Vriendelijk, bereidwillig, goede inzet, kwaliteit.
Beste Koen, dank voor deze mooie beoordeling. Dit motiveert ons om elke dag ons beste beentje voor te zetten. Mvg, Sleepwise
Beste Dirk, wat een topscore ! Dank je wel en fijn om te lezen dat je uitstekend slaapt. Mvg, Sleepwise
Beste Danny, dank voor je mooie beoordeling. Geniet nog van je nieuwe matras. Mvg, Sleepwise
goed :-)
Beste Martine, wat een mooie beoordeling ! Veel dank en geniet nog van je slaapcomfort. Mvg, Sleepwise
goede prijs kwaliteit. tevreden over de levering aan huis, twee vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Beste Jos, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat de thuislevering naar wens is verlopen. Mvg, Sleepwise
Sinds jaren veel lage rug problemen opgelopen door een eerder slecht advies in Wenen. Door het aanbevolen Tempur matras werden de problemen alleen maar groter. Op de plek waar je lichaam het zwaarste is, als je ligt op je zij, vormt zich een kuil! Hierdoor werden mijn lage rugproblemen alleen maar groter. Al met al was dat een grote investering geweest en vond ik het heel moeilijk in een winkel de voor mij beste matras te vinden. Toen ik hoorde over het meetsysteem bij Sleepwise hadden we de reis er graag voor over om een nieuw bed uit te kiezen. Met grote zorg, tijd en kennis zijn we tot een nieuwe keuze gekomen. Mijn man een andere ondergrond dan ook. Het nieuwe Carpe Diem bed staat er nu en de eerste 2 nachten slapen zijn uitstekend bevallen. Ook de hoge in- en uitstap is veel beter voor mijn rug!! We voelen ons als prins en prinses en hopen nog hele lange tijd heel veel plezier aan dit bed te beleven. Maar zonder meer bevelen we Sleep Wise aan. Ook voor de prachtige neven produkten als kussens, plaids, dekbedden, linnengoed ed.!
Beste Nicole, dank voor deze topscore ! Een levering naar Madrid vraagt iets meer afstemming en coördinatie, maar fijn om te lezen dat het allemaal naar tevredenheid is verlopen. En natuurlijk dat jullie uitstekend slapen. Heel fijn en nog vele zalige nachten als prins en prinses ;-) Mvg, Sleepwise
Beste Renilde, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je veel beter slaapt. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Beste Geert, heerlijk om te lezen dat je uitstekend slaapt. Beter kan het niet. Dank voor je mooie beoordeling. Mvg, Sleepwise
Rechtzetting vergeten overtrek geeft vertrouwen
Beste Ludo, dank voor je nieuwe beoordeling. We zijn blij dat we onze vergetelheid hebben kunnen rechtzetten en dat jullie ons verder zullen aanbevelen. Nogmaals dank. Mvg, Sleepwise
Goede service en klantvriedelijk
Beste Carine, wat een topscore ! Heel veel dank. Mvg, Sleepwise
Beste Angele, fijn om te lezen dat jullie veel beter slapen. Geniet nog van vele zalige nachten in jullie nieuwe bed. Mvg, Sleepwise
Overtrek voor kussens besteld van f. a. n wat we reeds al jaren hadden. Besteld via pc. En alles is prima verlopen Bedankt
Beste Greet, fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Mvg, Sleepwise
Positief
Beste Marc, dank voor je mooie beoordeling. Geniet nog van jullie heerlijke waterbed. Mvg, Sleepwise
Beste Wendy, fijn dat je veel beter slaapt en dank voor je mooie beoordeling. Mvg, Sleepwise
Beste Karine, dank voor je mooie beoordeling. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe dekbed en dekbedovertrekken.
Het bed is zalig
Beste Ludo, dit maakt ons blij: ‘het bed is zalig’. Dank voor de mooie beoordeling en geniet nog van je bed. Mvg, Sleepwise
Wij slapen goed en zijn tevreden van ons waterbed.
Beste Ronny en Lydia, wat een topscore ! Heerlijk om te lezen dat jullie zo genieten van jullie waterbed. Nog vele zalige nachten gewenst. Mvg, Sleepwise
Héél klantvriendelijk.
Beste Hans, fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en wat een mooie score ! Geniet nog van jullie nieuwe boxspringbedden. Mvg, Sleepwise
Beste Familie Custers-Jacobs, goed om te lezen dat jullie veel beter slapen op jullie nieuwe Mline matrassen en dank voor de mooie score. We wensen jullie nog vele nachten slaapgenot. Mvg, Sleepwise
Goede info zeer klantvriendelijk maar zelfde tempur elders veel beter koop met meer opties brieze uitvoering en cloud versie
Beste Cindy, dank voor je mooie beoordeling. Wij zullen deze week nog even telefonisch contact met je opnemen. Mvg, Sleepwise
Spijtig, maar mijn rugproblemen zijn niet opgelost. Ik ben nu bezig met meerdere onderzoeken bij de neurochirurg en hoop op een oplossing. Wat wel zeker is dat een harde matras beter is met rugproblemen !
Beste Hilde, dank voor je reactie en fijn om te lezen dat de omruiling naar een hardere matras in ieder geval beter is voor jouw rugproblemen. We hopen op een gunstig resultaat van je onderzoek zodat je rugklachten snel verminderen. En als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten. Mvg, Sleepwise
kleine teleurstelling: nog geen maand na de levering, wordt een nieuwe promotie gelanceerd die nog voordeliger is!
Beste Paul, fijn om te lezen dat jullie uitstekend slapen op jullie nieuwe Tempur matras. We begrijpen je kleine teleurstelling, maar wij weten helaas ook niet altijd welke acties Tempur plant. Geniet nog van jullie nieuwe matras. Mvg, Sleepwise
Beste Raymond, dank voor je mooie beoordeling en fijn dat je nieuwe hoofdkussen goed bevalt. Mvg, Sleepwise
Beste Mieke, goed om te horen dat je veel beter slaapt en dank voor de mooie beoordeling. Slaap zacht vannacht en wake up happy ! Mvg, Sleepwise
Goed advies en eenvoudig omruilen indien het kussen niet bevalt.
Beste Ivan, fijn om te lezen dat je het juiste hoofdkussen hebt gevonden. Geniet nog van vele zalige nachten. Mvg, Sleepwise