Geweldig product, prima service.

Installatie van de ontharder is exact volgens afspraak uitgevoerd. Enthousiaste monteur die alles prima heeft uitgelegd. Ontharder werkt als beloofd. Kortom meer dan tevreden klanten.

slechte service

Na problemen met mijn CV-ketel, kreeg ik te horen dat door de plaatsing van de waterontharder de NEFIT-CV-ketel-garantiebepalingen waren vervalleen, ondanks het uitdrukkelijke advies van Amysoft dat het plaatsen een behoud van alle apparatuur is. Na de garantiebepalingen van NEFIT er op nagezocht te hebben wordt uitdrukkelijk vermeld, dat bij plaatsing van een waterontharder de garantie is vervallen. Op 10 mei 2019 Amysoft hiervan op de hoogte gesteld. Nagenoeg maandelijks Amysoft verzocht om opheldering. Nu, half jaar later, nog steeds NIETS van Amysoft gehoord. Ook 100% Kalkvrij wordt, gezien de praktijk, met een korreltje zout genomen.

Komen afspraken na

Vanaf het eerste gesprek tot de installatie erg duidelijk en correct gehandeld. Wij zijn met name erg te spreken over de monteur. Erg kundig en netjes heeft hij de ontharder geplaatst.

Nog niet optimaal tevreden

Op zich wel tevreden, maar de kalkring in de badkamer w.c. is nog steeds aanwezig. Bovendien vind ik de handdoeken na het wassen ook niet optimaal zacht

Water zonder kalk

Vooral het douchen is nu veel fijner met dit water.

Hadden het veel eerder moeten doen.

Pas een paar weken in gebruik maar willen hem nu al niet meer kwijt. Minder schoonmaak werk ,minder gebruik van zeep,huid voelt veteraan.

Snel contact en geplaatst

Zowel de voorlichting als plaatsing verliep deskundig en snel.

Super service en zeer vriendelijk

Heb sinds 1 november een waterontharder. Ben er zeer tevreden over. In begin fase wat opstart problemen gehad. De waterdruk was heel laag. De behulpzaamheid en service van Amysoft is echt heel goed. Monteurs zijn zeer professioneel te werk gegaan en niet weggegaan totdat het probleem was opgelost. Dikke prima. Fam.Custers Roderwolde

Super!

Lekker drinkwater Zachte huid en haren Geen kalksporen in badkamer en keuken Minder gebruik van zeep in vaat en wasmachine.

hadden we eerder moeten doen

Na wat heen en weer geschrijf, heeft een vertegenwoordiger zich ter plekke van onze situatie op de hoogte gesteld. De ruimte in onze meterkast was (te) beperkt, maar de door mij voorgestelde verlegging van de leidingen was een optie. Waterontharder besteld en een monteur kwam e.e.a. monteren. Dat heeft hij ook zeer netjes uitgevoerd. De afwezigheid van kalk in ons leidingwater is sindsdien goed merkbaar. De badkamer wordt zienderogen meer kalkvrij, douchen is ook een genot. Zoutverbruik is gering.

Duidelijke voorlichting, klant staat centraal, kundige installateur

We zijn zorgvuldig geinformeerd over mogelijkheden en voor- en nadelen van filters. De installateur was prettig inde omgang en had verstand van zijn vak.

Goede afhandeling en plaatsing

De waterontharder is vlot en goed geplaatst, het resultaat mag er ook zijn, alleen jammer dat de familie Stevens die ons in contact met jullie heeft gebracht nog niet de beloofde vvv bon heeft gekregen.

Goede presentatie in Leek

Het apparaat doet wat ie moet doen. Een enkele kanttekening: De software wordt door Amysoft niet ondersteund, daarvoor moet je contact zoeken met Ecowaters. Bij de installatie waren de meetgegevens ingesteld op gallons en niet op liters.

Lekker zacht water!

Prima werkend systeem, keurige installatie en goede service

Zeer goede waterontharder

Komen hun afspraken na. Snelle nette installatie.

alles naar volle tevredenheid verlopen

alles naar volle tevredenheid verlopen; informatie, offerte, plaatsing.

Geweldig!

Had al veel goede verhalen gehoord, maar zelf nog niet ervaren. Afgelopen zomer woonden wij bij iemand met een amysoft en konden wij het zelf ervaren. Huid werd beter. Shampoo schuimt meer. En voor mij het aller belangrijkst! Geen kalk op de douche, wastafel, toilet etc. In ons nwe huis dus gelijk een laten plaatsen. Heerlijk raad het iedereen aan.

Uitstekend bedrijf komen hun afspraken na, en leveren een goed product.

Positieve ervaring, komen hun afspraken na, en leveren een goed product.

Heerlijk , veel minder zeep nodig.

Zachtere handen na het handen wassen. Veel minder zeep in de wasmachine. Naar mijn idee wordt de waterkoker al schoner. Geen kalkaanslag meer.

Voelt minder fijn dan verwacht

Nu reeds 1,5 maand de waterontharder in gebruik. Minder aanslag op de kranen ed maar het water voelt slijmerig en vettig aan. Hierdoor blijf je langer je handen wassen en douchen omdat je steeds het gevoel hebt niet schoon te zijn. Alsof er nog een slijmerig laagje op je huid zit wat je eraf wilt wassen/spoelen/wrijven nog.

Prima uitleg door de vertegenwoordiger Nette offerte Goede afspraken Nette vakmannen voor het plaatsen Wij merken duidelijk verschil Zeer te vreden

wij zijn tevreden

verkoopgesprek nakomen van afspraken montage

De gebruikvriendelijkste waterontharder voor een nette prijs

Ik ben echt heel erg blij met onze Amysoft waterontharder. Hij is zuinig met zout. Ik heb nu ongeveer 50 kilo zout verbruikt om 110 kuub water te ontharden. Het grootste voordeel is tijdwinst en meer genot van het water. Wat ze vertellen over besparing op wasmiddel is bij mij in de praktijk uitgelopen op stinkend wasgoed. En ook met de vaatwasser kan ik niet toe met minder vaatwasmiddel. Ik gebruik nu poeder en glansspoel, het zout voor het ontkalken heb je niet meer nodig en dat zorgt er voor dat je glaswerk mooi blijft. Zout maakt je glas onherstelbaar dof. Wat verteld wordt over dat bestaande kalkaanslag wordt weggespoeld door het zachte water duurt veel langer dan beloofd. 6 week werd mij verteld. Wij hebben de ontharder nu meer dan 6 maanden en het is wel iets verminderd maar nog niet lang niet weg. Ik wel niet meer zonder deze ontharder. Het schoonhouden van de badkamer, toilet en keuken kost nu een fractie van de tijd die ik eerder kwijt was. Vooral het toilet was altijd een gedoe om die kalk vrij te houden, nu een fluitje van een cent en ik heb nu aan bleek alleen genoeg. Eventuele aanslag op je douchdeuren van andere mineralen die nog wel in het water zitten haal je eenvoudig weg met scheerschuim. Daarnaast smaakt het water lekkerder en smaakt je laatste slok thee net zo als de eerste. Voordat we de waterontharder hadden kreeg je met de laatste slok ther altijd wat kalkgruis in je mond. Het was de investering meer dan waard en de kosten van het zout per jaar zijn te verwaarlozen. Als ik ruim ga zitten kost het 50 euro aan zout om 140 kuub te ontharden. Maar dat hangt wel af van hoe hard je water is. Ik woon in Bedum op de site van je waterbedrijf kun je achterhalen hoe hard je water in jou woonplaats is.

Heerlijk dat zachte water

Hebben nu een paar weken zacht water en het bevalt erg goed. Merk dat mijn huid gladder en zachter is. Als ik eieren heb gekookt is er geen aanslag meer in het pannetje. De installatie is ook heel netjes in de kast naast de meterkast geïnstalleerd. We zijn echt zeer tevreden, boven verwachtingen.

De Hoogte 5

9351 VN Leek