Goed ontvangen,vriendelijke verkoopster,deskundige uitleg.
Beste Dirk, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Mvg, Sleepwise
Advies was zeer goed, bed is naar wens. Reden waarom ik geen volgende aankoop overweeg is de plaatsing. Plaasters droegen geen handschoenen, hadden vuile vingers en schoenen met zwarte zolen. Hall en slaapkamer waren net wit geschilderd. Na levering zat er een streep en vuile vingers op de muren, evenals op het nieuwe witte bed. Zonde. Toen ik de plaasters hierover aansprak, bleven ze erbij dat de schade reeds aanwezig was voor levering. Ongehoord. Bij een aankoop van 10.000 euro verwacht ik een betere service bij levering.
Als je op zoek bent naar het geschikte bed, niet twijfelen
Beste Jan, wat een mooie beoordeling onze dank daarvoor ! Wij hopen dat je lang geniet van je nieuwe bed. Mvg, Sleepwise
Uitermate dienstplichtig, zelfs na sluitingsuur!
Beste Julien, wat een topscore, bedankt daarvoor. Het doet ons deugd dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
Beste Britt, dank voor deze mooie beoordeling en fijn om te lezen dat sinds je bij ons bent geweest uitstekend slaapt. We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Mvg, Sleepwise
Goede kwaliteit maar service laat te wensen over. Eerst wordt bed 4w later dan voorzien geleverd en nu dien ik nog 4w extra te wachten op nachtkastjes. Jammer
Beste Frank, dank voor je beoordeling. Het helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Na telefonisch contact hebben we het misverstand over de levertijd gelukkig kunnen oplossen. Geniet nog van je nieuwe bed. Mvg, Sleepwise
Toffe bediening , zeer goede uitleg en zeer goede bediening wat levering en ophalen betreft
Beste Marcel en Magda, wat een top score, geweldig en veel dank daarvoor. Voor alles een 10 ! Daar doen we het voor. Slaap zacht vannacht en wake up happy ;-) Mvg, Sleepwise
Beste Robert, wat een fijne beoordeling, dank daarvoor! Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Slechte service. Moet meer dan een week wachten op een hoofdkussen en synchronisatiekabel. Deze waren niet aanwezig bij levering van het bed en matras. Dit was al meer dan 2 maand voor de levering besteld, en nog was niet alles aanwezig bij levering. Dit kan volgens mij niet het geval zijn, dit is geen service naar de klant toe. VERBIEST RONNIE
Beste meneer Verbiest, jammer dat u na de geboden oplossing zo’n beoordeling heeft gegeven. Mvg, Sleepwise
Correct vriendelijk en kundig!!!
Beste Ingrid, wat een mooie score, heel veel dank daarvoor. Voor alles een 10 ! Daar doen we het voor. Slaap zacht vannacht en wake up happy ;-) Mvg, Sleepwise
Beste Inge, wat een mooie score. Dank daarvoor en fijn om te lezen dat je uitstekend slaapt sinds je bij ons bent geweest. Geniet nog van je slaapcomfort :). Mvg, Sleepwise
goede en vriendelijke begeleiding bij de keuze zonder opdringerig te zijn. Levering netjes op tijd en door vriendelijke en correcte personen uitgevoerd.
Beste Ronny, veel dank voor deze topscore. Echt super om te lezen dat jij zo content bent ;-) Geniet nog van je nieuwe slaapcomfort. Mvg, Sleepwise
zeer goede uitleg gekregen in de winkel van schilde , mochten verschillende matrassen uitproberen . prima service !
Beste Frank, super bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je uitstekend sinds je bij ons bent geweest. Geniet nog van je slaapcomfort. Mvg, Sleepwise
Prima advies van Nadine. Aanbevolen topper slaapt prima.
Beste Noel, daar doen we het voor, wat een mooie beoordeling. Dank daarvoor ! Geniet nog van je nieuwe topmatras. Mvg, Sleepwise
Beste Marc, wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! En fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij ons geweest bent. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
beste uitleg over gekochte goederen.
Beste Marcel, wij blozen echt een beetje. Wat een mooie beoordeling. Dit geeft zoveel energie om iedereen te helpen om ook lekker te slapen. Dank daarvoor. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Beste Theo, wat een fijne beoordeling, dank daarvoor! Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
ik ben zeer tevreden van de deskundige uitleg van de verkoper in de vestiging van Kapellen maar voor de rest kan ik nog niet veel vergelijken omdat de bestelde matras geleverd wordt op 14 september 2016! vriendelijke groeten.
Beste Lucien, dank voor je mooie beoordeling. Wij weten zeker dat je fantastisch gaat slapen op je nieuwe matras. Mvg, Sleepwise
Beste Stan, dank voor beoordeling, veel dank daarvoor. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
Beste Patrick, super bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je uitstekend slaapt sinds je bij ons bent geweest. Geniet nog van je slaapcomfort. Mvg, Sleepwise
Goede en deskundige uitleg Wat ik wel jammer vond is dat bij plaatsing waterbed het aan voldoende tijd ontbrak voor meer info over bepaalde zaken maar de mensen van de plaatsingsdienst waren wel heel vriendelijk Het zal ook te maken hebben over de werkdruk van deze jongens Het slapen in een waterbed is zalig Zeker eeen aanrader !
Beste Arnold, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij ons bent geweest. En we weten dat de meeste vragen die je nog had inmiddels telefonisch en per mail hebben opgelost. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
zeer vlotte medewerking en service één minpunt: stof is heel wat donkerder dan de stofstaal op basis waarvan ik gekozen had
Beste Annick, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je uitstekend slaapt sinds je bij ons bent geweest. En met stofstalen kan er soms een licht kleurverschil zijn vanwege het kleurbad. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
Problemen met de betaling Verkeerde dingen aanbevolen Niet alles was aanwezig bij levering
Beste Natasja, wat een mooie beoordeling, veel dank daarvoor. Geniet nog van jullie aankoop. Mvg, Sleepwise
Beste Rik, wat een mooie beoordeling, veel dank daarvoor. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
Enkel bij de garantie heb ik een opmerking. Deze moet door de klant ingeleid worden in de computer en de procedure is niet vanzelfsprekend. Bovendien zijn er klanten die over geen PC beschikken . Een vaststelling die tocht aandacht verdiend.
Beste Theo, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij ons bent geweest. Dank voor je tip voor de garantie registratie. Als iemand niet over een PC beschikt, dan verzorgen wij dat met plezier. Heb je hierbij nog hulp nodig? Laat het dan even weten. Mvg, Sleepwise