Ik heb zonder problemen mijn hoofdkussen drie maal mogen wisselen tot ik tevreden was
Hele goed uitleg gekregen in de winkel, een bed houdt meer in dan enkel een simpele matras. Een goede nachtrust = een veel beter actief leven gedurende de dag en dit op lange termijn. Zorg voor je lichaam/gezondheid begint bij een goede nachtrust.
De eerste man die ons uitleg gaf in de winkel was zeer vriendelijk, zijn kennis over de prijzen was echter niet goed waardoor we geen correcte prijs kregen. Hij beloofde ons er een kussen bovenop te doen indien we het bed zouden aanschaffen. Een week later kopen we het bed effectief aan en liet de verkoopster uitschijnen dat de actie reeds verlopen was terwijl ik zwart op wit in de catalogus kon aanwijzen dat de actie nog lopende was. We kregen de actieprijs maar toen mijn man achter het beloofde kussen vroeg, kregen we een snauw, “we kregen toch al korting” klopt, maar die korting kreeg iedereen, en het is niet onze fout dat een collega iets extra beloofd, ik vond dat helemaal niet klantvriendelijk. We hebben het zo gelaten maar dit maakt dat ik mij als klant helemaal niet correct behandeld heb gevoeld en ik zou er nooit opnieuw een aankoop doen. Jammer, want uiteindelijk deden we wel een mooie aankoop.
Lange leveringstermijn. Voor de rest enkel heel tevreden.
eindelijk een goed resultaat van pijnverlichting na jarenlange chronische lumbago-problematiek
de levering door de Nederlandse firma was uitstekend een zeer goed service. het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, alles is in de beste omstandigheden verlopen waarvoor onze dank.
volledige service is ok
Omgang met klanten is zeer plezierig en correct, eveneens de after service is hoogwaardig!
Peter is tevreden met zijn keuze. Ingrid moet helaas melden dat zij sinds het gebruik van de matras met bodem veel last heeft van pijn aan het hoofd en de zijkant van de hals.
Over de uitleg in de winkel ben ik tevreden, maar scoor ik 8 omdat ik vond dat er geen vergelijking in prijs werd meegegeven. Budget is ook een cruciale factor bij het maken van keuzes.
Ik kreeg voldoende advies om een keuze te maken. Men was klantvriendelijk en men nam de nodige tijd. Ik heb nog geen beoordeling gegeven over de levering/plaatsing enz aangezien mijn bed nog niet geleverd is.
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop
Dankzij de tips van Natascha word ik energieker wakker! En met het bed wat ze mij hebben aangeraden is het elke nacht een feest om naar bed te gaan.
we zijn goed geholpen met de info en huidige aankoop en zijn van plan om nog eens "binnen te springen" voor een nieuwe aankoop
steeds vriendelijke bediening met massa's uitleg.Beste kwaliteit en snelle leveringen.
Eindelijk een goede uitleg gekregen over matrassen, super begeleiding voor het kiezen ervan. Tijdige en correcte levering.
Heel vriendelijke uitleg, geduldig en duidelijk met kennis van zaken. Service nadien perfect.