Prima installatie na een goed overleg over de plaatsing. ontkalking werkt fantastisch en na een grondige schoonmaakbeurt blijft alles nu prachtig
na aanmelding binnen 3 dagen een vertegenwoordiger thuis met een duidelijk verhaal en prijsafspraak. 4 dagen later installatie van het apparaat door een vriendelijke en deskundige monteur. 80 kg zout achtergelaten met een duidelijke instructie. Kalkvrij water bevalt ons uitstekend. Echt een aanrader.
Er is niets beters, dan GOED !
Erg goede en zorgvuldige installatie. Competente monteur, echt maatwerk.
Wij zijn zeer tevreden afspraken worden nagekomen en geen prijsverhoging achteraf zoals afgesproken.
We hebben verschillende bedrijven en offertes vergeleken. Uiteindelijk uitgekomen bij Amysoft. Daar kregen we een perfect, gedegen en kundig advies. De prijs was all in en hierdoor helder. De installatie kon snel plaatsvinden binnen 2 weken. De montage verliep vakkundig en op onze voorkeurplaats in de bijkeuken. Nu 3 weken verder zijn we zeer tevreden over het resultaat. Geen douche meer afdrogen, zachtere huid, minder wasmiddel en geen machines meer ontkalken. Heerlijk!
Op zich goede ervaring qua verkoop. Echter, bij aanbrengen van een nieuwe klant zou ik een VVV-bon krijgen. Inmiddels heb ik de adviseur hier tweemaal op geattendeerd, maar tot op heden nog niets ontvangen. Jammer!
Goedemiddag, over de bon is volgens mij contact geweest en is opgelost.
de service van het aanleggen van leidingen en plaatsen van de waterontharder daar zijn we dik over te vrede de monteur heeft goed werk verricht verdere service hebben we nog niet gehad omdat we de waterontharder nog niet zo lang hebben
Prima, heldere afspraken. Geen verassingen achter af
Top! Kan niet beter!
Prima service. Komt afspraken na.Resultaat is kalkvrij, zacht water. Plezierig.
Zeer goed.
Verkoper is bij ons thuis geweest en heeft goede voorlichting en een plaatsingadvies gegeven. Dit was ook aanleiding voor ons om binnen enkele dagen tot koop over te gaan en is de waterontharder 2 week later geplaatst. Over de plaatsing niets dan lof: het apparaat is bij ons in de bijkeuken geīnstalleerd, waarbij 2 gaten in een betonvloer van 30cm, voorzien van plavuizen en vloerwarming, moesten worden geboord. Dit is allemaal perfect uitgevoerd en rommel weer opgeruimd. Amysoft mag als werkgever trots zijn op haar personeel.
Een voortreffelijke service met resultaat heerlijk lekker en zacht water. Hadden we het maar jaren eerder gedaan.
Nog geen ervaring met (vervolg-)service, maar informatie, installatie en instructies zijn heel goed!
Onze ervaring is tot nu toe goed, we gebruiken de ontharder nu een paar weken en het is een hele prettige ervaring. Het water is veel zachter en we hebben geen kalk aanslag meer.
deze is prima . er is netjes gewerkt, mijn dank hiervoor
Nog niet van toepassing
Sinds 3 wkn is bij ons AmySoft geinstaleerd door Theo, uitstekende monteur, prima vakman, wat bij ons wel noodzakelijk was, betreft de aansluiting. Desondanks genieten wij er optimaal van en is het een aanwinst van grote klasse. Wat de aanbevelingen zijn van AmySoft is helemaal waar, wij kunnen het iedereen aanraden !!! Ik doe de was op 40 graden met een theelepeltje waspoeder, brandschoon. Geen kalkaanslag meer in glaswerk, de kleding voelt zachter aan, enz. enz. We verbazen ons er elke dag weer over wat betreft de voordelen. Echt een aanrader, fantastische uitvinding !!!
Goed. Alleen dat de aangever een bonus zou ontvangen van 50€ is AmySoft na meer dan een half jaar nog steeds niet nagekomen.
Goedemiddag, erg vervelend dit te horen. Zou u een mail met de gegevens naar: [email protected] kunnen sturen? Dan gaan we dit z.s.m. oplossen!
Ik heb de Amy soft 200 nu bijna 2 jaar ingebruik en ga dus niet over 1 nacht ijs. Het bevalt mij uitstekend en mijn waterkoker is van binnen net zo helder als bij de Blokker in de winkel. Ook de rest van de waterverbruikende apparaten, zoals wc, kranen en wasmachine zijn gelukkig met de Amy soft 200. In 1 woord samengevat "geweldig".