijd genomen om het zo goed mogelijk te regelen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wat er allemaal werd geregeld.
Jaap Hofstee
Utrecht
Fijne juristen die met je mee denken en advies geven. Goede aanpak en persoonlijk betrokken. En het is inderdaad helemaal gratis zoals ze aangeven! een echte aanrader dus!
16 June 2026
N
Wat ik erg fijn vind, is dat ze mij steeds op de hoogte houden. Zelfs tijdens vakanties of wanneer een document nog in behandeling is, laten ze weten wat de stand van zaken is. Daardoor hoef ik niet te twijfelen of bang te zijn dat mijn casus vergeten wordt.
16 June 2026
Yachenne