correct en vakkundig

betrouwbaar

Kwaliteit

Mensen met kennis van zaken. Vooraf goed geïnformeerd wat mogelijk is en ook naar de toekomst toe. Montage netjes verlopen. In de kast zelfs nog enkele aanpassingen gedaan zodat het er netjes uitziet.

Alles gewoon goed geregeld

Vanaf het moment van aanvraag van info tm het opleveren van de installatie is alles goed verlopen. Zonnefabriek is niet goedkoop, maar zowel de materialen als de mensen zijn kwalitatief top.

Keurig werk en alles volgens afspraak

Hoewel duur, ben ik bijzonder tevreden. Na mijn verbouwing had ik nogal wat eisen tav de afwerking, maar alles is gelukt. Klasse.

Geweldig!

Offerte traject, planning, uitvoering en communicatie heel erg goed! Afspraken worden nagekomen!

netjes en degelijk werk

goede vaklui met verstand van zaken. Gebruik van goede materialen

boven verwachting!

Van het begin tot het einde uitstekend geholpen : van intake, schouw tot en met installatie)

Heel goed

Installatie perfect uitgevoerd deskundige vakmensen Zeker aanrader. Met vertrouwen zien we de tweede installatie voor mijn zoon tegemoet Gr

Alles vlot en goed gedaan.goede uitleg en het is netjes geplaatst.

rustige installateurs die perfect werk hebben geleverd.

De installateurs waren beschaafd en hebben uitgelegd wat er gedaan werd. De rommel werd keurig opgeruimd, En geen muziek tijdens de arbeid!

Professioneel bedrijf dat zijn afspraken nakomt

Ik heb zeer goede ervaringen zowel tijdens de verkoop (meedenken, expertise), planning (flexibiliteit) en installatie (keurige medewerkers, netjes afgeleverd). Ik kan Zonnefabriek aan iedereen aanraden

De mannen hebben vlot en secuur gewerkt

Waren goed op tijd en hebben netjes en goed gewerkt. Alles wat gebruikt is opgeruimd.

voldoende

Mijn ervaring met het plaatsen van de zonnepanelen is erg goed: 10/10; de aanloop was echter matig: er is 2x geschouwd omdat een pijpje op het dak over het hoofd gezien is waardoor ik voor een 2e keer een omgevingsvergunning heb moeten aanvragen en daarbij extra kosten heb moeten maken:4/10

Heel fijn!

Informatiegesprek was heel duidelijk. Communicatie en bereikbaarheid prima. De installatiedag is ook heel goed verlopen, contact met alle drie de medewerkers was heel fijn. Kortom: we zijn met alles blij!

Prima kwaliteit en betrouwbaarheid

Goede informatie bij de introductie. Plezierige werkwijze bij de opname van de opdracht. Goede communicatie in het voortraject. Vlotte en zeer goede uitvoering van het werk. Zeer tevreden!

De installatie deugde, de omstandigheden niet.

Tot mijn verbazing stond er - ruim een uur te laat - zes man voor deur, nog weer een uur later aangevuld met een zevende die de indruk wekte de hoofd-elektricien te zijn. Er waren materiaalproblemen geweest. Een viertal bleek de ladderwagen te bedienen, de andere waren de eigenlijke installateurs. In omliggende huizen, waar ook de zonnefabriek eerder had gewerkt, volstond men met drie vaklui. Het begon hevig te regenen. De vriendelijke mannen renden steeds op en neer door de gang, de trappen op en terug, bezochten het toilet zonder ooit hun voeten te vegen, waardoor overal modderafdrukken zichtbaar werden. Ook de buurman had er last van: via zijn woning mochten de dak-installateurs naar boven (omdat er een dakopbouw was). De installatie verliep ondanks de regenval redelijk goed. Na afloop begon de schoonmaak, ook bij de buren. Het was, kortom, een chaotische kermis die alom veel aandacht trok omdat het een vrolijk, zij het luidruchtig gezelschap installateurs betrof. We hopen er maar op dat de geplaatste panelen en de omvormer hun werk naar behoren zullen doen.

Goede service en heldere communicatie

Prettige mensen. Goede service, problemen bij installatie werden adequaat opgelost. Systeem voldoet helemaal

super

Geachte lezer, van bezoek goede uitleg gekregen en plaatsen van panelen, vriendelijke collega's en goede uitleg gegeven hoe het werkt. super.

Erg fijne communicatie. Proces verliep snel. Monteurs vriendelijk en harde werkers.

Goed advies en communicatie met nette installatie

We hebben bij meerdere bedrijven offertes gevraagd. Ons dak is zuid-zuidwesten zonder schaduw en dus prima geschikt voor een eenvoudige installatie zonder micro omvormers/optimizers. Zonnefabriek was het enige bedrijf dat wij aangeschreven hebben dat dit aangeboden heeft. Bezoek aan huis om opties door te nemen, meterkast inspectie en plek waar de omvormer en eventuele kabels moeten komen en direct maken van het legplan. Na akkoord van de offerte regelmatig per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Installateurs waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt. Panelen liggen mooi recht, binnen ook alles keurig èn netjes achtergelaten na de werkzaamheden. Geen gebruik gemaakt van de btw teruggave service (ook geen druk vanuit zonnefabriek om hier wel gebruik van te maken).

Proffesionele service en communicatie

Zeer positief en blij dat onze panelen nu liggen!

Top team bij de installatie!

De installatie van onze zonnepanelen door de Zonnefabriek verliep gesmeerd! Het team werkte goed samen en zijn goed in hun vak. Er werd de tijd genomen om de installatie aan te passen aan de wenselijke situatie. Aan het einde een goede uitleg over de installatie en het gebruik van het systeem ontvangen. Het was het wachten waard (offerte akkoord in maart 2022, plaatsing in oktober 2022).

Netje en vlot gewerkt

Aardige monteurs weten wat ze moeten doen

Wij zijn erg blij met onze zonnepanelen. De zonnefabriek heeft uitstekende service verleend, al met al een prettige ervaring.

Keurige en deskundige installatie door klantvriendelijke medewerkers.

De 3 medewerkers van de Zonnefabriek waren keurig op tijd vanuit Amsterdam in Roosendaal(10.00 uur). Ze stelden zich keurig voor en gaven aan wat ik kon verwachten. Als ik vragen had kon ik altijd terecht. Veiligheidsvoorschriften werden in acht genomen. Kapotte dakpan kon vervangen worden, nokvorst weer met flexim vastgezet . Behulpzaam en alle rommel netjes opgeruimd ! Om 16.00 uur was alles klaar en kon ik de eerste opbrengst al op de app aflezen !

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam