Prettige introductie en advies van de bezoekende adviseur. Denkt goed mee met de klant. De levertijd liet wat op zich wachten, maar daarna zorgvuldig geínstalleerd, door gemotiveerde, vriendelijke en kundige monteurs. Beleefd en voorzichtig en ze namen de verpakkingsmaterialen mee. Ook de afhandeling door de Zonnefabriek was heel correct en attent. Een aanrader!
Prettig contact van begin tot eind. Panelen zijn goed geïnstalleerd en alles is heel netjes achtergelaten. Van te voren duidelijke uitleg door Diederik van de Zonnefabriek. Sinds de dag van installatie komt het grootste deel van onze best grote elektriciteitsbehoefte (we hebben een warmtepomp) via de panelen :)
Vooral goed, snel en professioneel uitvoering van de werkzaamheden. Zeer gemotiveerde en goed voorbereidde medewerkers.
Deskundig advies en installatie. Prettig contact.
Het betreft een uitbreiding van onze Zonnefabriek, ik denk dat dat voor zich zelf spreekt
Bij de offerte heeft er een communicatie stoornis plaatsgevonden. Dit is gelukkig door doortastend handelen van het Serviceteam richting SMA uiteindelijk verholpen. Mijn complimenten!
Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.
Goede voorlichting en prima uitvoering.
Adviseur heeft kennis van zaken, zonnefabriek team geeft heel open en duidelijk advies. Zeer goed en snel contact met administratie. Afwerking van installatie is goed (enige minpuntje zijn twee niet gladgestreken kitrandjes). Gelukkig zitten ze niet direct in het zicht. Aanrader!
De tweede set zonnepanelen is net als de eerste keurig aangelegd. Het staat er in de Solar Edge cockpit ook meteen overzichtelijk bij. Heel blij mee.
Vanaf uitleg van adviseur t/m installatie super tevreden. Nu nog wat meer zon☀️☀️☀️
Erg goed.
Prima personeel. Erg vriendelijk. In stromende regen en code oranje qua wind toch de hele klus geklaard. Alles netjes en schoon opgeleverd.
Zeer ervaren partij Goed advies en kwaliteit. Na vier jaar laten wij onze installatie verdubbelen met 9 sunpower 360
Na een goed advies een keurige offerte met bijbehorende informatie ontvangen. Uiteraard heeft eea een levertijd en heb je iets het liefste "morgen" maar ook dat was alleszins acceptabel. Keurige, aardige ploeg voor montage. Werkt sindsdien (nu één week) zonder één probleem. Klein instellingsprobleempje met de zonnefabriek app maar ook dat is keurig opgelost. Kort gezegd; GEWOON DOEN!
Hele goed samen werking met de zonnefabriek. Alles goed uitgelegd en werd alles werd snel geleverd. Klein minpuntje was dat de monteurs niet luisterde. Ik had gezegd dat mijn elektricien gezegd had dat er geen kabel in de 5/8 buis zou passen. Nu moet ik er een plafond onder maken.
Twee apps geïnstalleerd, van de zonnefabriek zelf en van de omvormer SMA. Beide apps werken, maar zijn voor verbetering vatbaar.
Het klantbelang kwam op de eerste plaats: wat past bij betreffende woning en bij de bewoner. Daaraan wordt het bedrijfsbelang gekoppeld. Top: het gebeurt te vaak anders. Dit gecombineerd met vakkennis en ruime ervaring. Een keurige, gespecificeerde offerte en afspraken welke 100% zijn waar gemaakt. Zonnefabriek: misschien niet de goedkoopste maar wel de beste!
Daniel Goedkoopstraat 23 A
1096 BD Amsterdam