Offerte aanvraag en opname in kort tijdsbestek en na aanbieding ivm levering van panelen met hogere energie waarden zeer correct ingepast. Installatie is zonder noemenswaardige problemen op vakkundige wijze uitgevoerd en functioneert sindsdien boven verwachting (ver boven de gemiddelde dagelijkse prognose bij gehele dag zonneschijn)
prima en betrouwbaar
Perfecte afhandeling, uitstekende installateurs!!
Netjes aangelegd. Levertijd was goed. Monteurs denken mee.
Zeer netjes uitgevoerd en ook fijne mensen om mee te communiceren.
Uitstekende voorlichting gehad, prima keuze en uitermate tevreden over behaalde resultaat na 1 jaar
Prima club!
Plus: erg plezierig dat er goed meegedacht werd over het onzichtbaar wegwerken van kabels; Min: duur vergeleken met andere aanbieders; Min: Twee maanden levertijd. Al kan dat ook door te hoge verwachtingen van mijn kant komen.
Vakkundig bedrijf met dito personeel. Totale ontzorging voor de BTW teruggave ook uitstekend geregeld.
Jammer dat de klus niet in een keer kon worden afgemaakt doordat niet de juiste beugels in de auto lagen. Verder prima afgewerkt.
tevreden over mijn installatie. wat ik mis is aftersales (is alles naar tevredenheid?)
Prima service alleen had verwacht dat voor de milieu aftrek voor bedrijven het nummer door jullie gedaan zou worden en daarvoor ben ik deze mis gelopen.
De piek-waarde van de bij mij geinstalleerde zonnepanelen ligt boven de piek-waarde van de inverter. Op sommige sterke zonne-dagen zie ik dit terug als een afgevlakte gauss curve. Ik mis dan net wat Watt-uurtjes. Een iets grotere inverter was *volgens mij* dus net wat beter geweest, maar waarschijnlijk ook duurder, natuurlijk...
Prima gesprek en goede offerte van adviseur. Daarna serie fouten in planning, facturatie en bestelproces. Een bleek 'sorry' vond ik echt te weinig. Installateurs prima technische professionals, maar in houding en communicatie tijdens bezoek valt nog wel wat te leren. Zonnefabriek mikt hoog in kwaliteit qua spullen en de prijzen zijn ook daarnaar. De dienstverlening liep in mijn geval daarin als geheel duidelijk achter. Jammer.
Daniel Goedkoopstraat 23 A
1096 BD Amsterdam