Goeie service houden zich aan hun afspraken.
Prima, hadden we eerder moeten doen.
prima verlopen; duidelijke voorlichting en prima plaatsing.Doe het verder goed
Verrassend aangenaam zowel in contact als in de uitvoering. Jammer dat we niet eerder dit apparaat aangeschaft hebben.
Reclame
We zijn erg tevreden
Vakkundig en eerlijk advies. De montage was keurig netjes, helemaal top.
Zeer correcte monteur, uitvoerige uitleg, keurige installatie
Snelle en deskundige info maar ook de installatie verliep vlot en deskundig Afspraken werden na gekomen
Duidelijk en eerlijk , goed advies bij huisbezoek , goede uitleg over werking apparaat , de meneer die het geplaatst heeft goed werk geleverd . Wij zijn zeer tevreden .
Sinds twee dagen een waterontharder van Amysoft: eerste ervaringen (douchen/auto wassen) zijn prima. Idem dito de montage: buitengewoon netjes en vakkundig uitgevoerd door de monteur van Amysoft. Wij kunnen tot nu toe iedereen een waterontharder van Amysoft aanraden.
Op een paar schoonheidsfoutjes na prima!
goed product. Vast bedrag voor installatie gaf bij ons de doorslag
De ervaring is prima met Amysoft.
Dat, als je een vraag stelt, waarom de tenaamstelling van bankrekening nummer, niet overeenstemt met de tenaamstelling , daar geen antwoord op krijg. Jammer is dat. Rekeningnummer staat niet op Amysoft maar Op Amysoft Oost ?
Prima service, op tijd nakomen van afspraken.
Zeer positief