Goeie voorlichting

Goeie voorlichting en kwamen afspraken keurig na.

Goede voorlichting bij aankoop. Inderdaad geen kalkaanslag meer. Mijn huid voelt stukken beter

Prima werk geleverd

Zoals afgesproken correct geïnstalleerd, wij zijn heel blij met AmySoft. Meer kan ik niet zeggen of als U dit leest zeg ik doen ben dik tevreden.

Veel eerder moeten aanschaffen

Een fantastisch apparaat. Je komt met een zachte huid onder de douche.. Een langere levensduur voor vele huishoudelijke apparaten.

Zeer goed en kundig!

Zelf een idee, waar we de bak konden plaatsen. Alleen zou dan in het zicht komen, maar gelukkig zag de verkopen al een betere optie waar wij nooit aan hadden gedacht. Plaatsing ging vlot en is Prima verlopen door vak werk!

Goede service, uitleg en montage.

Prima afspraken gemaakt, snelle installatie met goede uitleg. Zeer tevreden.

Fijn gesprek, nette monteur en wij zijn heel blij met onze keuze.

Maar wij zijn zeer tevreden. Zelfs het vollopen van het bad klinkt 'zacht'. Alle kalk is in twee maanden verdwenen. De was is zachter, het scheelt wasmiddel en de huid voelt lekker. De koffie smaakt nog als voor de ontharder.

Een hele goede kwaliteit en erg klantvriendelijk.

Mijn ervaring met Amy soft is erg perfect. Je kunt het echt merken dat er geen kalk in het water zit. Ik ben alleen maar zeer tevreden.

Helemaal kalkvrij

Erg blij mee. Geen kalkvorming op de donkere badkamer tegels.

Opnieuw een probleemloze installatie

Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe woning hebben we opnieuw voor Amysoft gekozen. We wisten op basis van een paar jaar ervaring dat het een probleemloos en uitstekend werkende oplossing is. Dus was de keuze heel eenvoudig in onze nieuwe woning: Zo snel mogelijk weer een Amysoft systeem erin. En dat hebben dus ook weer gedaan. Wederom snel gepland, geplaatst en werkt wederom probleemloos.

Super blij met de waterontharder. Snelle en perfecte installatie (helaas we nadat ik zelf moest nabellen). Maar daarna ook supersnel.

Communicatie goed, montage goed. Beter wordt het niet.

Zoals besproken wordt het gedaan. Nette monteur, keurig werk geleverd.

Professioneel en kwalitatief goed product.

Duidelijke informatie gekregen wat betreft het onderhoud. Netjes en vlot geïnstalleerd, het apparaat doet wat het moet doen. Goede service en ook op langere termijn wordt goed over nagedacht dmv service beurten,

Ideaal

Heerlijk water..

Heel goed

Plaatsing van de waterontharder was bij ons lastig, dus de monteur moest extra werkzaamheden uitvoeren in kruipruimte en bovengronds om het voor elkaar te krijgen. Keurig gedaan en zeer vriendelijk. Complimenten!

Lijkt wel of er olie uit kraan komt zo zacht voelt het water nu. Mijn vrouw had ook altijd last van droge huid na het douchen en dat is ook verleden tijd. Jaren eerder moeten aanschaffen.

Kwaliteit

Van Amysoft komen ze netjes de afspraken na en beschikken over de juiste vakmensen

Fijn en goed product

Fijn en goed product. Zoals afgesproken werd er ook geleverd en aangesloten.

Goede, snelle en to the point service!

In oktober 2013 met Installatieworld in zee gegaan en een waterontharder Duo-Volume 10 voor ca. € 900,= aangeschaft en laten plaatsen. In april 2017 ging deze al stuk, o.a. de spindel stuk. Overlegd met Installatieworld en ik moest zelf maar contact met de fabriek in Frankrijk opnemen, ... bovendien het euvel was bekend ...(?). De unit laten vervangen (weer € 900,=) door Installatieworld (een Fleck 5600sxt) die ook al weer begin 2019 kuren begon te krijgen en regelmatig uitviel. Uiteindelijk is deze in de zomer 2021 ook geheel stuk gegaan. Oftewel: de ervaring met Installatieworld en de Fleck is dus ronduit zeer slecht. Daarnaast bemerken wij nu al dat de AmySoft ontharder veel minder zout verbruikt. AmySoft belooft minimaal 2-jaarlijkse service en check op de werking. Bovendien was jullie service en montagedienst snel en accuraat. Voor het weekeinde gebeld, na het weekeinde geïnstalleerd. Kijk, daar hou ik nu van. Succes. Mvg Hans

Keurig afgehandeld.

Een negatief punt: na het installeren van de waterontharder lekt het rond de watermeter in de meterkast. Binnenkort gaat u een waterontharder plaatsen bij een vriend van mij (de heer G. Buurman, Ooghduyne 83 in Julianadorp), u bent door mij bij hem aanbevolen. Kunt u de monteur die dag nog even bij mij (J.R. Meijer, Vogelzand 2235 te Julianadorp) langs laten komen om dit euvel te herstellen? Bij voorbaat dank.

Top bedrijf met top product

Goede service en goed werkend product

Prima apparaat

Het plaatsen van een waterontharder waren wij al lang van plan. Maar welke? Uiteindelijk voor Amysoft gekozen. Dit gezien de ervaringen van vrienden van ons (en het lezen van de vele beoordelingen). Die zijn erg tevreden en wij ook. Apparaat doet wat er is beloofd. Dat was na 2 dagen al zichtbaar in de waterkoker. Geen kalkaanslag meer. En bedrijf hield zich goed aan de gemaakte afspraken. Garantiebeloften? Hoop ik nooit gebruik van te hoeven maken :)

adequaat fris bedrijf

we vonden de service en aanpak bewonderenswaardig goed

slechte montage

de montage werd door een monteur gedaan die geen ervaring had en continue via de telefoon vragen moest stellen; stuur geen nieuwelingen alleen op pad, maar coach deze mensen, personeelstekort of niet. Heb een gebrekkige montage opgeleverd gekregen en bijzonder ontevreden hierover. Als loyale gebruiker van de waterontharder al voor meer dan 10 jaar met twee andere machines, bijzonder teleurgesteld in jullie bij deze montage.

Slechte afwerking

Aardige monteur maar dramatisch werk afgeleverd

De Hoogte 5

9351 VN Leek