Denken goed mee. Professionele en vriendelijke monteurs.

Ik ben al 10 jaar klant en zeer tevreden. Onlangs aanvullend aan de zonepanelen een thuisbatterij geïnstalleerd nadat ik hiervoor door de Zonnefabriek was benaderd. Met beide installaties is constructief meegedacht. Met de accu nog afwachten of het werkt zoals verwacht.

Professioneel en snel

Na een goed en eerlijk advies de zonnepanelen besteld. Even wachten en plannen en toen kwam de grote dag. Oude meer dan 20 jaar op dak liggende panelen eraf. Nieuwe erop. Omvormer die geschikt is voor batterij aangesloten en ook nog de netwerkkabel die al getrokken was vervangen door twee netwerk kabels in één buis (gratis service). Er waren wat opstart problemen maar intussen draait ons fabriekje al een zonnetje. We kunnen alles volgens met de SMA app en gaan na de winter, op basis van de data uitrekenen wat de goed omvang voor een batterij is. Daarna komen we zeker terug.

Goede kwaliteit, goede service

De Zonnefabriek heeft bij ons een beperkt aantal panelen neergelegd. De panelen zelf zijn niet de goedkoopste maar behoren tot de beste en duurzaamste die er nu zijn (wat wij belangrijk vonden). We kregen uitstekende informatie en advies vooraf. De installatie verliep heel vlot; alles werd na afloop ook bijzonder netjes achter gelaten. Ook tussentijds waren er voorbeelden van prima contact en service. Bovendien allemaal heel prettige mensen. Alleszins aanbevolen!

Top bedrijf

De Zonnefabriek uitgekozen voor zowel de installatie van mijn batterij als mijn 15 zonnepanelen. Van advies tot de deskundige installateurs volledig naar wens. Geniet nu van mijn eigen opgewekte energie en mijn batterij slaat de energie op en handelt op basis van mijn dynamische tarieven. Ik kan de sturing van de batterij via een zeer overzichtelijke app volgen en hou dagelijks een leuke opbrengst over aan het handelen van de batterij waar ik zelf niks voor hoef te doen! :)

Prima bedrijf !!!!

Beste mensen die zich aan de afspraken houden en alles netjes installeren en afwerken.

Superb

As mentioned already via email, your service was quick, efficient, and transparent. Thank you again, BP

• Would you recommend us? Yes

Vakkundige firma, prettig in de omgang, installatie uitermate tevredenstellend verlopen.

Bij eerste contact al een fijn gevoel door servicegerichtheid en vakkundigheid uit te stralen. Duidelijke afspraken gemaakt, waarna de installatieploeg bovenstaande beweringen nog eens bevestigen door hun werkzaamheden ten zeerste professioneel en dienstverlenend uit te voeren. Zeer prettige mensen in de omgang en connaisseurs in hun vakgebied. Absoluut een aanrader en in geen enkele wijze spijt van de keuze van Zonnefabriek!

Vakmensen van intake tot aflevering

Ik had al 28 panelen sinds 2017 en heb nu een uitbreiding van de capaciteit (22 extra panelen) besteld vanwege volledig elektrisch rijden. De intake met Jesper was prettig en mijn wensen werden goed in kaart gebracht en gecheckt of dit allemaal kon. Vooral de slimme Sunny Home Manager in combinatie met de SMA laadpaal en een elektrisch spiraal van 7 kW voor mijn 800 liter CV buffervat was een belangrijk bespreekpunt. Installatie zat even tegen met de IT, maar is in een vervolgafspraak binnen een week keurig gefikst en het werkt nu perfect! Ben zeer tevreden over het product en de service. Ik kan alleen mijn historie (vanaf 2017) niet meer zien in de nieuwe App, maar daar ben ik voor mee in contact met de Zonnefabriek.

Gedegen installatie en goede service.

Mijn zonnefabriek uit 2018 uit laten breiden met 7 panelen op een reeds bestaande installatie van 18 panelen. Installatie nieuwe panelen snel en vakkundig geïnstalleerd. naderhand een fout in de oude installatie opgelost die de oplevering van het nieuwe deel verhinderde. Zeer tevreden met de oplevering en de installatie en service ploeg. Bekwaam, vriendelijk en klant gericht.

een mooie zonne installatie

vanaf de offerte tot oplevering aan al mijn wensen voldaan. een goed gesprek en advies van de adviseur die aan huis komt dit vond is wel prettig .om verassingen te voorkomen werkt dit echt wel. de dag van de montage verliep heel soepel er is heel netjes gewerkt en alles gebeurde in overleg echt een top team

Ze doen wat ze beloven en nette jongens die het komen plaatsen

Bij mij duurde het offerte traject wat langer, wat mijn eigen keuze was. Maar Erik (accountmanager) was niet te beroerd om een tweede keer langs te komen. Maximaal meegedacht om zoveel mogelijk zonnepanelen effectief kwijt te kunnen. Je hebt keuze uit twee soorten zonnepanelen en het verschil is duidelijk uitgelegd. Deze partij is geen prijsvechter, maar ik ging bewust voor een partij waarvan ik hoop dat de aftersales ook goed zal zijn en alles gedegen verloopt. 1 tip, verticaal transport wordt standaard berekend of voor een ladderlift of voor een collega extra. Dit mag duidelijk vooraf verteld worden, zodat het helder is. Maar hier zijn we uiteindelijk netjes uitgekomen. En belangrijk: alles werkt naar behoren en we leveren al lekker op!

Intake, informatie en installatie weer helemaal prima

Recent de Zonnefabriek gevraagd om advies over uitbreiding van onze bestaande zonnepanelen (12 jaar geleden door Zonnefabriek geïnstalleerd). Advies was uitgebreid en duidelijk. Door alle drukte duurde het even voordat de panelen daadwerkelijk geïnstalleerd konden worden, maar ze liggen en alles werkt helemaal prima.

Goed geregeld.

Vriendelijke mensen. Nauwkeurig. En gaan pas weg als het werkt.

Onvoldoende begrip!

Installatie heeft eind juni 2024 plaatsgevonden. Na installatie: 1. Stadsverwarming werkt niet 2. Laadpaal werkt niet (opgeblazen) 3. Monitoring haperend 4. App van de Zonnefabriek is na update niet werkend. De reactie van de service desk is zwaar onvoldoende, er is geen begrip en wordt naar andere partijen gewezen. Erg teleurstellend. Wij, de zonnefabriek hebben alles goed gedaan...

Alles naar wens geïnstalleerd binnen afgesproken tijd

ik ben bij de zonnefabriek al 12 jaar klant en ben zeer tevreden over de service en het contact met de zonnefabriek.

Zeer goede dienstverlening.

Voorlichting, nakomen van afspraken en proces van installatie lieten niets te wensen over.

Excellent, friendly service.

Zonnefabriek were extremely helpful, friendly & professional. They gave great advice along the way, and I was impressed how they managed to find solutions to conceal the cables and inverter in our house.

Prima produckt

Screens besteld voor het hele huis.dik tevreden.er was een klein probleem,maar dat is super opgelost Tipje,bij bestellen misschien als optie, heeft u ook een hub nodig? Wij wisten niet dat dit namelijk kon. Alsnog besteld.super tevreden Wij zijn super blij

Snel en netjes gewerkt

Oude panelen verwijderd en nieuwe geplaatst, alles vlot en netjes gedaan. Overleg vooraf en uitleg achteraf. Het aanbevelen waard,

proffesionele aanpak en alles in overleg!

Alles van A tot Z volgens afspraak doorlopen incl de installatie is vooraf nog maals afgestemd en aanpassingen werden meteen in samenspraak uitgevoerd. Installatie is ook erg mooi afgewerkt en werkt nu sinds 4 dagen netjes naar behoren en erg tevreden. geen losse kabels etc. zelfs onder de vloer is alles mooi afgewerkt. Klantvriendelijk bedrijf ...kost iets meer dan anderen maar dan heb je ook wel wat

De geïnstallerde panelen en omvormer werken zoals verwacht.

Had denk ik vrij veel wensen over hoe de installatie moest worden aangelegd. Die zijn prima uitgevoerd. Maar wel met de kanttekening dat, ondanks dat ik me herinner dat alles van buitenaf zou worden uitgevoerd, er toch voor een groot deel van de dag zo'n 7 man door mijn huis naar boven/beneden liepen. Een ander opmerking is dat de bedrading van de zonnepanelen die aan de muur bevestigd zijn, gewoon slordig is uitgevoerd. De bevestiging aan de muur is beter dan ik had verwacht!

Gedegen advies en fijne ontzorging

Erg fijn is dat Zonnefabriek nog gewoon langskomt om te adviseren en een offerte op te stellen. Daardoor waren er geen verrassingen en liep de plaatsing prima. We hebben er totaal geen omkijken naar gehad.

Ter zake kundige personen , die serieus hebben gewerkt en een mooie installatie hebben gebouwd.

Zie boven.

Excellent Service

I could not ask for a better experience. Everything was done as perfectly as I could ask.

Een tevreden klant dat is het doel van Zonnefabriek.

Wij zijn zeer tevreden (9) over het gehele proces van advies en acceptatie van de offerte tot en met plaatsing van de zonnepanelen.

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam