Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij zijn goed geholpen met onze vraag naar gevelreclame. Na een goed eerste gesprek hebben wij het hele proces doorlopen wat we als zeer prettig hebben ervaren. Uiteindelijk was alles binnen drie weken geregeld en zijn we erg tevreden met het resultaat.
15 August 2023
Jochem
Hoevelaken
Een aantal keer meer samengewerkt voor verschillende dingen: het laten printen en ophangen van foto's (laten adviseren over het materiaal), het laten maken van reclameborden of doeken.
15 August 2023
Judith
Top meegedacht en uitgevoerd
16 February 2021
Barber Jim
Barneveld
Ons kantoor was toe aan een eigen stijl, GT Reclame heeft alle belettering en logo's geplaatst in ons kantoor naar volle tevredenheid. We zijn hier erg blij mee. Zeker een aanrader
11 February 2021
Léon
Amersfoort
Na aangegeven te hebben wat ik zo ongeveer wilde ben ik zeer goed geadviseerd in kleurgebruik en eindproduct. Ik ben dan ook zeer blij met het resultaat. Bedankt team van GT Reclame!
10 February 2021
Madelon
Hoevelaken
Ik ben goed goed geholpen. No nonsense mentaliteit die hier heerst spreekt me erg aan. Dankjewel!
22 January 2020
M.
N.
Niets dan lof, ik ben zelf erg op detail dus ben altijd iets huiverig met een partij die ik nog niet ken. Maar zij denken geweldig mee en voeren het vervolgens perfect uit! Helemaal tevreden.
21 January 2020
Derk
Leusden
Beste reclamebedrijf die ik tot nu toe tegen kom!
28 May 2018
Shilan
Arnhem
Meerdere projecten bij GT Reclame ondergebracht, zowel voertuigreclame als (verlichte) gevelbelettering. Ze zijn deskundig, denken mee en leveren hoge kwaliteit. Ook de nazorg is uitstekend. Plezierig bedrijf om mee samen te werken.
9 August 2017
Rogier
Amersfoort
Fijne samenwerking, toelichting en presentatie van de gevelbelettering op het project Eldorado te Zeist. Geleverd wat is beloofd.
10 July 2017
John
Putten
9 July 2017
wim
bunschoten
Wij hebben in de loop der tijd met GT als een zeer goed en betrouwbaar bedrijf zaken gedaan. En dat zeker in de toekomst als het aan ons ligt niet veranderen!!
8 July 2017
Rijk
Nijkerk
Prima bedrijf waar je van op aan kan daar hou ik van
4 July 2017
Prima! Groet margreet
26 December 2015
Margreet
Barneveld
Prettige bedrijf. Werkzaamheden worden altijd vrij snel uitgevoerd. Voorstellen zien er duidelijk en helder uit. Ook prettig communiceren! Het is wel jammer dat onze vaste contactpersoon, de heer Tom Steen, het bedrijf gaat verlaten.
24 December 2015
Merlijn
Doen al jaren zaken met GT reclame na volle tevredenheid .
Herald
Soest
Goede partner om bij onze relaties het verschil te kunnen maken in de markt
Jacques
Super dienstverlening!
Jelrik
Nijkerk
Signing is de meest effectieve en eenvoudige manier om jouw bedrijf te promoten. Sterke signing nodigt uit, informeert en leidt rond. Met belettering van etalages, auto’s of gevels zorgen wij voor de juiste beleving en herkenbare reclame. Vanaf het bedenken tot en met de uitvoering, GT Reclame neemt je letterlijk alles uit handen.
Buitenreclame ● Autoreclame ● Lichtreclame ● Raambelettering ● Binnenreclame ● Reclameborden
Neonweg 27
3812RG Amersfoort