Filters

8

Tevreden na bezoek servicemonteurs

Eind maart bezocht door vertegenwoordiger van Zonnefabriek. Helder gesprek. Kort daarna uitgewerkte offerte. Panelen half juni geplaatst door ingehuurde installateurs. Opbrengst beter dan voorspeld, maar panelen niet netjes gelegd, uitleg na installatie kon ook veel beter en helaas viel ook de communicatie met de omvormer steeds uit. Ik had het gevoel dat de installateurs haast hadden waardoor ze niet netjes werkten. Bevindingen gemeld bij de service-afdeling die e.e.a. goed oppakten. Vandaag 2 eigen medewerkers op bezoek gehad die de klachten / problemen keurig oplosten en ook de tijd hadden. Nu dus tevreden, na een minder goede eerste indruk. Wellicht goed om het afgeleverde werk van de ingehuurde zzp'ers steekproefsgewijs te controleren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van begin tot eind ; top!

Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie heb ik te maken gehad met mensen met passie en verstand van hun vak. Goede, duidelijke en vooral eerlijke informatie tijdens het eerste gesprek. Bij de installatie zelf waren de monteurs zelfs met volle zon keihard aan het werk om het voor elkaar te krijgen. Monteurs waren keurig en hebben perfect installatiewerk geleverd. 1 klein minpuntje (anders was het écht een dikke 10): Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat de "app" wat magertjes is (en traag). De app van de omvormer (SMA) is wat dat betreft beter. Voor een paar tientjes koop je een P1 meter die precies aangeeft hoeveel het verbruik en/of teruglevering is op dat moment. Ook een kleine miscommunicatie met het backoffice/kantoor over ambassadeurschap, maar uiteindelijk is dat ook opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
8

na 10 jaar een 2e zonnepanelen Na 10 jaar een 2e installatie van de zonnefabriek geïnstalleerd.

Onlangs na 10 jaar een 2e zonnepanelen installatie van de zonnefabriek geïnstalleerd. De zonnefabriek is zeker niet de goedkoopste. Echter panelen en omvormen zijn van top kwaliteit. - SMA SB 2.0 - 6 x Sunpower Maxeon3 430Wp WHT Meterkast was in 2012 al vernieuwd. Dus nu alleen een nieuwe groep. Ik gebruik de app van SMA. Die van de zonnefabriek loopt achter en voegt niets toe. Alleen kun je daar wel je installatie en garantie terugvinden Installateur weet waar hij mee bezig is. Dus beide heren waren top. Eerste volle zonnedag werd de opbrengst afgetopt op 2.0 Kw. Contact daarover gehad met Zonnefabriek. Zij hadden daarvoor een verklaring. Op SMA site heb ik ook daar de info gevonden. Betreft onder en overdimensionering.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima geregeld alles

Vanaf het eerste bezoek tot plaatsing alles goed geregeld. Ben erg blij met het resultaat en vooral de opbrengst :-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Goede professionele voorbereiding en begeleiding gedurende het gehele proces van aankoop tot installatie. Alles werkt perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kennis van zaken en zeer goede service

Zonnefabriek gaat verder dan de gemiddelde installateur; ze denken mee, kijken ook naar de herkomst van de aangeboden producten, leveren informatie die andere aanbieders niet geven, installeren keurig op tijd en streven erna een perfect systeem af te leveren. Niet de goedkoopste van de markt, maar wel kwaliteit op alle vlakken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over offerte traject, informatie en montage.

Wij zijn erg tevreden over de professionaliteit waarmee alle zaken rondom het plaatsen van de zonnepanelen door Zonnefabriek zijn uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonnepanelen van de Zonnefabriek een echte aanrader.

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen door de Zonnefabriek. Door 3 vaklui geplaatst in 1 dag, die kundig te werk gingen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitermate klantvriendelijk en professioneel bedrijf

Vanaf het eerste moment plezierig en vertrouwenwekkend contact. Sterk punt is de uitstekende pro-actieve communicatie en de betrouw- baarheid in naleving van afspraken. Bijzonder vakbekwame en zorgvuldig werkende installatiemedewerkers die bovendien bijzonder aardig waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig alles afgehandeld

Goede informatie van de vertegenwoordiger. Fijn contact met de installateurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van intake tot installatie een prettige ervaring

Bij de intake werd goed de tijd genomen om alle vragen en wensen door te nemen. Na afloop lag er een leg plan en binnen 1 dag hadden we een gedetailleerde offerte in huis. Helaas moesten we lang wachten op de installatie na opdrachtverlening maar dat is op dit moment gewoon de markt. Installatie is keurig gedaan en hoewel ze later moesten beginnen door files en ongelukken op de weg hebben de mannen doorgewerkt tot het af was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precisiewerk door Zonnefabriek

Alle fasen van dit panelen project zijn exact volgens de planning verlopen. Een hele mooie PV installatie met een hoog vermogen als resultaat. Dit was het tweede project dat door Zonnefabriek bij ons is gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Competent and honest

I had really good experience with Zonnefabriek, both in the first visit and at the installation. Nice people, focused on the client needs and questions, but also basing their answers in experience. I had a clear idea what they will install and why, everything was calculated and shown to me. At the installation they investigated best way to install and discussed with me possible solutions. The only minus was the backoffice, i was told 10 to 12 weeks to installation, but I had to chase them to make the installation appointment and in the end it took about 16 weeks

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorlichting, vriendelijk contact en kundige mensen

Bovenstaande beschrijft het gevoel al goed denk ik. Enige kritiekpuntjes (meer ter verbetering): Email zijn soms lang en onoverzichtelijk door klein font en lange zinnen. Heel veel inloggegevens voor heel veel websites: een overzichtje zou mooi zijn: wat doe ik bij wie? Overall gevoel was goed, persoonlijk en kundige mensen die het leuk lijken te vinden wat ze doen en ik beveel jullie van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig communicatie, komen afspraken na, keurige installatie

Prima communicatie en installatie

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle, nette installatie

Duidelijke uitleg door vertegenwoordiger. Snelle, nette installatie op een plek waar een concurrent zei dat er geen plaats voor was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Van begin tot einde goedlopend proces. Nette duidelijke offerte. Goedlopende communicatie, waarbij tijdig een duidelijke planning wordt afgegeven. Instructies worden verzonden voor BTW teruggaaf, apps die je moet downloaden, aanvragen bij netbeheerder. Zonnepanelen op tijd geleverd, netjes geinstalleerd, vriendelijke installateurs die e.a. snel in order hebben gebracht zonder problemen. Waren er maar meer van dit soort bedrijven. Gewoon super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles van A tot Z goed geregeld

Vanaf het bezoek van de adviseur tot het plaatsen van de panelen is alles netjes en goed verlopen. Goeie communicatie tijdens het traject en dag van plaatsing is ook helemaal goed gegaan om de panelen netjes op het dak te monteren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Great service

I'm very happy with Zonnefabriek and their service. They did a great job in communication and providing information about current or future options. The installation was done very clean and professionally and the service was delivered as scheduled. Their offering is more expensive compared to competitors but the amount of electricity generated per panel and also the guaranteed performance over the years is much higher. You get what you pay for.

 • Would you recommend us? Yes
9

Zeer tevreden

Ik heb de Zonnefabriek ervaren als een betrouwbaar bedrijf met kundige medewerkers en goede communicatie. In de voorbereiding waren twee puntjes niet optimaal, maar op een open en constructieve manier kon daar een oplossing voor worden gevonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Service

Ik heb verschillende partijen gesproken en ben uiteindelijk bij de Zonnefabriek uitgekomen. Als je de goedkoopste panelen zoekt dan raad ik je aan verder te kijken, maar als je voor kwaliteit en uitstekende service kiest dan is dit de partij! Voordeel is dat ze de schouw thuis komen doen en niet online, hierdoor krijg je toch een beter gevoel erbij en zien ze ook gelijk waar eventuele issues kunnen zitten. Ander groot voordeel voor mij was dat ze de plaatsing van de panelen zelf uitvoeren (top gasten trouwens). de meeste andere partijen huren hier een externe partij voor in, en als er dan uiteindelijk problemen voordoen is het maar de vraag wie er verantwoordelijkheid neemt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Robert die met zijn team de installatie deed, was een goed aanspreekpunt, vriendelijk en kundig

Met een moeilijk dak zijn ze oplossing gericht aan het werk gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijk en bekwaam

Werken netjes en denken goed mee bij aanleg van de bekabeling, na installatie wordt alles uitgelecht van de werking.

 • Aanbevelen? Ja
10

De zonnige kant van zakendoen

Het aanschaffen van de zonnepanelen door de zonnefabriek is een positieve ervaring, men is professioneel en vriendelijk in het contact en adequaat en inlevend in de uitviering, dus bij deze een dikke tien en zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Kwalitatief onderscheidend

Prima werk, deskundige mensen. Logisch dat de Algemene Voorwaarden voorzien in ten laste legging van tegenvallers aan de klant. Onbegrijpelijk dat deze Voorwaarden niet voorzien in een teruggave/deling van meevallers met de klant.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd