Beide winkel zowel in Schilde en kapellen zijn we geweest en alles is in beide even goed en vlot verlopen, dus OK !!
Vriendelijk en goede uitleg!
Klantvriendelijk en degelijke service + informatie
Vriendelijk, informatief, gedienstig. Zeer tevreden.
slapen als een vlaamse reus.
de mevrouw nam haar tijd om een goede uitleg te geven. binnenkort komen we terug voor een nieuwe matras.
Hele vriendelijke bediening in de winkel; goed advies; heel goeie support om een steunbalk van een al veel ouder kussen nog besteld te krijgen!!
De aankoop 4 jaar en maanden geleden was wel tamelijk vlug stuk bij een lasnaad. Die kwam men vanuit Schilde ook vlug herstellen, maar op de beloofde nieuwe zak, is het wel geruime tijd wachten. We voelen ons nu een beetje ongerust, omdat ons bed op dit moment niet volledig ok is.
Het was een efficiënte uitleg die wij kregen. Wij konden rustig de verschillende matrassen testen.
Goede uitleg en hulpvaardig