Vakkundig bedrijf met dito personeel. Totale ontzorging voor de BTW teruggave ook uitstekend geregeld.
Jammer dat de klus niet in een keer kon worden afgemaakt doordat niet de juiste beugels in de auto lagen. Verder prima afgewerkt.
tevreden over mijn installatie. wat ik mis is aftersales (is alles naar tevredenheid?)
Prima service alleen had verwacht dat voor de milieu aftrek voor bedrijven het nummer door jullie gedaan zou worden en daarvoor ben ik deze mis gelopen.
De piek-waarde van de bij mij geinstalleerde zonnepanelen ligt boven de piek-waarde van de inverter. Op sommige sterke zonne-dagen zie ik dit terug als een afgevlakte gauss curve. Ik mis dan net wat Watt-uurtjes. Een iets grotere inverter was *volgens mij* dus net wat beter geweest, maar waarschijnlijk ook duurder, natuurlijk...
Prima gesprek en goede offerte van adviseur. Daarna serie fouten in planning, facturatie en bestelproces. Een bleek 'sorry' vond ik echt te weinig. Installateurs prima technische professionals, maar in houding en communicatie tijdens bezoek valt nog wel wat te leren. Zonnefabriek mikt hoog in kwaliteit qua spullen en de prijzen zijn ook daarnaar. De dienstverlening liep in mijn geval daarin als geheel duidelijk achter. Jammer.
Zeer goed contact en duidelijk en eerlijk advies. Nette installateurs en opbrengst boven verwachting.
Prima, degelijk en duurzaam. Wel even wat discussie gehad bij kabeldoorvoer, maar is goed opgelost. Ook fijn dat wordt gebeld als paneel/optimizer niet goed werkt. We wachten nog wel op uitslag of het nu goed is...
Deskundig advies. Goede kwaliteit welke voldoet aan de verwachte opbrengst
Ik heb “De Zonnefabriek” leren kennen als een ervaren bedrijf met enthousiaste, deskundige en gedreven medewerkers. Op basis van de wensen van de klant geven zij deskundig advies en zijn zij in staat om maatwerk met hoge kwaliteit te leveren.
zeer terzake kundig, state of the art kennis over energie, monteurs werken snel en efficient
prima geleverd en alles netjes geplaatst en werkt nu al een jaar prima.
We zijn zeer tevreden over de Zonnefabriek de opbrengst van de zonnepanelen klopt zo ongeveer zoals ons is gezegd en de klantvriendelijkheid per telefoon was zeer goed.
zeer tevreden over de werking en de opbrengst.
Daniel Goedkoopstraat 23 A
1096 BD Amsterdam