Showroom is handig om de opties goed te "zien", advies was goed en levering ook.
Zonder afspraak op een zaterdag ochtend naar de showroom geweest. Werd er goed geholpen en ook mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. Tevens werden er nog enkele besparingstips voor de accessoires gegeven.
korte levertijd, ontbrekend onderdeel binnen 2 dagen nagezonden, goed advies
prima levering windscherm ziet er goed uit
Als we telefonisch een vraag hadden werd er gelijk correct op gereageerd en advies in de winkel is ook geheel duidelijk geweest.
Wij zijn zeer tevreden.
Zoals eerder besproken. De telefonische contacten bijzonder correct , de monteurs nette personen. Vlot doorwerken. Kortom alles volledig naar wens.
Alles oke
Al een tijdje terug de vouwdeuren geleverd gekregen, maar eerst de overkapping gemaakt. Daarna de vouwdeuren zelf geplaatst. Bevalt erg goed.
Aanrader om even op bezoek te gaan bij de showroom. Goed om de kwaliteit te vergelijken en niet te snel te gaan voor goedkoop. Goede tuinkas nu, gemakkelijke montage, maar neem daar wel even de tijd voor en neem een montagepakket (voor de glasplaten)! Zeer net bouwpakket verdeeld over een aantal genummerde dozen. Heb meteen een werkbank, hordeur en dakverziering meebesteld. Ook snelle levering (binnen 2 weken). Kortom: zeer tevreden.
Prettig geholpen door Simon, komt afspraken na, keurige montage Al met al dik tevreden
Afspraken stipt nagekomen, heel netjes gewerkt (incl. sloop), vriendelijk, vakkundig en snel.
Is door twee personen in een dag op te zetten
De plantenkas is prima geleverd met een uitstekende handleiding, duidelijke beschrijving van de onderdelen. Schroeven zijn ruim aanwezig, dus geen probleem als je er een kwijt raakt. Glasplaten zijn afgerond zodat ze geen scherpe kanten hebben. Geen probleem om glasplaten te bevestigen.
Jammer genoeg heeft mijn man de kas niet kunnen afmaken. Dat hebben vrienden gedaan. Joop is na een ziekbed van 5 weken overleden.
Dag mevrouw Toethuis, wat verschrikkelijk van uw man. Gecondoleerd met zijn overlijden. Bedankt dat u toch de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Sterkte. Met vriendelijke groet, Anneke Weststrate
Onvoorstelbaar goede persoonlijke benadering en dito "after sales"!! Het belang van de klant staat exeptioneel hoog in het vaandel! Was b.v. iets mis gegaan bij de levering vanuit de leverancier. Overal kan iets mis gaan. De manier waarop e.e.a. door Buiten Goed is opgepakt verdient alle lof! Chapeau! Goede wijn behoeft geen krans !!
Ik zeer tevreden over Buiten-Goed. Fijn geholpen in de showroom, Fijne mensen die de kas geplaatst hebben. Een aanrader!
de afspraken zijn naar alle tevredenheid nagekomen
Fijn constructief en persoonlijk advies, ook aan huis. Prachtig uitgevoerd volgens planning. Erg goed totalpakket en goede service en communicatie.
Goede ervaring goed geholpen met ontbrekende delen.
Zeer prettige ervaring. Zeer service gericht.