4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zijn wat mij betreft veel meer toepassingen voor de visserij denkbaar dan alleen maar water of brandstoftanks. Mits op de juiste wijze toegepast kan het r.v.s vervangen. Wij hebben dieseltanks op 2 kleine kustvissers. Deze functioneren heel goed mits men de kunststof spaanders er goed uit haalt. Over de levensduur die ik zelf hoog inschat kan ik als gebruiker alleen maar verwijzen naar de leverancier die de juiste gegevens kan verstrekken. Zout water en eiwitten of verschillende brandstoffen hebben in ieder geval geen effect op dit materiaal.

• Assortiment N.v.t.
  • Bedrijfsnaam: Fa de Boer en zn. UK55

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke ploeg mensen die voor hun werk staan, toppie.

• Communicatie
  • Nazorg en garantie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gaat altijd goed en er word altijd goed meegedacht! En niet onbelangrijk het zijn allemaal heel aardige mensen.

• Bedrijfsnaam: Lexikan.nl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja,ik vond het een heel ervaring om met jullie in zee te gaan,blindelings mijn opzet verwezenlijkt te zien.Alles werd tot in de puntjes verzorgd en was zoals ik het gevrragd had,zelfs de leveringstijd.Proficiat.zeker een sprong in het ongewisse door de afstand,maar ben helemaal tevreden

• Bedrijfsnaam: Particulier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief verrast door de snelheid waarmee Damme kunststoffen een houten testopstelling in viervoud heeft kunnen nabouwen in HDPE. Kwaliteit was hoog en de communicatie frequent en adequaat. Voor een volgend project neem ik zeker weer contact op!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een Familie bedrijf welke al jaren bestaat. Er werken twee pittige dames welke interesse tonen in jou bedrijf, ze denken mee, leveren snel en goede spullen. Het is een geweldig bedrijf dat ons uit de brand heeft geholpen! Dank names CrossFit Aan 't IJ!

Binairstraat 10

1033MN Amsterdam