Beste Michel, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat we je goed geadviseerd hebben bij de keuze van je nieuwe hoofdkussen. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Ik heb enkel een hoofdkussen gekocht met nek ondersteuning, waar ik zeer tevreden van ben.
Beste Luc, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe hoofdkussen. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Beste Albert, wat een mooie beoordeling. Dank daarvoor. We weten zeker dat je veel plezier zult hebben aan je nieuwe bed. Geniet er van. Mvg, Sleepwise
Beste Jos en Jeanne, wij blozen echt een beetje. Wat een fantastische beoordeling. Dit geeft zoveel energie om iedereen te helpen om ook lekker te slapen. Dank daarvoor. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Een dikke pluim voor de verkoopster die als enigste van alle revor leveranciers toch nog een korting gaf waardoor ik mijn bed in haar winkel heb gekocht, achteraf gezien een goede keuze want ook de levering was op tijd en het personeel dat het bed heeft geplaatst was ook super want zij hebben zonder morren het bed terug uit elkaar gehaald toen bleek dat er ook nog poten onder moesten en hebben dan ook de matras wat dieper in het frame gelegd zodat alles naar mijn wensen was! Ook alle plastic en karton van de verpakking werd netjes meegenomen ! Kortom ik zou deze winkel met hun behulpzaam en professioneel personeel aan iedereen aanbevelen !!
Beste Tom, veel dank voor deze topscore. Echt super om te lezen dat jij zo content bent. Geniet nog van je nieuwe bed. Mvg, Sleepwise
Beste Roger, dank voor je beoordeling. En super om te lezen dat je veel beter slaapt. Daar doen we het voor. Geniet nog van je nieuwe hoofdkussens. Mvg, Sleepwise
Beste Isabelle, wat een mooie score. Dank daarvoor en fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij ons bent geweest. Geniet nog van je nieuwe matras. Mvg, Sleepwise
Beste Marinus, dank voor je mooie beoordeling. Je waterbed is nu weer in topconditie. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Beste Frank, dank voor je mooie beoordeling. Nog veel plezier met je nieuwe bedtextiel. Mvg, Sleepwise
Perfecto 👍🏻
Beste Mevrouw Dellafaille, dank voor je mooie beoordeling. En fijn om te lezen dat je uitstekend slaapt nadat je bij ons bent geweest. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Deze keer kocht ik een dekbedovertrek! De prijs vond ik pittig, maar voor kwaliteit betaal ik graag. Jammer dat de kwaliteit ontbreekt! Geen instopstrook, zware katoen, voor een zomers wit dekbed, niet wat ik van jullie verwachtte (de vorige twee kocht ik er ook)!
Beste Ilse, dank voor je openhartige beoordeling. En jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van dit dekbedovertrek, wat nota bene katoen-satijn is. Wij zullen jou deze week nog even bellen. Mvg, Sleepwise
Of ik beter slaap weet ik niet,ze hebben de matrassen vandaag geleverd. Ik hoop op een betere nachtrust.
Beste Eddie, dank voor je mooie beoordeling. En heb je goed geslapen? We zijn heel benieuwd. Mvg, Sleepwise
Ik heb er nog niet op geslapen daar wij daar nog niet wonen. Wij slapen mommenteel nog in een waterbed, en ben nieuwsgierig wat die latex soft gaat geven.
Beste Francois, dan voor je mooie beoordeling. Wij weten zeker dat je fantastisch gaat slapen op je nieuwe latex matrassen. Succes met de verhuizing. Mvg, Sleepwise
Foute levering (verkeerd bed) Geen flexibiliteit bij de levering (alleen woensdag) Vervelende discussies over betalingen bij duidelijke fout van Sleepwise zelf horen niet bij een goede klantenservice. Zelf naar de winkel moeten gaan om meer info te krijgen over de correcte levering.
Beste meneer Harrewijn, jammer dat jullie na de geboden oplossing zo’n beoordeling hebben gegeven. Helaas hebben we jullie ook telefonisch niet meer kunnen bereiken. Mvg, Sleepwise
Beste Gabriëlla, dank voor je mooie beoordeling. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
Beste Yves, wat een mooie beoordeling, dank daarvoor ! En fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je een bezoek aan onze winkel hebt gebracht. Daar doen we het voor. Mvg, Sleepwise
Dame in kwestie heeft uitstekende kennis van producten, Ik zal hier zeker in de toekomst gaan terugkomen voor nieuw advies en aankopen
Beste Marja, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je uitstekend bent geholpen. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Heel goede ontvangst in de winkel in Schilde. Professionele uitleg & voldoende testmogelijkheden. Niet opdringerig. Zeer degelijke materialen. Geen loze beloftes qua leveringstermijnen. Kortom, modelwinkel op gebied van klantvriendelijkheid !
Beste Marc, dank voor deze mooie beoordeling en score ! En fijn om te lezen dat jullie uitstekend slapen sinds jullie bij ons zijn geweest. Want dit is onze belangrijkste drijfveer. Geniet nog van je nieuwe Swissflex bed. Mvg, Sleepwise
Beste Mireille, dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij ons bent geweest. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise
Gebeld met het filiaal of er mee werd gedaan aan de Tempur actie, niemand wist iets en dus werd het nagevraagd. Men deed mee en 1 kussen was in voorraad dus afgehaald, toen werd pas het 2e kussen besteld maar men wenste en voorschot ( op een kussen van Euro 79.00 !!! ) Dit geweigerd en toen moest er worden gevraagd of het besteld mocht worden. Na 1 week was het kussen binnen en bij afrekenen " vergat " men weer de tempur actie - alles bij alles geen adres om door te geven aan bekenden.
Beste Marino, dank voor je reactie. Dit doet pijn, vooral omdat wij er niet in geslaagd zijn om jou tevreden te stellen. We hebben jouw casus grondig door gesproken en geanalyseerd zodat dit in de toekomst niet meer kan voorkomen. Mvg, Sleepwise
Ons waterbed hebben we nu ruim 6 jaar. Afgelopen zaterdag wad het bed in een keer nat dus paniek. Gelijk naar jullie gebeld en jullie stonden binnen 3 uur bij ons voor de deur. Keurig ons bed gemaakt en weer netjes bijgevuld en nu slapen we weer heerlijk en super van jullie nogmaals dank
Beste Bianca, wat een topscore ! Veel dank daarvoor en fijn dat jullie weer uitstekend slapen in jullie waterbed. Mvg, Sleepwise
De uitleg over matras en bed heb ik nooit gekregen in de winkels die ik daarvoor bezocht heb.
Beste Francois, dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij ons bent geweest. Want dit is onze belangrijkste drijfveer. Geniet nog van je nieuwe Temper bed. Mvg, Sleepwise
Hassle free
Hi Garry, thanks for your great review. We are happy that everything went well incl. the delivery. Daily we work diligently to offer the best service for each client. Have a great day. Best regards, Sleepwise
Beste Alfie, dank voor deze mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je veel beter slaapt sinds je bij Sleepwise bent geweest. Geniet nog van je aankoop. Mvg, Sleepwise
Dit hoofkussen is een droom
Beste Paul, wat een fantastische beoordeling. Veel dank daarvoor en goed om te lezen dat je uitstekend slaapt om je nieuwe kussen. Geniet er nog van. Mvg, Sleepwise