DE zonnefabriek communiceert goed en vaak en komt de afspraken na.

De voorlichting was goed en er werd goed op de plek gekeken en een voorstel gedaan. De ploeg die de zonnepanelen hebben aangelegd waren vriendelijk en deskundig. Uitleg was ok.

Heel erg goed!

Prima ervaringen met de Zonnefabriek. Het begon met een prettig gesprek met een helder en deskundig advies. Goede communicatie daarna, met duidelijke afspraken. De installatie werd uitgevoerd door een aardig stel jongens en verliep vlot en netjes.

Prima gedaan!

Goede voorbereiding, bezoek aan huis, installatie prima verlopen met goed overleg over de opties

Keurige afwerking Goede begeleiding.

Professioneel en vriendelijk

Zonnefabriek heeft bij ons een 2e installatie gemonteerd. De eerste was in 2011 en voldoet aan alle verwachtingen. Nog nooit een storing gehad. De 2e ste is gisteren geinstalleerd. Prima team, professioneel een erg vriendelijk. Installatie is vakwerk; keurig en zonder schade en rommel alles opgeleverd.

het was zeer goed

alles wat je vraagt kan ze zijn niet goedkoop

Het zonnetje op het dak

Enige bedrijf dat deze panelen op ons betonnen dak wilden leggen. Juiste expertise in huis om problemen die zich voor konden doen op te lossen.

Uitstekend!

We zijn op een hele prettige manier geadviseerd en de installatie verliep ook vakkundig, netjes en snel. Heel fijn om door deze professionals geholpen te worden!

top service en zorg

Na een goed gesprek aan de telefoon om mijn wensen in zicht te krijgen kwam een medewerker bij ons thuis. Dit was een vrijblijvend en erg prettig en eerlijk gesprek.

Uitstekend gedaan.

Mijn dak is ingewikkeld - hoort bij een rijksmonument. Na verkrijgen van vergunning heeft Zonnefabriek het goed uitgevoerd. Voor zover ik ene verbeterpunt heb: tijdens het leggen bleek dat een deel van de tengels onder de pannen rot was, dit had bij de inspectie tevoren opgemerkt kunnen worden zodat het tevoren al gerepareerd zou zijn. Nu moest dat a l'improviste.

Zeer positief, goede communicatie en geen gehaaste installatie

Erg positieve ervaring, goede communicatie vanuit voorbereiding (komt iemand langs om alles op te meten en mee te denken qua plaatsing/stroom/toekomst en duidelijke planning vanuit kantoor. Installatiemensen erg vriendelijk! Geen gehaaste indruk en goed de tijd genomen hoe alles goed geïnstalleerd moest worden. Heel goed!

Professionele service

Wij hebben niet veel vooronderzoek gedaan, maar via een buurman zijn wij voor zonnepanelen bij de Zonnefabriek beland. Het orienterende gesprek was open en gaf veel vertrouwen. De daaropvolgende installatie heeft zeer klantvriendelijk plaatsgevonden. Ik had echt het gevoel dat de prioriteit lag bij mijn wensen, en niet bij het gemak van de installateurs. We hebben de panelen nu een paar dagen, en ik ben onder de indruk van de opbrengst, zeker gezien het matige weer :-).

Geweldig bedrijf en erg klantvriendelijk

Wanneer er vragen zijn worden die direct beantwoord. Ook de installateurs waren erg vriendelijk en voorkomend

Uitstekende service van begin tot eind!

Het was erg gemakkelijk een afspraak te maken. De adviseur gaf heel duidelijk en goed inzicht in de mogelijkheden en had goed onderbouwde antwoorden op alle vragen. Daarnaast was de installatie zelf erg goed en snel. De installateurs hebben ter plaatse nog wat aanpassingen gedaan waardoor de set up beter zou renderen. Al met al zijn wij zeer tevreden!

van offerte tot installatie prima verlopen en zeer tevreden.

Vanaf het moment dat het adviesgesprek plaatsvond tot aan de installatie en in gebruikname netjes en correct te woord gestaan. Goede uitleg en keuze gehad met voor en tegens beargumenteerd. Ook bij installatie met monteurs goed kunnen overleggen wat voor ons de juiste keuze was. Echt goed verlopen!

Fijn bedrijf

Zonnefabriek is een betrouwbaar bedrijf. Ze geven goede adviezen en ook als er langdurig gedoe is met bijvoorbeeld vergunningproblemen blijven ze bereid steeds opnieuw een advies uit te brengen. Ze komen indien nodig ook echt langs wat ik wel zo prettig vind (doet niet ieder bedrijf!). De installatie verliep goed, ookal was er wat vertraging door onvoorziene omstandigheden. Aardige gasten, ze werken netjes. Installatie ziet er keurig uit.

Zeer goede panelen,zeer goede voorlichting erover van te voren en vakkundig geinstaleerd!!

De panelen zijn wat duurder dan sommige andere leverancier's.Maar ze werken dan ook uitstekend en wat zijn wij blij met de opbrengst die ze geven.Hadden het jaren eerder moeten doen.Zo helpen wij bij met co'2 uitstoot en dat zien wij weer terug in de app. Een zeer goede uitleg van te voren door Salvador Gutierrez(sales manager) wat er nodig is ook in de meterkast b.v extra groepen.Waar veel mensen niet bij stil staan. Zeer goede werknemers ook die mensen die ze legden, ze wisten wat ze deden.En vriendelijk.

Prima van begin tot eind

Ik was al eerder naar panelen gaan kijken, maar 2 andere aanbieders zeiden over door mij toegestuurde dakfoto's: pannen liggen niet recht, laat eerst een dakbedrijf inspecteren, anders doen we het niet. We kregen een tip van een andere klant van de Zonnefabriek: "bel ze, die kijken wel gewoon zelf en dan weet he het". En zo ging het ook. Bij offerte werd duidelijk: niet in prijs de scherpste, maar daar staat kwaliteit tegenover. Dat geloof ik dan maar als leek. Kwaliteit bleek ook wel bij installatie. Alles ging top zoals beloofd, alles is keurig afgewerkt. Nu hopen dat het probleemloos jaren en jaren blijft werken.

Installatie aanbrengen ging snel en in halve dag. Bij de buren, die andere leverancier kozen, moesten de monteurs verschillende keren terugkomen. bij Zonnefabriek in werkte alles in 1 keer goed.

Keurig en snel

Alles van begin tot einde keurig en eerlijk verteld. Afspreken nagekomen en installatie in halve dag geregeld.

Advies was matig, planning niet juist, aflevering met veel vertraging

Adviseur heeft montage van de panelen verkeerd ingeschat. Bij eerste montage van de panelen zijn slechts 6 i.p.v. 7 panelen gemonteerd. Een maand later is het 7e paneel gemonteerd, dit duurde eenvoudig veel te lang. Bij tweede montage het windscherm vergeten mee te leveren. Is inmiddels ook al hersteld. Enkele kabelkoppelingen zijn tussen de panelen gemonteerd i.p.v. onder de panelen (bescherming tegen regen, sneeuw, ijzel en zon). Is ook weer hersteld. Opbrengst van het vermogen ook niet juist opgegeven i.v.m. monitoring, ook weer hersteld. Eindafrekening ook niet correct aangeboden, ook hersteld. Enz, enz .. Al met al het had beter gekund.

Prettige mensen en een perfecte uitvoering van het project

De beste kwaliteit materialen is verwerkt door professionele en vriendelijke mensen. Helemaal tevreden, nu de zon nog :)

Heldere informatie. Correcte uitvoering en plezierige en net werkende medewerkers.

ik ben zeer te spreken over de communicatie en aanbrengen van mijn zonnepanelen

ik heb voor de 2e keer zonnepanelen aangeschaft bij de zonnefabriek. het is mij prima bevallen.

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam