Filters

9

Zonnig goed

Offerte helder en goed onderbouwd. Moest tijd wachten voor aanleg, maar dat proces verliep uitstekend. Alles goed gecommuniceerd en vriendelijk. Kwaliteit bestaat echt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een prettig en deskundig team, alle informatie gevend die nodig was

Mijn ervaring met de aanschaf van de zonnepanelen is zeer positief. Goede voorlichting, deskundige plaatsing en we zien al meteen het voordeel ervan op onze rekening!

 • Aanbevelen? Ja
10

De panelen werken als een zonnetje

8 maanden wachten maar dan heb je ook wat. De heren van de Zonnefabriek kwamen 's morgen vroeg aan de deur en ik heb ze ons ingewikkelde dak laten zien. Een uitdaging zal ik maar zeggen. De adviseur die maanden geleden is wezen kijken had een goede inschatting gemaakt van ons oost-west dak en de 13 panelen werden er heel netjes opgelegd aan beide dakzijden. Er werd snel gewerkt en om 16.30u was alles klaar. De omvormer is wel een kolos moet ik zeggen, maar dat kan waarschijnlijk niet anders. Je hebt toch een klein schakelstation in je huis. Al met al dik tevreden. Wel heb ik mijn dynamische energiecontract weer omgezet in een contract met vaste prijzen want salderen voor de winter is toch wel echt nodig schat ik nu in.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uiteindelijk bijzonder tevreden

Uitbrengen van offerte verliep goed, maar daarna begon het lange wachten, waarbij de communicatie erg moeizaam verliep. Maar dat werd goed gemaakt bij het vaststellen van de installatie datum en helemaal met de installatie zelf. Bijzonder aardige en kundige installateurs. Er werd hard gewerkt om de installatie zo snel mogelijk te realiseren. Daarbij werd alles zeer netjes opgeleverd. De mannen verdienen een pluim!

 • Aanbevelen? Ja
9

Plaatsing zonnepanelen perfect verlopen!

Het startproces is uitstekend gegaan. Het slot, de plaatsing van de zonnepanelen, is zeer goed verlopen. het was een prettig team mensen dat bij ons heeft gewerkt. Goede communicatie, beleefd, vriendelijk en de leidinggevende (Sem) had veel kennis van zaken en was zeer behulpzaam. Een klein minpuntje vind ik de bereikbaarheid tussendoor in de afgelopen maanden. Daar haar had ik iets meer van verwacht. Maar nogmaals niets dan lof voor de start (Elisa) en de afronding/plaatsing (Sem en zijn goede/fijne groep collega's) en ....... de zonnepanelen doen het prima!! Dus een negen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi bedrijf met mooie mensen

Mooi bedrijf met mooie mensen, die kwaliteit leveren en verstand van zaken hebben, ze zijn misschien niet de goedkoopste maar ook niet de duurste.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles naar wens

Duidelijk, goede service, snel antwoord en vakkundig gemonteerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en deskundig bedrijf

Vanaf het eerste moment de ervaring dat ik met een deskundig bedrijf te maken heb, die door kennis en ervaring weten wat zij aan het doen zijn. De panelen worden met goede zorg voor mens en panelen op het dak gelegd. De communicatie is helder vanuit alle medewerkers. Daarnaast worden oplossingen gevonden voor moeilijkheden in de installatie en wordt de klant van goed advies voorzien. Als laatste is ook het administratieve werk op de achtergrond, qua registratie, goed verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies, komen afspraken na en keurige installatie

Heel blij met onze zonnepanelen! De installatie verliep vlot en netjes. Alles werkt tot nu toe naar behoren. Er liggen alleen nog steeds een paar nokpannen scheef. Daarover heb ik gemaild en met de positieve ervaringen tot nu toe ga ik ervan uit dat dit opgelost gaat worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en goed uitgevoerd, vriendelijk, kwaliteit

Goed uitgebreid advies en prima meedenkend uitgevoerd. Aardige lui en laten alles weer netjes achter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volgens afspraak en zeer positief

Goede voorlichting over de te plaatsen installatie, communicatie verloopt zoals je mag verwachten van een professioneel opererend bedrijf. Voor de zonnefabriek in 2023 wederom gekozen omdat ze in 2012 naar volle tevredenheid een nog steeds boven ieders verwachting presterende set hebben geleverd en geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en degelijk product

Zowel pre- en aftersales goed verzorgd, zorgvuldige installatie en check of alles goed is.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

geweldeg

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima enkel aftersales en planning afspraak plaatsing kon beter

verkoopproces prima, maar inplannen definitieve datum plaatsing verliep wat stroef. Ik had een aantal vragen, maar de telefoon werd beantwoord aan de kant van Zonnefabriek met antwoordapparaten. Uiteindelijk de vertegenwoordiger gebeld uit frustratie. Plaatsing verliep prima met 6 man het dak op en meterkast in. Goed overleg hoe en wat. Ik mis nog tips en hints na plaatsing. Bijv. energieleveren.nl / wat is er nog meer mogelijk om energie/gas te besparen / wat doen jullie nog meer? laadpaal? warmtepanelen plaatsen op dak tbv boiler?

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi netjes werk gelevert

Prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, professioneel

De levering van de panelen liet op zich wachten maar de Zonnefabriek heeft de situatie prima opgevangen. Het hele proces voelde goed en bleek nog beter!

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleemloos en voldoen aan de verwachtingen.

Goede communicatie en info over planning en levertijden. Installatie verliep keurig, snel en vakkundig. De app werkt tot nu toe perfect.

 • Aanbevelen? Ja
8

Dik tevreden!!

Bij op-/aanmerkingen n.a.v. installatie in eerste instantie misschien wat moeilijk bereikbaar (wegens onderbezetting?), maar na contact alles zeer vlot en netjes opgepakt en afgerond. Erg fijne service door zeer professionele medewerkers, zowel op kantoor als bij installatie thuis!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Prima vaklui die de panelen en de de omvormer hebben gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte kwaliteit en service.

Installatie is netjes uitgevoerd. Er wordt ook goed gecommuniceerd naar de klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele aanpak en een geweldig systeem

Van het begin tot het eind goed op de hoogte gehouden en het systeem is supernetjes en binnen 1 dag geïnstalleerd. Heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

We hebben even moeten wachten, maar dat was het meer dan waard!

We zijn erg tevreden over de Zonnefabriek, van het eerste contact tot en met de installatie. We hebben 3 bedrijven uitgenodigd voor een offerte en bij de Zonnefabriek hadden we het beste gevoel, ondanks het feit dat de Zonnefabriek de duurste was. Na 9 maanden zijn de panelen geïnstalleerd door een fijn, kundig team. We genieten nu dubbel van het heerlijke zonnetje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer hoge kwaliteit

Tweede set zonnepanelen geplaatst. Levertijd was 6 maanden. Zeer kundig gemonteerd en aangesloten in de meterkast.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en vakmensen

Wij zijn gedurende het hele proces van aanvraag tot en met de uitvoering uitstekend op de hoogte gehouden, geadviseerd en geïnformeerd. De 2 vakmensen die de panelen kwamen installeren hebben echt vakwerk geleverd , ondanks dat het voor hun een lange dag werd, geen haastwerk geleverd. Kortom meer dan tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke en vriendelijke werknemers

Heldere informatie voorziening aan huis als zeer prettig ervaren. Mogelijkheden besproken en passend advies gekregen. Installateurs erg vriendelijk en kundig. Systeem zonder problemen geïnstalleerd en uitleg gekregen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd