Goede service, betrokken medewerkers

Het eerste contact was toen ik panelen op mijn zuidgevel wilde hebben en de Zonnefabriek de enige was die reageerde. Er kwam wel een advies uit dat me waarschuwde voor het standpunt van de gemeente. Ik heb daarom geen aanvraag maar een concept ingediend. Inderdaad werd de conceptaanvraag door mijn gemeente afgewezen (welstand). Vervolgens heb ik contact gezocht en gevraagd of ik mijn 8 jaar oude installatie niet kon upgraden door een deel te verplaatsen en een nieuw set erbij te leggen. Salvador van verkoop kwam langs en alles was mogelijk. Hier en daar stond ie te rekenen, maar alles paste uiteindelijk. Ik heb nu 22 panelen op mijn oost/west dak, een homemanager in de meterkast en straks ook nog een laadbox. Die gaan straks allemaal communiceren. Toekomst gericht als de salderingsregeling gaat verdwijnen. De panelen liggen er al op. In 1 dag tijd is de oude installatie verplaatst, zijn er fouten van de vorige installateur uitgehaald en is de nieuwe weer geplaatst. Hier blijkt dat planning ook goed gaat bij de Zonnefabriek. De 5 man die hier aan het werk waren deden het snel, netjes en we hebben gewoon thuis gewerkt. De stroom was er nog geen uur van af. Binnenkort wordt de SMA-laadbox geïnstalleerd.

Prima organisatie, die afspraken keurig nakomt.

Goede inventarisatie van aantal zonnepanelen en plaatsing pmvormer. Keurig installatieprrsoneel.

keurig netjes gewerkt

De monteurs hebben keurig netjes gewerkt en voldoende aandacht gehad voor mijn vragen. Wel was ik verbaasd dat de panelen op het schuine dak (2hoog) via de ladder naar boven werden gedragen........

goed advies en realisatie

Men nam de tijd voor een goed adviesgesprek thuis. Veel bedrijven doen alles via internet maar een gesprek thuis heeft voor dit soort zaken mijn voorkeur. De afspraken werden keurig nagekomen. De mensen die de uitvoering deden werkten keurig netjes en voorzichtig. Dachten goed mee over de kabelrouting.

Soepel

Bij de zonnefabriek uitgekomen nadat de winnaar van het VEH collectief mijn situatie na een telefonische schouw als "te moeilijk" bestempelde. De zonnefabriek nam wel de moeite en tijd om op locatie te komen kijken en zag geen problemen. Gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden en installatie verliep probleemloos. Zelfs nog achteraf kostenloos een hoofdschakelaar geinstalleerd die niet aanwezig was in mijn meterkast.

Persoonlijk advies + uitstekende producten + deskundige installateurs = geweldige opbrengst!

Mijn Zonnefabriek is nu een jaar in gebruik en ik ben uitermate tevreden. Het traject van advies t/m installatie verliep vlekkeloos. De adviseur nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en in samenspraak is het beste systeem voor onze situatie ontworpen. Uiteindelijk hebben ik gekozen voor zonnepanelen van het merk SunPower omdat we zo lang mogelijk van een hoge opbrengst willen genieten. Dit is het beste voor onze portemonnee én het milieu. De opbrengst van het systeem overtreft onze verwachtingen en de berekening van de adviseur ruimschoots. Onze zonnefabriek (10 zonnepanelen) heeft in het eerste jaar 3400 kWh opgebracht! Terwijl de ligging van ons dak (oost) zeker niet ideaal is. Zonnefabriek overtrof mijn verwachting van advies t/m installatie. En nu ook wat betreft de opbrengst. Ik ben ontzettend blij met onze keuze.

Uitstekende service, professioneel bedrijf. Aanbevolen!

Uitstekende ervaring met de Zonnefabriek in Amsterdam. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat dit een professioneel bedrijf is met ervaren en pragmatische medewerkers. Oplevering is keurig en geheel volgens verwachting, after-care ook prima in orde. Van harte aanbevolen!

Perfect gecoördineerd traject

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering en activering van accounts is alles volgens verwachting verlopen.

Monteurs hebben hart voor hun werk

Ruim op tijd stonden de monteurs voor de deur en in no-time stonden de zonnepanelen als pakket op het dak. Daarna ging 1 monteur ze verder plaatsen, 1 monteur met de buitenkabel bezig en 1 monteur in de meterkast. Overal werd zeer zorgvuldig gewerkt. Zo werd van grijze pvc buis omgeschakeld naar witte bij de (witte) deuroverkapping omdat het ‘anders geen gezicht is’. Al met al zeer tevreden over de afwerking.

Een uitstekende ervaring

In alle stappen van het traject ging alles prima.

Ze doen wat ze beloven vanuit professie en passie

Goede en duidelijke inventarisatie van de thuis situatie. Er komt een adequate werknemer thuis kijken, wat leidt tot heldere afspraken en een heldere offerte. Adequate uitvoering, aflevering en benodigde aanmeldingen.

Komen afspraken niet na

Vandaag 14-09-2020 om 10:00 adviesgesprek gepland met Salvador, na uur wachten maar eens gebeld maar geen gehoor. Op adviesgesprek moest ik al een maand wachten voordat dit ingepland kon worden en dan is het zover en komt niemand opdagen. Zeer teleurgesteld in zonnefabriek, zeker omdat ik hier vrijwel alleen maar positieve recensies lees had ik meer van de Zonnefabriek verwacht.

Uitstekend geduldig contact

Geen opdringerigheid, zelfs niet na 1 1/2 jaar wachten ivm nieuwe dakbedekking. Keurig contactafspraken nakomend, installatie prima geregeld, communicatie uitstekend.

De medewerkers van de Zonnefabriek denken echt met je mee!

Goed en eerlijk verhaal gekregen. Tuurlijk moet je voor kwaliteit betalen, maar uiteindelijk heb je daar meer aan! Afhandeling en plaatsing van de panelen uitgevoerd door een goed team (Gerben en Wiebe bedankt)!

Van begin tot eind, top

Wij zijn uiterst content, met de Zonnefabriek, van advies bezoek tot te met de montage van de aanbevolen zonnepanelen. De adviseur gaf kundig advies, en de monteurs waren netjes en beleeft en namen ook de tijd om uit te leggen hoe alles werkt, gewoon TOP

Heel tevreden over hele traject aanschaf en plaatsing zonnepanelen

Ik ben heel tevreden over de Zonnefabriek: vanaf het moment van eerste contact over een offerte, het bezoek voor het maken van de offerte, de communicatie tot en met de plaatsing van mijn zonnepanelen.

service gericht

Van het eerste contact t/m de plaatsing een dikke 10! Ook de website met uitgebreide informatie uitstekend. Heel blij dat we uiteindelijk voor de (mensen van) Zonnefabriek gekozen hebben!

Top max.

Deskundig adviseur, goede begeleiding, levering en plaatsing 100% volgens overeenkomst, beschaafd en deskundige technici die de installatie hebben geplaatst en ik ben niet de makkelijkste. Niet de goedkoopste maar dan mag het ook wat meer kosten.

Prima dienstverlening t/m plaatsing panelen

kan enkel positieve ervaringen delen. Tijdens de afstemming vooraf met de vertegenwoordiger, die in persoon en vooral op afstand alle tijd had om vragen te beantwoorden. Dus uitstekende contacten met Salvador gehad. De plaatsing duurde even. Ging van max 2 maanden uit, maar het werd later. Tijdens de plaatsing kwamen 4 in vele opzichten nette mannen. Door Corona waren we allebei thuis en konden het gehele proces volgen. De mannen hielden met plaatsing van een trap en steiger rekening met de tuin. Waren allemaal beleefd en ook gewoon discreet gezellig ( het is Brabant). Deden in alle rust en vakkundig het werk. Zo werd de aansluiting van de omvormer bij een steile dak ( en dus hoog) ondanks dat het enige moeite kostte netjes langs de randen vastgelegd. En alles werd netjes opgeruimd. De compleet zwarte panelen staan er nu mooi bij. Heb dan ook vertrouwen in de opbrengst.

De zonnefabriek geeft ons nieuwe energie

Door een medebewoner in onze laan werd ik op De Zonnefabriek geattendeerd. De zoon Sjoerd is bij de Zonnefabriek werkzaam. Een bezoek van verkoper Diederik volgde snel. Duidelijke en deskundige adviezen volgden en de beslissing was al snel genomen. De feitelijke plaatsing verliep vlekkeloos en snel. De eerste kilowatten zijn al gebruikt en er is ook teruggeleverd!!!

prima, klantvriendelijk en keurig geinstalleerd

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Goede, overzichtelijke offerte met uitgebreide documentatie. Ook prijstechnisch interessant

Keurige, behulpzame en bekwame werkende medewerkers

Men kwam keurig op tijd, werkte verzorgd en veilig. Plaatsen van de panelen binnen 1 dag.

Van offerte tot oplevering prima!

De adviseur besteedde ruim aandacht aan de inspectie van de daken, het bepalen van de beste plekken voor de panelen, het uitzoeken van de plek voor de omvormer en de inspectie van de route van de kabel tussen de omvormer en de meterkast, met daarna een uitgebreid, prettig gesprek over de mogelijkheden. De offerte was geheel volgens wat we besproken hadden. We werden via email goed op de hoogte gehouden over het vervolgtraject. Vragen van ons werden snel en adequaat beantwoord. Het team dat kwam installeren werkte netjes, en leverde het systeem precies op zoals in de offerte aangegeven. Het hele traject van begin tot eind liep als een zonnetje! Volgens onze ervaringen is dit een bedrijf met hart voor de klant en met zorg voor de installatie.

Fijn persoonlijk advies, snelle installatie, communicatie laat wel te wensen over.

Het persoonlijk advies thuis heb ik als erg prettig ervaren, voor een leek zijn alle online tools op verschillende websites erg onoverzichtelijk en hier blinkt de zonnefabriek echt op uit. Installatie was prima, enige is dat er blijkbaar een ander bedrijf was ingehuurd om de werkzaamheden te verrichten. Dit had ik graag van te voren geweten. Er was ook iets niet helemaal netjes aangesloten in de meterkast en de dag erna nog door een andere monteur van het ingehuurde bedrijf direct heel netjes opgelost. Beetje apart dat je bij een bedrijf zoveel geld uitgeeft voor zonnepanelen en vervolgens contact moet onderhouden met een onderaannemer, hoe prettig dat contact ook was. Tevens werd ons verteld dat er een app is die onze opbrengst in beeld kan brengen maar nu blijkt volgens Google play recensies dat die app al anderhalf jaar lang nauwelijks werkt. Via de leverancier van de omvormer nog wel inzicht in de opbrengst. Maar in de huidige tijd is een normaal werkende app toch wel het minste wat je mag verwachten. Aanbevelen zou ik pas doen als de app problemen ook opgelost zijn.

Zeer goed, van advies tot installatie

Zoals de titel al zegt 'van advies tot installatie' ben ik zeer tevreden over de Zonnefabriek. Leveren keurig werk af zoals afgesproken. Mijn 'zonnefabriek' (Sunpower Maxeon 3 - 400 Wp panelen i.c.m een SMA omvormer) werkt zoals verwacht.

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam