Filters

10

Gewoon fantastisch

Alles tot in de puntjes verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, prettig contact en soepele levering! Erg tevreden dus.

Goed advies, prettig contact en soepele levering! Erg tevreden dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoog service niveau

De Zonnefabriek communiceert duidelijk. Medewerkers van De Zonnefabriek reageren snel en doortastend. Daardoor loopt het proces snel en soepel. De installatie was zo gepiept (halve dag) en de monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam. Een hoog service niveau!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima gedaan

Er is door de heren goed werk verricht

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is heel goed gegaan, vanaf begin begeleiding tot de mannen die voor de installatie zorgdragen

Uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Vanaf het begin tot het eind helemaal goed verlopen. De jongens die de zonnepanelen op het dak hebben bevestigd waren nette mannen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het hele proces van aanvraag tot installatie is goed verlopen.

Al bij de aanvraag heb je gelijk het gevoel dat je met professionals te maken hebt. Tijdens bezichtiging op locatie alle wensen en vragen kunnen bespreken . Alle panelen zijn netjes op het dak gemonteerd. Geen onverwachte kosten achteraf. Omvormer en bekabeling zijn netjes gemonteerd. Al met al ben ik dus een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en snelle reactie

Ons platte dak vergt enige aandacht om de panelen zo te plaatsen met de hoogste opbrengst. Hierbij kregen wij een goed advies. Alles is netjes aangelegd naar onze zin.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima communicatie en vlotte installatie

Offerte gemaakt en gekozen voor optie 2 (16 panelen ), daarna vlot een afspraak gemaakt en een datum afgesproken voor installatie, twee prima monteurs hebben alles perfect geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie van intake tot aan installatie en fijne vakmensen.

Goede communicatie van intake tot aan installatie en fijne vakmensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, vriendelijk en zeer professioneel!

Vanaf de start super geholpen. De heren van de installatie werkten zeer secuur en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great experience overall.

I’m very happy of the end-to-end service provided by Zonnefabriek. The selling consultant was very professional and nice and spoke great English. The technicians that completed the installation did a great job! They were extremely polite and knowledgable and performed very quick and clean installation! All my questions and concerns were answered. I’m not a specialist, but quality of materials looks very good also. Overall I’m one very happy customer and I recommend Zonnefabriek. Of course they are not a cheap solution, but I think price/quality is great.

 • Would you recommend us? Yes
10

Uitstekend!

Kundig en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, goed en zorgvuldig

Communicatie (via mails en website) erg duidelijk en snel. Intake + aanleggen vond plaats door bekwame medewerkers, die meedachten wat de beste oplossing is. Producten ook goed. Het ligt er netjes op. De omvormer is okee. De apps zijn handig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend!

Deskundig personeel, vakkundige uitvoering en goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zo wil iedereen zonnepanelen krijgen

Ik ben heel tevreden met Zonnefabriek omdat zij al mijn zorgen over het installeren van de panelen hebben weggenomen. Het is een vrij ingrijpende ervaring, vooral als je het nog nooit eerder gedaan hebt. On de binnenstad, vervoer, lift, kabels trekken, etc. Het ging heel makkelijk. Smooth. De installateurs zijn aardig, informatief, denken mee, werken stil, efficiënt. Heel erg goeie ervaring. Ik ben heel blij dat ik voor Zonnefabriek heb gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met De Zonnefabriek is zeer positief. Over het advies gesprek, de offerte en de plaatsing ben ik zeer tevreden. Een compliment voor de twee mannen die de panelen hebben geplaats. Zeer netjes afgewerkt! De communicatie verliep soepel en De Zonnefabriek reageert snel op vragen per mail. Er zijn ook twee verbeterpunten: 1.Voor het plaatsen van De Zonnepanelen moest ik mijn aansluiting laten aanpassen door Stedin naar een 3X25 aansluiting en een elektricien moest een 3 fase hoofdschakelaar in de meterkast plaatsen. Dat zijn dus twee partijen waar je apart contact mee moet opnemen, voordat De Zonnefabriek de panelen kan plaatsen. Het zou heel fijn zijn als De Zonnefabriek een totaal service levert en dit dus ook faciliteert, of in ieder geval een stappenplan geeft aan de klant van wie te contacteren en wat er precies moet gebeuren. 2.De kosten voor het veranderen van de aansluiting (ongeveer 300 euro) en het plaatsen van de hoofdschakelaar (ongeveer 140 euro) zijn niet opgenomen in de offerte. Uiteraard moet je dit wel meenemen in de totale kosten om de terug verdien tijd te berekenen. Voor de rest niets anders dan lof! Zeker een aanrader. Nu moet alleen de zon nog meewerken ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige mensen, goed bereikbaar, veel deskundigheid

Deze week mijn tweede set (12 stuks) zonnepanelen laten plaatsen. Vier jaar geleden had de Zonnefabriek er al 11 geplaatst. Was ik al zeer tevreden over. Vanwege lastige dakvorm had ik nu niks aan de collectieve actie van mijn gemeente; bovendien kwam haar leverancier met een, weliswaar goedkopere, maar technische inferieure oplossing. De Zonnefabriek heeft zeer deskundig advies gegeven en alles perfect geregeld en geïnstalleerd. Het zijn mensen met een missie en dat merk je direct. Van harte aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en duidelijk

Jullie krijgen van ons een hoge score vanwege jullie duidelijke informatie en het prima plaatsen van de zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Mooi duurzaam concept. Goede adviezen met kennis van zaken. Heel vriendelijke en bekwame monteurs. Kortom uitstekende ervaring. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en betrouwbaar !

Onze eerste PV set werd in 2010 geinstalleerd en heeft inmiddels zijn geld dubbel en dwars terugverdiend. Vorig jaar een tweede set laten installeren op dak van de woning. een moeilijke plek ivm Oost-West helling en paar groete bomen in de buurt. Desondanks een prima opbrengst volgens verwachting. Prima team van Zonnefabriek wat ik van harte kan aabevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en leuke mensen

Al ongeveer 10 jaar geleden de eerste 6 panelen gelegd. En een paar jaar later nog 4 erbij.

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig, snel en netjes: prima service!

Prettige advisering ter plaatse, goed overleg over de mogelijkheden. Heldere communicatie en snelle plaatsing: het team ging als een geoliede machine en ruimde na afloop netjes op

 • Aanbevelen? Ja
9

Boven verwachting goed.

Op advies van mijn zoon die goede ervaringen met Zonnefabriek had meegemaakt afspraak gemaakt met Diederik. Prima en vakkundig gesprek over uitvoering, offerte en de planning. 22 november 2021 vakkundig geinstalleerd door twee medewerkers. Tien panelen laten plaatsen van SUNPOWER Maxeon 3, 395Wp WHT en de SMA SB 3.6. Uiterst tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en geoliede machine

Intake gesprek met positief advies, van begin tot eind goede communicatie met ervaren personeel . Meedenken bij alle tevoorschijn komende aspecten. Prima btw service.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd