10 weken data gedoe na installatie
Hoefde niet lang na te denken: na mijn eerste ervaringen met de Zonnefabriek weer in zee met ze voor uitbreiding. Weet dat ze wat duurder zijn maar hun panelen, service etc. is gewoon zeer goed en de eerste keer verliep alles vlekkeloos. Ook de 2e keer verliep alles tm de installatie prima ....echter daarna 10 weken lang gedoe met data-input verschillende apps, portal etc. Dataverkeer van totale systeem: 1 nieuwe omvormer en de gekoppelde oude en nieuwe set panelen naar portal verliep niet vlekkeloos, viel uit, werd niet geupdate. Uiteindelijk gekozen voor aanmaken geheel nieuw account ..en nu draait alles als een zonnetje. Hopelijk heeft deze ervaring er toe bijgedragen dat indien klanten systemen gaan koppelen en ze reeds een sunny portal account hebben er direct wordt gezegd dat de best werkende en snelste oplossing is om een extra nieuw account te openen. Oude account met data blijft gewoon bestaan. Had ze graag een 10 gegeven maar door het gedoe, waaronder het zelf meermaals contact opnemen met SMA, check of er geen beveiligingsfilters dicht stonden of poorten van de router niet actief waren waardoor dataverkeer niet doorkwam (wat advies SMA was) kom ik helaas dit keer niet verder dan een 6je. Neemt niet weg dat ze uiteindelijk alles toch voor elkaar kregen.....en ik best tevreden ben...hoewel een tegemoetkoming in de vorm van gratis pro toegang, of kleine kwijtschelding restbedrag, of desnoods iets van tegoedbon van Bol zeker op zijn plaats was geweest.