4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijke vertegenwoordiger, snelle toezending offerte en snelle plaatsing, kortom tot nu toe zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb genoten van de samenwerking. De adviseur wist telefonisch al heel veel vertrouwen te wekken. Snelle en volledige informatieverstrekking. Het geheel kwam in eerste instantie nogal commercieel over (snelle jongens), maar uiteindelijk heb ik geen seconde spijt. Dat een adviseur goed meedenkt met de klant is bijna vanzelfsprekend, wat me echt positief heeft verrast is dat de monteurs net zo klantgericht zijn. Het was gewoon een feestje dat ze er waren. Met oog voor detail en de omgeving werd er hard gewerkt en vooral met heel veel plezier! Dat werkt aanstekelijk en vertrouwenwekkend. Het gebeurt niet snel, maar van deze club ben ik echt onder de indruk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Iedereen die we gesproken hebben bij deze firma in het traject zijn allen uiterst vriendelijke mensen die de tijd nemen om je duidelijk te woord te staan. Duidelijke uitleg van de systemen en duidelijke informatie wordt er verstrekt (adviseur / website / mail). Echter heb ik wel een paar kritische opmerkingen (wellicht te hoge verwachtingen / té veeleisend?): - Bij offerte traject moest ik zelf aangeven (n.a.v. de datasheets) dat de verkeerde optimizers op de offerte stonden, dit had "het systeem" verkeerd toegepast, maar zou toch gecontroleerd moeten zijn voordat je het naar de klant stuurt - Ik heb heel expliciet gevraagd hoe lang het duurde vanaf moment van mijn handtekening totdat de panelen op mijn dak lagen (ik wou ze ZSM geplaatst hebben), toen is aangegeven een week of 5 (omdat er ook een paar feestdagen tussen zaten, normaal was 4 á 5 weken). Na diverse malen zelf navraag gedaan te hebben lagen de panelen er uiteindelijk naar 10 weken op, dus 2x zo lang als in het verkooptraject is aangegeven! Bij de oplevering moest het opruimen van slijpsel etc. door ons zelf gedaan worden, kleine moeite om een stofzuiger mee te nemen zou je zeggen, maar dat tot daaraantoe. Ook waren de panelen een beetje vies, maar dat kwam doordat ze in een stoffig magazijn zouden hebben gestaan, met de regen zou het er wel af gaan (achteraf denk ik, was ook kleine moeite voor ze geweest om een doekje eroverheen te halen). Aantal dagen later zelf op het dak geweest, en nog rest-kabels en veel schroeven tegen gekomen, slordig dat dit zo achter gelaten wordt op het dak. Op een woensdag zijn de panelen geplaatst (en werkend achter gelaten), ik had verwacht dat ik direct in de monitoring kon kijken, echter kon dat uiteindelijk pas 1 week later (nadat ik dit ook weer zelf moest navragen). Ook had ik nog wel in het kader van nazorg een bezoekje / telefoontje verwacht of alles naar wens is. Wij zijn benieuwd wat de opbrengst gaat zijn van de panelen, de tijd zal het leren... Wellicht dat wij te hoge verwachtingen hebben / te kritisch zijn, maar dit zijn onze ervaringen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed van begin tot eind.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere communicatie, prima adviesgesprek, duidelijke offerte en een installatie voor vaklui. Diezelfde middag kon ik mijn meter al terug zien lopen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede verkoop en duidelijke informatie. Opgeleverd volgens afgesproken wijze van opleveren. Helaas problemen met de planning waardoor de installatie dat werd verschoven en we er zelf achteraan moesten. Ook de oplevering van ordentelijke papieren waaruit de geïnstalleerde componenten en garantie regelingen blijken laat nog op zich wachten. Ook hier moeten we zelf achteraan en dit geeft de indruk dat verkopen belangrijker is dan klant tevredenheid of klant nazorg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is prima geregeld. Ook een foutje werd meteen hersteld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vanaf het eerste telefoontje tot aan de installatie alles perfect geregeld. 12 sunpower panelen geplaatst met sma omvormer. SUPER kwaliteit. installateurs waren zeer kundig en klantvriendelijk en bij het verlaten was alles keurig opgeruimd. Ook het telefoontje de volgende dag van diederik gaf mij het gevoel dat ik met de zonnefabriek de juiste keuze heb gemaakt. En nu maar hopen op een mooie zomer met heel veel zon.

prima geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de indruk dat zij een goed systeem hebben geleverd en ik ben blij met het eindresultaat. De levering verliep echter erg moeizaam. Afspraken worden structureel niet nagekomen. Levering zou in 1 dag geschieden maar had uiteindelijk een doorlooptijd van 5 weken.

Het was een feestje

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld alleen de zonne app werkt niet goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Installatie verliep moeizaam, contact hierover was verwijtend naar mij toe ipv eerst vragen wat er aan de hand was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het offertegesprek had het gegeven dat de BTW teruggave geen onderdeel uitmaakt van het aanbod expliciet moeten worden vermeld omdat dat bij andere aanbieders (meestal) wel het geval is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er is helaas een schade veroorzaakt door de installateurs en hierover is nog steeds geen uitsluitsel gegeven. Gezien het schadebedrag onbegrijpelijk en dit loopt al enige tijd. Verder zijn er door de installateur wat onnodige schoonheidsfouten gemaakt door o.a. de profielen niet gelijk van lengte te maken terwijl deze in het zicht liggen. Ook de bekabeling vanaf de panelen naar de omvormer had wat ruimer gemogen. Gezien de kosten die in rekening worden gebracht voor de installatie hier dus een minder goede beoordeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mensen van alle afdelingen van deze firma leveren allemaal uitstekend werk en een prachtig product. Die kwaliteit mag iets meer kosten wat mij betreft. Bij het eerste bezoek nam de vertegenwoordiger alle tijd voor het beantwoorden van vragen. Het team dat de installatie voor zijn rekening nam heeft alles keurig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima verlopen via Wim Janssen van de Zonnefabriek! Enige puntje: kantoor doet (deed?) moeilijk om de referentie-vergoeding uit te keren aan degenen via wie ik bij de Zonnefabriek kwam. Maar dat gaat nog goedkomen is mij verzekerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De 2 installateurs hebben heel zelfstandig gewerkt. Ze hebben alles netjes achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en kundig van begin tot eind, altijd snel een medewerker aan de lijn bij vragen

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam