Goede jarenlang ervaring, klantvriendelijk en correct werken en goede afspraken.
Goed, stuk minder vlekken op douchewand, wastafel en kranen minder waspoeder, omdat het meer zou schuimen heb ik nog niet ontdekt
Nog geen ervaring
Heel erg positief en voldoet het ruimschoots aan onze verwachting.
Helaas geen storingsdienst in het weekend
Het water is zachter, minder kalk in het water
Goed de verkoper en monteur waren correct en alles is netjes geplaatst.
Mijn vrouw vindt het water nu anders smaken. Chemisch... verder heel blij mee.
Goedemiddag, Ik ga dit doorgeven aan de technische dienst en we zullen z.s.m. contact met u opnemen. Groet, Amysoft
Prima, helder en duidelijk. Monteur was vakbekwaam.
Onze ervaring is erg positief, geen droge huid en uitslag meer. En geen kalkaanslag meer, scheelt heel veel werk.
Ben heel tevreden met het verkoopadvies, de installatie en de eenvoudige werking van het apparaat. Het water voelt gewoon zacht in bad en douche.
Ben erg tervreden na eerste afspraak was de afspraak voor plaatsing snel gemaakt en de monteur was in no time klaar zodat we konden genieten van het zachte water.
Helemaal perfect. GA ZO DOOR.
nog niet gebruikt omdat ik daar nog niet woon De stekker ligt eruit
Tevreden over plaatsing van Amysoft waterontharder.
Nog niet nodig gehad.
nog geen ervaring
goed handelen is direkt reageren op klant
Ik heb op de dag van aansluiten de waterkoker ontkalkt, en nu alweer een aantal weken verder is ie nog steeds brandschoon. Ongelofelijk en de glazen uit de vaatwasser hebben geen rare gloed meer. We zijn er ook heel erg tevreden over. Tis even een uitgave maar het is het echt wel waard.
nog geen beroep gedaan op de service