Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback uit de reviews beschrijft duidelijke uitleg in de showroom en betrouwbare productinformatie. De monteurs worden als vakbekwaam en zorgvuldig genoemd. De communicatie vanuit verkoop tot aan de installatie wordt vaak als positief ervaren. De algehele tevredenheid blijft hoog uit de ervaringen.
Er is een ACD Blackline kas bij ons in de tuin geïnstalleerd. Keken er erg naar uit en het resultaat mag er zijn. Installatie ging vlekkeloos en erg netjes.
3 August 2026
Stefan
Schelluinen
Via het internet ben ik bij Buiten-goed terecht gekomen. Ik ben even gaan kijken in de showroom en al snel vonden we de juiste overkapping. De verkoper wist waar hij het over had en de informatie was duidelijk. Ze zijn nog extra komen inmeten omdat het een project op maat is. Bij installatie kwamen er twee aardige betrokken monteurs die het heel netjes hebben geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden en zou Buiten-Goed zeker aanraden bij vrienden.
24 July 2026
Steven
Soest
We hebben ruim de tijd gekregen om rond te kijken en onze vragen te stellen. Voor een windhoek op ons balkon hebben we uiteindelijk gekozen voor een brede verrijdbare plantenbak met grote glasplaat, die voldoende windwerend is, maar ook stabiel genoeg voor harde wind. Heel blij mee.
15 July 2026
Yvon
Zeewolde
Volgens afspraak, keurig op tijd , laten alles netjes achter , met uitleg
14 July 2026
Pauline
Arnhem
Fijn geholpen. Goed ingemeten en gemonteerd. Vriendelijke mensen en de buitenjalouzien zijn van top-kwaliteit!.
14 July 2026
karina keizer
Almere
Keurig op tijd de kas netjes afgewerkt en alles op geruimd.
7 July 2026
Anja Berends
Ede
Bij de aankoop van het kasje heel goed voorgelicht, waardoor we voor dit mooie kasje kozen. Een sieraad in onze tuin. Wij hebben de kas zelf geplaatst. Met de duidelijke handleiding was het goed te doen. Wel even de tijd nemen. Zou graag een foto bijplaatsen om te laten zien, maar dit lukt helaas niet.
4 July 2026
Annie
Ugchelen
Het hele proces, van aankoop en inmeten tot uitvoering en afwerking van onze tuinkamer, is tot in de puntjes goed verlopen. Alles werd duidelijk afgestemd en netjes uitgevoerd. Buiten-Goed werkt met een fijn team van ervaren vakmensen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en kunnen Buiten-Goed van harte aanbevelen. Dank jullie wel Simon, Jan en Victor.
30 June 2026
Peter en Sonja
's-Gravendeel
Goed advies vooraf en een kundige en vriendelijke monteur
23 June 2026
Ruud
Veenendaal
Altijd een goede en snelle communicatie gehad met de mensen. Helpen met goed en passend advies. Het zonnescherm wat ik had gekocht werd door vakkundinge mensen geplaatst. Hadden het juiste gereedschap en wisten waarmee ze bezig waren. Het resultaat is geweldig, bedankt.
16 June 2026
Max Hartendorp
DORDRECHT
Alles klopt, fijn geholpen met uitzoeken kas. Ook dag van levering, zoals besproken Met alle vragen kan je er terecht
11 June 2026
Hans
Ochten
Duidelijke en eerlijke uitleg over de verschillende kassen en wat de voordelen van de ene zijn en wat van de andere. Duidelijke offertes zodat je zelf de afweging kan maken. Na 2 weken een leuke attentie als verrassing.
10 June 2026
Erik
Barneveld
Twee kassen gekocht, goed advies gehad. Bedrijf komt afspraken goed na. Fijne betrouwbare mensen met plaatsen. Alles naar wens verlopen!
9 June 2026
Anja Wijgers
Wageningen
Gewoon heel goed...! Kwaliteit die staat!
4 June 2026
Remon
Ingen
De uitleg in de showroom was erg duidelijk en het voelde goed om een mooi Janssen tuinkas aan te schaffen en te laten monteren door Buiten-goed! Alles is goed verlopen ook al moest onze kas op een verplaatsbaar frame worden gemonteerd. We gaan vast veel plezier beleven aan onze kas!
17 May 2026
Corine
Winssen
Prettig geholpen in de showroom in Barneveld bij het uitzoeken en bestellen van een tuinkas. Na levering hadden we een aantal vragen over de montage, die telefonisch en via e-mail netjes en snel zijn beantwoord. Toen na enige tijd bleek dat één onderdeel niet was geleverd, kregen we binnen no-time een mailtje dat dit gratis zou worden nagezonden. Zeer tevreden over onze aankoop en de ondersteuning van Buiten-Goed.
13 May 2026
de Graaf
Ede
Denken mee, fijn advies, goede levering en montage. Fijn om in de showroom verschillende opties te zien. Zeker aanrader! Alleen was het minder handig dat de grond die uitgegraven moest worden voor beton gieten gemengd werd met het mooi voorbereide stukje grond waar de kas op moest komen staan.
12 May 2026
Henriëtte
HOOGLAND
Goede ervaring
11 May 2026
Edwin
Loosdrecht
Goed advies en nette montage
28 April 2026
Oscar
Bennekom
Erg vriendelijke mensen. Ze gaan door totdat het helemaal perfect is! Kas is prachtig!
23 April 2026
Sjors
Drongelen
De medewerkers die de kas kwamen plaatsen waren zeer klantvriendelijk.
21 April 2026
Mariska Leurs
NEDERHORST DEN BERG
Een geweldige ervaring om te werken met echte vakmensen, Zeer zakenkundig en oog voor detail. Zéker aan te bevelen.
20 April 2026
Kees
Barneveld
Zeer positieve ervaring. Vakkundig advies, duidelijke offerte en afspraken. En alles conform deze afspraken vlot geleverd en keurig opgebouwd. Prettig werken met alle medewerkers.
14 April 2026
Hans
Elst
T
11 April 2026
Maarten
Austerlitz
Zeer correct en behulpzaam!
10 April 2026
Ina