Onze huid is heerlijk zacht

Nog niet helemaal

De installatie was snel geregeld en de waterontharder past mooi in de meterkast. Het water al minder kalk te bevatten en is zachter. Minpuntje is dat we 80 kilo zout hebben gekregen en dat vrienden van ons van de week hetzelfde apparaat hebben gekocht en die hebben 120 kilo gehad met de melding dat dat standaard is. Verder maakt het apparaat behoorlijk wat geluid als deze gaat reinigen. En lijkt de zout voorraad snel minder te worden.

Goede snelle service

Van de eerste afspraak tot het plaatsen zat weinig tijd. Erg plezierig .

Advies en installatie geweldig

Goed advies, tijdens advies ook juiste locatie voor de installatie bepaald. Installatie voor vaste prijs dus als het tegen zit geen hoger bedrag. Kalk begint overal weg te slijten en heerlijk water nu!

Snelle en korrekte levering

Heldere uitvoerige uitleg. Nette montage (ook leidingwerk).

Echt een top product

Vanaf dag één van kalk aanslag af. Het water is echt heel zacht, je voelt het aan je huid en haren naar het douchen of bad.

Prima service.

Vooral aan de douche merk je onmiddellijk het grote verschil

Super!

Snel verloop van alles,informatie plaatsingafspraak. Ontkalker bevalt goed. Water smaakt zachter. Gebruik ook minder zeep wasmiddel shampoo ect. Ook heerlijk dat de badkamer kalk vrij is. Echt een aanrader.

Dik tevreden

Gastvrij ontvangen op de zaak. Goede duidelijke uitleg. Vriendelijk geholpen met het maken van een afspraak. Ook bij het plaatsen een vriendelijk en kundige monteur. Alles is weer netjes achter gelaten.

Eerste ervaring positief

De eerste ervaringen zijn goed. Er is alleen een witte aanslag op de zwarte kranen te zien. Mogelijk dat de instellingen aangepast mogen worden.

Nooit meer zonder

We willen nooit meer zonder waterontharder.

bevalt uitstekend!

prima apparaat. Doet wat het moet doen. Geen op- of aanmerkingen.

Eindelijk kalkvrij!

Geen kalkaanslag meer te zien

Vakkundig en betrouwbaar!

Vakkundig en betrouwbaar!

Fijne mensen om zaken mee te doen en een fantastisch product

Zowel de voorbespreking , offerte alsmede de plaatsing verliepen vlot. Iedereen super vriendelijk en komen erg betrouwbaar over. De monteur die de waterontharder kwam plaatsen is een gezellige en prettige man die van een praatje houdt. Zeker toen hij merkte dat wij uit "zijn" streek kwamen. Alles is zéér professioneel aangelegd en voldoet ruimschoots aan onze wensen. Wij raden iedereen die last heeft van veel kalk in het water of "hard" water heeft deze waterontharder beslist aan. Werkt ook gelijk en je ziet gelijk hoe zuiver het water is. Wij zijn zéér tevreden, ondanks de best pittige prijs maar is zijn geld dubbel en dwars waard.

Lekker zacht geweldig

Effectief, compact, wel hoop geluid tijdens regeneratie

Effectief, compact, wel hoop geluid tijdens regeneratie. Installatie ging snel en goed, vriendelijke installateur. Verkoper had wat concreter kunnen zijn, maar wist uiteindelijk de installatiemogelijkheden en kosten aan te geven.

Goede montage met duidelijke uitleg

De monteur was erg vriendelijk en werkte netjes; na montage legde hij alles duidelijk uit. Nu genieten we volop van het lekkere water en de kalkvrije apparaten en kranen.

Prima voorlichting en afspraken keurig nagekomen

Prima voorlichting tijdens het verkoopgesprek. Installatie en montage volgens afspraak. Keurig gewerkt.

Goede informatie en uitvoering!

Ik had er veel over gehoord maar dit overtreft alles. Heerlijk voor de huid de was alles smaakt lekkerder. Ik had vaak zwarte strepen in de toiletpot maar alles is verdwenen de leidingen zijn schoon. Ramen wassen zonder strepen enz echt een geweldige investering. Het is keurig naar onze wens geïnstalleerd.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Snelle montagetijd. Echter nog wel kalk vlekken in de douchehoek.

waardeloos!

Wij hebben in 2019 in ons nieuwbouwhuis een North Star waterontharder laten installeren door de aannemer, die deze betrekt van Amysoft. We hadden er hoge verwachtingen van. Helaas bleek al snel dat op onze douchewanden en -deuren een hardnekkige aanslag verscheen, welke nog erger is dan kalkaanslag. Alle mogelijke middelen heb ik gebruikt, ook op aanraden van Amysoft, met als toppunt een cementsluierverwijderaar, echter zonder resultaat. Met als toevoeging na iedere douchebeurt ook nog een vettige aanslag. Dus na elke douchebeurt veel werk om alles weer schoon te krijgen. In de jaren die volgden regelmatig contact gehad met zowel de aannemer, de installateur en amysoft, Echter alle pogingen om met wijziging van de instellingen het probleem op te lossen leverden niks op. Het ding is nu buiten werking. Na lang heen en weer gedoe heb ik gezegd dat ik mijn geld terug wil, De aannemer meldde mij later dat de drie partijen daar niet toe besluiten. Het ding ontkalkt.. dat was bewezen.. en de rest is afkomstig uit andere mineralen die zich in het water bevinden. En verder kun je barsten. Meer dan 2200 euro weggegooid geld. En niemand bereidt je er op voor bij de aankoop van zo'n ding dat er ook andersoortige aanslag kan verschijnen,,, de website meldt het niet, net zomin als de verkopers. Als je er een wilt aanschaffen komen ze bij je thuis een demonstratie geven en weten ze alles van water.. bij problemen zeggen ze niet alles van water te weten. Ik ben zeer teleurgesteld. En tot mijn grote verbazing kom ik hier bij deze recensies mensen met dezelfde ervaringen als ik heb tegen! Ik wil er gezamenlijk iets aan doen.. desnoods naar een consumentenprogramma.. want ik voel me behoorlijk bedonderd.

Stadsverwarming in Almere

Wij hadden Amysoft ingeschakeld en laten installeren na enige maanden zagen we nog steeds geen resultaat . Als je stadsverwarming hebt dan zal je alleen op het koude water er ontkalking plaatsvinden op het warme water dus niet We hebben de installatie weg laten door Amysoft omdat het warmewater volgens hun niet ontkalkt kon worden omdat wij stadsverwarming hebben in Almere We hebben netjes het bedrag terug betaald gekregen en alleen de kosten moeten betalen voor het verwijderen van de installatie zeker 200€ wat ik eigelijk ook nog kwalijk vind omdat het niet onze fout was! Na het installeren van de waterontharder had men gelijk het warme en koude water kunnen testen en kunnen constateren dat het warme water niet onthard had kunnen worden op de manier hoe hun het geïnstalleerd hadden . We hebben inmiddels op het koude en warm water werking door een andere Water ontharder Firma het kan uiteraard dus wel als je stadsverwarming hebt dat je word aangesloten word op het koude en warme water om je water te onharden . Wat ik Amysoft adviseer is dat ze eerst langs komen om te checken of het kan worden aangesloten en dat de werking voldoet en na de installatie er van gelijk gaat testen of koude en warme warme water onthard is bij ons is dat in beide gevallen niet gebeurt . Bij de vattenfall heb je een collectieve en een individuele stads verwarming Wij hebben een individuele stadsverwarming wat wil zeggen dat het op koud en warm water ontkalkt had kunnen worden Wij zijn niet tevreden hoe het is gegaan en is verlopen bij Amysoft

De Hoogte 5

9351 VN Leek